SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Julle United Dansförening Hudiksvall
Cheerleading

En Jule Cirkus

”Det var en gång i juletid en spektakulär cirkus som ingen ville, kunde eller fick se...”

 

En Jule Cirkus är resultatet av den filminspelning som Julle United anordnade istället för den traditionella Juluppvisningen som föreningen arrangerar årligen. Pga den pandemi som pågår var det inte möjligt att genomföra Juluppvisningen men istället för att ställa in valde vi att ställa om och göra något spektakulärt av det hela. Här har ni slutprodukten.

Förutom Julle Uniteds dansare och cheerleaders medverkar också Östen Eriksson, Lennart Hämäläinen och Sixten Eriksson.

Filmteamet består av Per Lindberg och Magda Lindblom.

 

För att se filmen klickar du på länken nedan. Länken är en youtube-länk som inte kostar något att klicka på. Om du ändå vill stötta föreningen ekonomiskt, vilket vi uppskattar väldigt mycket om du vill, så har vi rekommenderade priser för alla åskådare. Våra uppvisningar är normalt sett en av våra största inkomster under en säsong så det är ett rejält bortfall ekonomiskt att vi inte har möjlighet att anordna uppvisningar i dagsläget. 

De rekommenderande priserna är:

 

Vuxen: 100kr

Skolungdom: 50kr

Digital fika: 40kr

 

Deltagare i filmen betalar givetvis ingenting för att titta!

Du swishar ditt bidrag till: 123 037 22 19

Inget meddelande behövs.

 

Klicka på den här länken för att se filmen:

 

Filmen - En Jule Cirkus

 

Filmen går att se hur många gånger som helst så du kan njuta av den både en, två eller flera gånger.

Luta dig tillbaka och njut av en fantastisk show!

 

Ps. Önskar du att köpa filmen i dvd format? Fyll i kontaktformuläret HÄR för att göra din beställning. DVD-filmen kostar 120 kr. Vi har redan gjort en beställning av filmen som dvd men det finns några extra exemplar som inte är förhandsbokade. Först till kvar gäller.

Påminnelse, SPONSORLOPP
2022-09-12 14:53

Här kommer det en påminnelse om att det blivit dags för Julle Uniteds allra första sponsorlopp!😍🏃🏽‍♀️

Alla medlemmar är välkomna att delta för att tillsammans springa in pengar till vår förening! För de yngre medlemmarna är självklart föräldrar välkomna att gå/springa med, ju fler vi blir desto roligare. 

OBS, obligatorisk närvaro för tävlingslag!

 

Datum: Lördag den 24/9

Plats: Glysisvallen 

Tid: 11:00-13:00

 

Det första steget inför sponsorloppet är att leta efter sponsorer som vill sponsra valfri summa per varv. Det kan tex, vara 10kr per varv. 

 

På lördagen Klockan 11:00 är det dags för uppvärmning för att sedan starta loppet omkring 11:30.

 

När loppet är igång springer man precis så många varv man vill och orkar. Vi har 1,5 h på oss vilket är ganska lång tid, men man springer precis hur länge man vill😃

 

När man sprungit så många varv man vill och orkar så är det dags för att räkna ihop den sammanlagda summan från alla sponsorer och per sprunget varv, för att sedan komma till våra funktionärer för att swisha in summan. Här prickar man även av sig. 

 

Under dagen kommer det även att delas ut lite spännande priser, bl.a för Snyggast frisyr, flest varv, bäst målgest, snabbast första varv och ett överraskningspris😉

 

Vårdnadshavare och sponsorer är välkomna att se sponsorloppet från läktaren och fika finns att köpa på plats. Vår julleshopp kommer även finnas på plats om man är sugen på att köpa sig något fint. 

 

Se till att packa med erat bästa springhumör så ser vi framemot en rolig dag tillsammans!😍

Ingen föranmälan krävs utan registrering sker på plats.

 

Vid eventuella frågor, kontakta Celine Frövall på nummer 072-2378990 eller info@julleunited.se

Nya medlemmar till Drill
2022-09-10 19:07
Vårt lag i Drill välkomnar nu nya medlemmar i alla åldrar🤩

Laget har träning för nybörjare på fredagar mellan 18:00-19:00 i våra lokaler på aktivitetsfabriken. Där kör de drill, gymnastik och dans! Alla från 5 år och uppåt är välkomna oavsett tidigare erfarenheter! 

 

Är du sugen på att börja drilla?😍 Anmäl dig då på vår hemsida under ”Anmäl dig”.

Vill du börja med en provträning innan du anmäler dig så kan du skicka ett sms till 072-532 58 62

 

Hoppas vi ses!

Sponsorlopp 24/9
2022-08-29 13:44
Det har nu blivit dags för Julle Uniteds allra första sponsorlopp!😍🏃🏽‍♀️

Alla medlemmar är välkomna att delta för att tillsammans springa in pengar till vår förening!

OBS, obligatorisk närvaro för tävlingslag!

 

Datum: Lördag den 24/9

Plats: Glysisvallen 

Tid: 11:00-13:00

 

Vid 11:00 är det dags för registrering och uppvärmning för att därefter starta loppet runt 11:30. De aktiva får gå/springa hur många varv de vill och har 1,5 timme på sig🤩

Vårdnadshavare och sponsorer är välkomna att se sponsorloppet från läktaren och fika finns att köpa på plats😉 

 

 

Hur funkar det med sponsorer?

De aktiva försöker få ihop en eller flera sponsorer som i sin tur bestämmer sig för en summa de vill sponsra per sprunget varv. Det kan exempelvis vara 10kr per varv. 

Har man lyckats skaffa flera sponsorer så räknar man ihop den sammanlagda summan som man får ihop per varv. 

Varven räknar de aktiva på egenhand och när loppet är sprunget så swishar man direkt på plats för antalet sprungna varv. För att göra det så enkelt som möjligt så swishar den aktiva eller dess vårdnadshavare hela summan från sponsorerna och märker swishen med den aktives namn. 

 

Se till att packa med erat bästa springhumör så ser vi framemot en rolig dag tillsammans!😍

Ingen föranmälan krävs utan registrering sker på plats.

 

Vid eventuella frågor, kontakta Celine Frövall på nummer 072-2378990 eller info@julleunited.se

 

Pride🌈
2022-08-28 17:07

Igår avslutades Pride-veckan, där medlemmar ur vår förening ingick i Prideparaden. Där både drillade de & dansade!! Så roligt tycker vi🤩

Vi söker manliga representanter till vår styrelse!
2022-08-24 14:36
Bli en del av vår styrelse!

Vi i Julle United strävar efter en jämställd förening och söker därför just nu fler manliga representater till vår styrelse!😃

Är du intresserad? Skicka isåfall iväg ett Mail till info@julleunited.se så berättar vi mer!

Hoppas vi hörs🤩

 

Välkommen till Årsmöte 8/10!
2022-08-22 11:01
Det har blivit dags att bjuda in till årsmöte i Julle United!⭐️

Årsmötet är föreningens högst beslutande organ. Det är på årsmötet som man väljer ut styrelse, valberedning och revisor för det kommande året. Fram till nästa årsmöte är det sedan styrelsen som har i uppdrag att företräda medlemmarna och fatta beslut.

Kom och gör din röst hörd och lär känna den nya styrelsen!😍

 

Eftersom föreningen tycker det är så viktigt att våra barn och ungdomar är med och påverkar i föreningen så vill vi att så många av våra ungdomar som möjligt är med och deltar på detta möte. För att göra det lite festligare kommer vi att bjuda på fika!

 

Lägsta åldern för rösträtt i vår förening är 15 år. Du som fyllt 15 år får alltså vara med och rösta fram den nya styrelsen. Har du inte fyllt 15 år så är du givetvis välkommen att delta på mötet ändå. Alla våra medlemmar och målsmän till medlemmar är välkommen att delta på mötet🤩

 

Datum: Lördag 8:e Oktober

Tid: 11:00

Plats: Stora Jullehallen

 

Det går att droppa in på Årsmötet utan att ha anmält i förväg att man ska delta men för att veta hur mycket fika vi ska köpa så ser vi gärna att ni anmäler ert deltagande i förväg genom att maila till info@julleunited.se

 

Om du har något särskilt som du vill att vi tar upp på årsmötet, kanske ett förslag till ett beslut, så har du möjlighet att lämna in en så kallad motion för detta. Motionen ska vara inskickad till info@julleunite.se senast den 30/9

 

Vi ses där!

Ta Chansen att dansa i Teknikgruppen!
2022-08-21 17:44

Inför hösten så har vi fortfarande några platser kvar till vår Teknikgrupp! Här får du som är född 2011 och uppåt möjlighet till att träna i lika nivå som några av våra tävlingslag. Träningarna består av massor av dansglädje blandat med roliga och utmanade teknikmoment!

 

Älskar du att dansa? Isåfall ska du inte tveka på att anmäla dig till vår Teknikgrupp! För att ansöka går du in på formuläret under sidan "Anmäl dig". Platserna tillsätts efter kölista så först till kvarn gäller.

Missa inte chansen!
2022-08-09 11:38

Drömmer du om att en dag få tävla i Cheer Pom? Då ska du ta chansen att söka till vårt förberedande tävlingslag Twinklestars⭐️ Twinklestars är för dig som är född 2013-2010 och som älskar att dansa. 
Inför hösten så har vi fortfarande några platser kvar så det är inte för sent att ansöka än!🤩

 

För att ansöka till Twinklestars går du in här: Anmäl dig.

Där gör du en intresseanmälan via kontaktformuläret, skriv i kommentarsfältet att ni önskar att stå i kö till Twinklestars. Urvalskriterierna är intresseanmälan samt det antal tidigare terminer som medlemmen har dansat i föreningen. 

Vill du arbeta i någon av Julle Uniteds Kommittéer?
2022-08-04 12:40

Inför säsongen 2022/2023 kommer vi i Julle United fortsätta med våra kommittéer samt några nya. Införandet av dessa kommittéer är tänkt att underlätta föreningens arbete samtidigt som det hjälper föreningen att utvecklas i snabbare takt. Är du intresserad av att hjälpa vår förening att växa och bli starkare? Anmäl då ditt intresse för någon av våra kommittéer till info@julleunited.se

Här nedan finner du en kortfattad beskrivning på vad respektive kommitté arbetar med.

Vill du ha mer info? Maila oss! :) 

 

Sponsorkommittén 

Detta är vår viktigaste kommitté. Denna kommitté arbetar för att jobba in pengar till vår förening genom sponsorer. De jobbar både med att dra in nya och gamla sponsorer och att uppdatera föreningens sponsoravtal. Att sitta i denna kommitté behöver inte innebära att man själv ringer runt till alla sponsorer. Det innebär att man ser till att jobbet blir gjort. 

 

Aktivitetskommittén 

Aktivitetskommittén jobbar med alla aktiviteter som ska genomföras i föreningen. Dessa aktiviteter kan vara att anordna sponsorlopp, kick-off dagar, läger/Cheer camps, workshops och andra aktiviteter som gör det roligare att vara medlem i vår förening.

 

Tävlingskommittén 

Tävlingskommittén jobbar med allt som har med tävlingar att göra. Den ansvarar för anmälningar, licenser, bokningar av resor och uppföljning av tävlingsregler. 

Tävlingskommittén tar också upp föreningsfrågor gällande tävling. Ex. Förfrågningar om att få åka på Internationell tävling eller strukturen för de olika tävlingslagen (åldersindelning, level m.m.). 

Under denna grupp finns sedan ytterligare arbetsgrupper för varje internationell tävling som föreningen ska åka på. Ex. EM gruppen och VM gruppen. Dessa grupper samarbetar med tävlingskommittén. 

 

Marknadsföringskommitén

Denna kommitté jobbar med hur vi ska marknadsföra Julle United som varumärke. Det gäller alltifrån sociala medier till hemsida och profilkläder. Marknadsföringskommittén tar fram föreningens ansikte utåt. 

 

Arrangörskommittén 

Denna kommitté jobbar med föreningens alla arrangemang. De största arrangemang som anordnar under året är jul- och våruppvisning. Det är då arrangörskommittén som planerar allt arbete runt uppvisningen. Ex. Fikaförsäljning, Julleshop, biljettförsäljning m.m. De jobbar inte med innehållet i föreställningen. 

Denna kommitté samarbetar med Uppvisningskommittén. 

 

Uppvisningskommittén 

Uppvisningskommittén jobbar med innehållet i föreningens stora jul- och våruppvisningar. De jobbar med alltifrån att bestämma tema för uppvisningen till bokningar av lokal, ljud- och ljus, konferencierer/skådespelare/musiker m.m. 

 

Utbildningskommittén 

Denna kommitté lägger upp utbildningsplanen för föreningen. De tar fram vilka utbildningar och/eller föreläsningar som ska erbjudas (både interna och externa) till alla ledare, dansare, styrelse och övriga arbetsgrupper. 

 

Danssalskommittén 

Denna kommitté ansvarar för allt som har med danssalarna och dess innehåll att göra. De har en helhetsbild av förbättringar som behöver göras i danssalen och ser till att dessa förbättringar blir genomförda. 

 

Både föräldrar, ledare, dansare och andra supportrar är välkomna att jobba i dessa kommittéer! 

I varje kommitté kommer det att finnas en representant från Styrelsen eller Verksamhetsutvecklare (Emelie, Isabelle eller Celine) för att underlätta arbetet. 

Inför den kommande säsongen så finns arbete påbörjat i respektive kommitté men vi är öppna och tacksamma för alla nya idéer som ni vill komma med! Några av platserna till kommittéerna är redan tillsatta men alla grupper är öppen för anmälan :) 

Hur mycket tid varje arbetsgrupp kommer att behöva lägga ner varierar beroende på grupp och säsong. Ex. är Tävlingskommittén mera aktiv på våren och Utbildningskommittén är mera aktiv på hösten. Den tid man lägger ner kan vara alltifrån några enstaka timmar till några dagar men ju fler som engagerar sig desto mindre tid krävs i respektive grupp ;) 

Ta chansen och var med och påverka vår förening i en positiv riktning! 

Vi välkomnar våra nya anställda!
2022-08-02 11:37

Vi vill idag presentera och välkomna våra 3 anställda i föreningen. Emelie Holmberg, Isabelle Eklund och Celine Frövall.

 

Emelie Holmberg, 34 år, har nu under 3 års tid jobbat som Verksamhetsansvarig i föreningen. Hon har utöver det varit en del av föreningen både som aktiv och som tränare sedan länge tillbaka.

 

Isabelle Eklund, 21 år, hoppar nu på rollen som verksamhetsutvecklare. Hon har länge varit engagerad i föreningen som både aktiv och tränare.

 

Celine Frövall, 20 år, hoppar nu även hon på rollen som verksamhetsutvecklare. Hon har länge varit engagerad i föreningen som både aktiv och tränare.

Sommarläger med Keisha Von Arnold
2022-06-23 11:32

Under sommarlovet arrangerar Julle United ett dansläger för barn och ungdomar. 

Temat för lägret är Beach Party. 

Keisha Von Arnold som är proffsdansare i Melodifestivalen samt bakgrundsdansare till en mängd kända artister kommer att lära ut en koreografi under dag ett som sedan filmas och klipps ihop till en musikvideo under dag 2.

Antalet platser är begränsade. Först till kvarn gäller. 

 

Datum: 2-3/8 (exakta tider får du vid anmälan)

Plats: Malnbaden 

Ålder: 7 år och uppåt (född 2014 eller tidigare)

Kostnad: Gratis för ALLA 

Anmäl dig HÄR

 

Lägret anordnas i samarbete med Hudiksvalls kommun. Du behöver inte vara medlem i Julle United för att anmäla dig till lägret. Antalet platser är begränsat så först till kvarn gäller. 

Välkomna!

 

Sök till våra tävlingslag
2022-06-09 11:18

 

Älskar du Cheerleading och söker nya utmaningar? Just nu söker vi nya dansare till alla våra lag. I vår förening har vi både tävlingslag och träningslag.

Vi söker alltid efter nya talanger. Är det just dig vi söker?

 

I Julle finns flera olika typer av tävlingslag. Nivån ligger från förberedande nivå hela vägen upp till elitsatsning. Ansökan till de olika lagen ser olika ut (se bilden ovan). De yngre grupperna ansöker via ansökningsformulär där urvalet sker efter ålder och erfarenhet (antal år i föreningen). För de äldsta lagen arrangerar vi en uttagning/provträning där man får testa sina kunskaper för att sedan få erbjudande om en plats i någon av föreningens lag (tävlingslag eller träningslag). 

Läs mer om hur uttagningen för respektive lag går till HÄR.

 

 

Uttagning av Smallstars, Lightningstars och Allstars

 

För dig som önskar att söka till Smallstars, Lightningstars eller Allstars anordnar vi en uttagningsdag. 

 • Datum: Onsdag den 15/6
 • Tid: 18.00. Uttagningen pågår i ca en timme. Om antalet sökande skulle vara väldigt högt så  reserverar vi oss för att uttagningen pågår längre än så. 
 • Plats: Jullehallen, Aktivitetsfabriken, Köpmanbergsvägen 1
 • Uttagningsgruppen består av: Elsa Jonsson, Celine Frövall, Isabelle Eklund och Marie Vikhammar. Verksamhetsansvarig Emelie Holmberg finns också på plats. 

Läs mer om hur uttagningen går till HÄR.

 

Ansök digitalt

 

För dig som inte har möjlighet att delta på uttagningen finns också möjligheten att ansöka digitalt. Alla som ansöker tilldelas en plats i någon av våra grupper (träningslag eller tävlingslag). Givetvis behöver du inte göra en ansökningsvideo för att få vara med i vår förening. Detta gäller enbart sökande till Smallstars, Lightningstars och Allstars. Ansökning till öviga lag sker direkt HÄR

 

Filma dig själv när du gör följande moment:

 • Hopp (ex. Kryss, ljus eller toe)
 • Piruett (ex. Enkel, dubbel eller à la second)
 • Akrobatik (ex. Hjulning, handvolt eller huvudvolt)
 • Vighet (ex. Spagat eller split)
 • Koreografi (valfri/egen koreografi). 

Du behöver inte utföra alla moment om du inte vill/kan. Du väljer själv vad du vill visa. Helst av allt vill vi se ett klipp i varje kategori.

Klipp ihop alla dina klipp till 1 video. Maila din video till info@julleunited.se och skriv i mailet ditt namn, vilket år du är född och vilket lag du önskar att söka till. Ex. Lightningstars eller Allstars.

Vi önskar din video senast den 15/6.

Stort lycka till!!

Läs mer om våra uttagningar HÄR.

 

Åldersindelningen i våra tävlingslag under säsongen 2022/2023:

 

Klass Lag Ålder Född år
Mini Minior Twinklestars 10-13 år 2013-2010
Minior Risingstars, Spirits 12-14 år 2011-2009
Junior Smallstars 14-18 år 2009-2005
Junior Divas, Sparklingstars 13-17 år 2010-2006
Senior Lightningstars, Allstars 16 år och uppåt 2007 eller tidigare

 

Observera att föreningen har som målsättning att hålla en högre ålder i alla lag (framförallt i seniorlagen). Detta sett till skaderisken samt den mentala påfrestning som är högre i lagen. 

Åldersindelningen gäller utifrån den ålder den aktive har/fyller 2023. 

 

Julle söker Verksamhetsutvecklare
2022-06-08 10:09

Julle United växer som förening. I och med det så söker föreningen en anställd som kan bidra till att utveckla verksamheten. Tjänsten innebär både administrativa samt praktiska uppgifter. 

 

Tjänsten innebär:

o   Kommunikation med aktiva, tränare och föräldrar.

o   Administrativa uppgifter som schemaläggning, arbete med Lok-stöd, ansökan av fonder och bidrag, uppdatering av hemsida m.m. 

o   Vara drivande i projektarbeten som uppvisningar, läger och andra evenemang.

o   Planering av tävlingsresor och alla tillhörande arbetsuppgifter i samband med tävling (ex. Licenser, anmälan till tävling, bokning av boende och mat m.m.)

o   Aktivt jobb med utvecklingen av föreningens olika lag. Detta innebär att praktiskt delta på träningar.

För att genomföra arbetsuppgifterna behövs ett starkt driv samt förmågan att ta egna initiativ. Ett stort plus är om du är insatt i sporten cheerleading men det är inget måste. 

Eftersom det är ett väldigt brett arbetsområde kommer tjänsten att anpassas och skräddarsys efter den som får anställningen. Föreningen har i dagsläget en anställd, Emelie Holmberg. Du som får en anställning kommer att jobba nära Emelie och ni kommer att dela upp arbetsuppgifterna mellan varandra. 

En anställning innebär jobb både på kvällar och helger. 

 

Profil för den sökande

o   Utbildning - Ingen särskild utbildning krävs. Ett plus är om man gått en ledarutbildning av något slag. 

o   Kunskaper - Vi ser gärna att den sökande har kunskaper inom sporten cheerleading eller dans. 

o   Erfarenhet - Vi ser gärna att den sökande har erfarenhet av att leda grupper och är vad vid att jobba med barn och ungdomar, gärna inom föreningslivet. Vi ser också att den sökande har erfarenhet av administrativa uppgifter och bra på att formulera sig i skrift. 

o   Egenskaper - Vi vill att den sökande är en social och positivt inställd person som är bra på att bemöta alla sorters människor. Den sökande ska också vara bra på att ta initiativ och vara kreativ och lösningsorienterat. 

o   Ålder - Yngsta ålder för att söka tjänsten är 18 år. 

 

Typ av anställning

Visstid upp till 75% med önskad start från 1/8-2022. 

 

Om Julle United 

Julle United bildades 2007. Föreningen bedriver både tävlingsverksamhet samt breddverksamhet. Vi erbjuder Cheer Pom, Cheerleading, Streetdance, Jazz och Drill. Vår ambition är att erbjuda dans för alla från 0-100.

Föreningen arrangerar två gånger om året uppvisningar och deltar på tävlingar både nationellt och internationellt (däribland EM och VM i Pom Freestyle). 

2021 utnämndes Julle United till Årets Idrottsförening på Eldsjälsgalan. I motiveringen till vinsten nämndes Julles jobb med demokrati och värdegrund. Att jobba aktivt med projekt som kan stärka samhörigheten i föreningen och få alla att känna sig välkommen ligger föreningen varmt om hjärtat. Du som sökande får gärna ha ett driv till att vilja fortsätta detta arbete. 

Under de senaste åren har föreningen vuxit och blivit så stor att den inte enbart kan bedrivas med ideell arbetskraft längre. Ambitionen är också att växa ännu mer. Föreningen har flera stora framtidsplaner. Lösningen för att genomföra dessa planer är att utöka med en anställning. Till en början innebär anställningen upp till 75% men möjligheten till att utöka tjänsten i framtiden till en heltid finns under förutsättning att erforderliga beslut tas. 

 

Ansökan

Du som vill söka tjänsten mailar in ditt CV samt ett personligt brev till info@julleunited.se. Vi önskar din ansökan senaste den 30/6. 

Vid eventuella frågor om tjänsten kontaktas Emelie på 073-2068667 eller genom att maila till samma mailadress. 

Vi ser fram emot din ansökan! 

2022-05-04 19:38
 
Biljettsläpp!
2022-05-04 14:32

Idag släpper vi biljetterna till Julles Våruppvisning som äger rum på Kulturhuset den 22/5.


Temat för våruppvisningen är gala där vi förutom att bjuda på dansnummer med glitter och glamour också kommer att samla in pengar till organisationen BRIS❤️ Det vill du inte missa!


Som vanligt så kör vi 3 föreställningar under dagen. Kl 12.00, 15.00 och 18.00.
Pris för vuxen: 100kr

Pris för skolungdom: 60kr

 

Biljetterna säljs på Rizzo i Guldsmeden.

Varmt välkomna!❤️

Välkomna till Julle Uniteds Hemsida
2022-05-02 13:38
Välkommen till Julle Uniteds hemsida.
Julle United Dansförening i Hudiksvall är Sveriges största Performance Cheer förening. Vi erbjuder Performance Cheer både som breddgruppsverksamhet och tävlingsverksamhet. Vi erbjuder också Streetdance, Cheerleading, Jazzdans, Bugg och Showdrill. 
Vi har grupper för alla från 0 år och uppåt.
 
 
Vill du anmäla dig till någon av våra grupper? Klicka då här!
 
Kontakta oss på info@julleunited.se
Välkommen på genrep inför VM
2022-03-30 09:00

Det börjar närma sig avresa för det Svenska Landslaget i Pom. Innan de flyger iväg till Orlando i USA så kommer de att köra ett genrep på hemmaplan i Hudiksvall.

Här följer lite infomation om genrepet:

 

Datum: Söndag 3/4

Tid: 12.00 och 14.00

Plats: Håstaholmens idrottshall

Pris: 60:- (barn under 7 år går in gratis)

I priset ingår fika.

Biljettförsäljning: Rizzo (väskbutiken i Hudiksvall) samt på plats på uppvisningsdagen. 

 

Utöver uppvisning av Landslaget så kommer ni att få se alla Julle Uniteds tävlingslag och förberedande tävlingslag. De visar upp sina tävlingskoreografier som de nyligen tävlat med på DM i Nyköping. 

 

Välkommen att heja, stötta och fika!

Let´s go Sweden, Blue and Gold!

 

Alla hjärtans dag Disco❤️
2022-02-15 19:42

Du har väl inte missat att vi anordnar Alla hjärtans dag disco nu på fredag?
Vi är så glada för att vi äntligen kan anordna discon igen och vi vet att det är många av våra dansare som längtat efter Julledisco.

 

På affischen står det att discot är från 6 års ålder. Men givetvis så är ALLA som är medlem i Julle välkomna på discot även om man inte fyllt 6 år. De som är yngre än 6 år behöver ha en vuxen med sig som kan finnas nära till hands under hela discot. 6 års gränsen gäller de som inte är medlem i föreningen. 

 

Vi ses där!!❤️

Ge bort en Julleklapp i Jul!
2021-11-05 08:00

Svårt att hitta den perfekta julklappen? Varför inte ge bort något från vår fina webbshopp? 

 

I Julleshoppen hittar du massor av fina träningskläder och andra produkter med Julleloggan på. En väldigt rolig julklapp för den som är aktiv i föreningen. Eller varför inte köpa en supporter t-shirt till den som är anhörig och vill supporta föreningen från läktaren?

För att hinna få dina julklappar före jul så lägger du din beställning senast den 15/11. 

 

Du hittar Julleshoppen HÄR

 

Observera att det marinblå tyget som behövs för att sy upp föreningsoverallen är restat pga den pågående pandemin. Det är därför tyvärr inte möjligt att sy upp och leverera overallen innan julafton. 

HALLOWEEN DISCO!
2021-10-26 10:00

Nu har väl inte missat att vi har halloween disco på fredag 29/10!🦹🏽🧙🏻‍♂️🧛🏼🎃
TIDER:
Lågstadiet+6 års: 17.00-18.30
Mellanstadiet: 19.00-20.30
Klä ut dig och ha chansen att vinna pris för bästa utklädnad!🏆🥇 

Ta med alla du känner så har vi världens roligaste kväll tillsammans!🕺🏽🎊

VI LÄNGTAR EFTER ER, HOPPAS VI SES!🔮🪅

Årsmöte på söndag 24/10
2021-10-19 15:15

 

Som vi tidigare skickat ut är det på söndag dags för Årsmöte i Julle United.

Årsmötet är föreningens högsta beslutande organ och det är där vi väljer ut vilka som ska välja ut vilka som ska företräda er medlemmar i form av Styrelsen det närmsta året. 

 

Föreningen värnar om att våra medlemmar ska får vara med och påverka föreningen i en positiv riktning och önskar därför att så många som möjligt deltar på Årsmötet. Föreningen bjuder in medlemmar och målsmän att delta. Lägsta ålder för att rösta i föreningen är 15 år. 

 

För att göra det lite festligare kommer vi att bjuda på något ärtbart och våra ungdomsledare har själva röstat fram att vi ska ha en snacksfest. Vi kommer alltså under mötet att bjuda på nypoppade popcorn, chips, dipp och grönsaker och annat smått och gott. 

 

Datum: 24/10

Tid: 15.00

Plats: Stora Jullehallen

 

Det går att droppa in på Årsmötet utan att ha anmält i förväg att man ska delta men för att veta hur mycket snacks vi ska köpa så ser vi gärna att ni anmäler ert deltagande i förväg genom att maila till info@julleunited.se

 

Inför Årsmötet så söker vi efter representanter för rollen som Sekreterare. Kontakta valberedningen om du har ett förslag på kandidat till posten:

Linda Nilsson  linda.n@utb.hudiksvall.se 

Camilla Aptowitzer camillaolofsson84@hotmail.com

 

Handlingarna inför årsmötet finns nu tillgängliga för er medlemmar i Jullehallen. I studierummet finns en mapp som innehåller verksamhetsberättelse, årsredovisning och inkomna motioner. 

 

Vi ses där!

Nya Julle Overallen
2021-10-04 15:30

Som ni kanske har sett nyheten om tidigare så lanserade Julle sin nya webshop under våren. Där hittar du både kläder och väskor med föreningens logga på. Guldkornet i shoppen är så klart den nya Julle overallen. 

 

Overallen är speciellt framtagen för just vår förening och vår idrott. Modellen är figursydd i ett mycket följsamt material vilket gör att du känner dig både bekväm och uppklädd på samma gång. Färgerna är föreningens marinblå och vit och den är dekorerad med extra många glitterstenar. 

Varje exemplar sys upp efter beställning eftersom det endast är vår förening som har just den här overallen. Vi har nu fått veta av leverantören att det är förseningar i leverans av det marinblå tyget. Det gör att det tyvärr även är förseningar i leveransen av färdiga overallen för er som redan har gjort er beställning. Tyget beräknas att komma in i lager i början av november. Den som väntar på något gott får vi tänka ;) 

 

I takt med att tyget kommer åter i lager så kommer vi också att få provstorlekar levererade till föreningen. Ni som alltså vill göra en beställning men är osäker på vilken storlek ni ska beställa kan invänta att provsotorlekarna kommer till oss. 

 

Ni hittar vår Webshop HÄR.

Kassör och sekreterare sökes för det kommande året
2021-09-30 08:00

Inför Årsmötet den 24/10 söker vi nya kandidater till kassör och sekreterare. Är det dig vi söker?

Här kommer information om vad de olika rollerna innebär.

 

Kassör

Som kassör bör man ha koll på vad som gäller angående lagar och förordningar gällande bokföring, skatter, personal och lönehantering mm.

 

Kassörens göromål:
- Se till att föreningen följer de ekonomiska direktiv/lagar som är uppsatta för ideella föreningar.
- se till att alla rutiner gällande ekonomiska transaktioner följs.
- betala fakturor.
- betala ut löner.
- betala ut arvoden.
- bokföra allt som går in/ut på banken för samtliga konton (14 st) varje månad.
- bokföra allt som endast går mellan föreningens egna konton varje månad.
- redovisa skatter och arbetsgivaravgifter till skatteverket varje månad.
- se till att alla lagen följer de rutiner som gäller för deras swishkonton.
- göra löneregistrering varje månad med avdrag/tillägg för föregående månad.
- se till att eventuella kontanter blir insatta på banken och bokförda.
- lämna ekonomisk rapport vid styrelsemöten/årsmöte.
- vara med och sätta föreningens buget och se till att den följs.
- varje år ska ett bokslut upprättas och efter godkänd revision ska en INK 4 fyllas i och lämnas till skatteverket.

Som kassör i Julle United tilldelas du ett arvode årligen. Summan för detta arvoe fastställs varje år av styrelsen. 

 

 

Sekreterare

Sekreteraren har ansvar för att protokollföra styrelsens möten och arkivera protokollen enligt de rutiner som föreningen tagit fram. Som sekreterare bör du vara uppmärksam på det som diskuteras och de beslut som fattas på styrelsemötena. Alla beslut ska protokollföras. Sekreteraren har också i uppgift att se till att värdefulla handlingar såsom styrelseprotokoll, verksamhetsberättelser och verksamhetsplaner sparas i föreningen. Arkiveringen ska ske enligt rutiner som tagits fram av styrelsen för att underlätta för medlemmar och kommande styrerlseledamöter i föreningen att hitta historiska handlingar om föreningens verksamhet.

 

 

Förslag på kandidater för någon av rollerna skickas till valberedningen. Du kan då skicka till: 

Linda Nilsson  linda.n@utb.hudiksvall.se 

Camilla Aptowitzer camillaolofsson84@hotmail.com

 

Välkommen till Årsmöte den 24/10
2021-09-29 08:00

Tiden rusar fram och det har blivit dags för Årsmöte i Julle United. 

 

Årsmötet är föreningens högst beslutande organ. Det är på årsmötet som man väljer ut styrelse, valberedning och revisor för det kommande året. Fram till nästa årsmöte är det sedan styrelsen som har i uppdrag att företräda medlemmarna och fatta beslut.

Kom och gör din röst hörd och lär känna den nya styrelsen!

 

Eftersom föreningen tycker det är så viktigt att våra barn och ungdomar är med och påverkar i föreningen så vill vi att så många av våra ungdomar som möjligt är med och deltar på detta möte. För att göra det lite festligare kommer vi att bjuda på något ärtbart och våra ungdomsledare har själva röstat fram att vi ska ha en snacksfest. Vi kommer alltså under mötet att bjuda på nypoppade popcorn, chips, dipp och grönsaker och annat smått och gott. 

 

Lägsta åldern för rösträtt i vår förening är 15 år. Du som fyllt 15 år får alltså vara med och rösta fram den nya styrelsen. Har du inte fyllt 15 år så är du givetvis välkommen att delta på mötet ändå. Alla våra medlemmar och målsmän till medlemmar är välkommen att delta på mötet. 

 

Datum: 24/10

Tid: 15.00

Plats: Stora Jullehallen

 

Det går att droppa in på Årsmötet utan att ha anmält i förväg att man ska delta men för att veta hur mycket snacks vi ska köpa så ser vi gärna att ni anmäler ert deltagande i förväg genom att maila till info@julleunited.se

 

Om du har något särskilt som du vill att vi tar upp på årsmötet, kanske ett förslag till ett beslut, så har du möjlighet att lämna in en så kallad motion för detta. Motionen ska vara inskickad till info@julleunite.se senast den 10/10. 

 

Vi ses där!

Nyhet för vuxna - Bugg
2021-08-11 19:00

Nyheterna i Julle United tar aldrig slut! Nu startar vi upp en helt ny dansgrupp i Bugg!

 

Du som är i vuxen ålder kan nu anmäla dig till vår nybörjarkurs. Inga förkunskaper krävs för att anmäla sig. 


Bugg är en av de vanligaste danserna i Sverige och dansas både socialt och tävlas i runt om i landet. Dansen är en okoreograferad pardans med fokus på sväng, kommunikation och takt. Nybörjarkursen är för dig som inte dansat bugg tidigare eller som gjorde det för många år sedan (detta pga att buggen har utvecklats och ändrats de senaste åren) och vill lära dig ordentligt från grunden. Vi kommer jobba på grundrörelser, teknik för att föra och följa, samt öva in olika vändningar och figurer.

 

Martin som leder kursen har dansat i 13 år och tävlar i dansen bugg. Han har lett danskurser hos många olika klubbar och gått ledarskapsutbildning i dansportförbundets regi. Han jobbar även till vardags som lärare. 

Kursen kommer att ligga på onsdagar kl 19.00. Vi ser gärna att ni som anmäler er anmäler er parvis. Har man inte en partner så går det bra att anmäla sig ändå. 

Du anmäler dig till kursen genom att fylla i formuläret  HÄR

Hoppas vi ses! 

Dags att ansöka till Twinklestars!
2021-07-11 12:23

Det har blivit hög tid för ansökan till Twinklestars⭐️ Twinklestars är föreningens förberedande tävlingslag i Cheerdans som tränar två dagar/vecka. Twinklestars är för dig som är i åldern 2012-2009. 
Platserna tillsätts efter kölista så skynda dig att anmäla redan idag för att få en plats
😃

Mer info om Twinklestars och hur du går tillväga för att anmäla dig hittar du HÄR

 

Filmen En förtrollad värld finns nu på Youtube!
2021-07-02 16:18

Nu kan ni äntligen njuta av mästerverket En förtrollad värld på Youtube. 

Mer information och länken till filmen hittar du HÄR .

Sommarläger 2021
2021-06-04 17:30

Under sommarlovet arrangerar Julle United ett dansläger för barn och ungdomar. 

Temat för lägret är Allas lika värde. Vi kommer att jobba med dans i kombination med att sätta ord på hur man är en bra kompis och varför det är så viktigt att behandla alla lika. Resultatet av lägret kommer att visas på en utställning inne på fyren i början av hösten. 
Alla är välkomna att delta! Välkomna!

 

Datum: 21-23/6 

Ålder: Födda 2014-2006 
Tid för de som är födda mellan 2014-2011: Kl 12.00-14.00 

Tid för de som är födda mellan 2010-2006: Kl 14.00-16.00

Plats: Borgarparken 

Kostnad: Gratis för ALLA 

Anmäl dig HÄR


Lägret anordnas i samarbete med Hudiksvalls kommun. Du behöver inte vara medlem i Julle United för att anmäla dig till lägret. Antalet platser är begränsat så först till kvarn gäller. 

Varmt välkommen på sommarens roligaste läger! 

Premiär för nya Julle Shoppen!!
2021-05-21 08:00

Äntligen har föreningen fått en ny webbshop där du enkelt kan beställa dina föreningskläder!

I Julle Shoppen hittar du träningskläder, supporter plagg och accesoarer.

Vår nya skräddarsydda föreningsoverall kommer att läggas till i shoppen inom kort, så håll utkik!

 

Mer information om shoppen hittar du HÄR

 

Sista beställningsdag för att hitta få kläderna innan sommaren är 31/5. 

Sök till tävlingslag i Julle United
2021-04-18 20:41

Vill du ansöka om en plats i Julle United?

Just nu söker vi nya dansare till alla våra lag. I vår förening har vi både tävlingslag och träningslag. Vi söker alltid efter nya talanger. Är det just dig vi söker?

I år kör vi enbart digitala uttagningar. Filma dig själv enligt checklistan nedan och skicka till info@julleunited.se

Alla som skickar in en video får personlig feedback på vad ni gör bra och om det kanske är något ni behöver träna lite extra på. Utefter det får ni sedan erbjudande om en plats i någon av våra grupper.

 

Alla som ansöker tilldelas en plats i någon av våra grupper (träningslag eller tävlingslag). Givetvis behöver du inte göra en ansökningsvideo för att få vara med i vår förening. Om ditt mål är att vara med i ett träningslag så kan du ansöka direkt HÄR. Den digitala uttagningen är för dig som söker större utmaning och vill satsa högre inom dansen.

 

Filma dig själv när du gör följande moment:

 • Hopp (ex. Kryss, ljus eller toe)
 • Piruett (ex. Enkel, dubbel eller à la second)
 • Akrobatik (ex. Hjulning, handvolt eller huvudvolt)
 • Vighet (ex. Spagat eller split)
 • Koreografi (valfri/egen koreografi eller den koreografi vi publicerat på instagram). 

  Se videoexempel på alla teknikmoment på vår Instagram. 

Du behöver inte utföra alla moment om du inte vill/kan. Du väljer själv vad du vill visa. Helst av allt vill vi se ett klipp i varje kategori.

Klipp ihop alla dina klipp till 1 video. Maila din video till oss och skriv i mailet ditt namn, vilket år du är född och vilket lag du önskar att söka till. Ex. Sparklingstars eller Allstars.

Vi önskar din video senast den 2/5.

Du som redan går i tävlingslag och önskar att söka dig till ett högre lag behöver inte spela in en video. Uttagningsgruppen kommer att besöka en av era ordinarie träningar.

Stort lycka till!!

Läs mer om våra uttagningar HÄR.

 

Åldersindelningen i våra tävlingslag under säsongen 2021/2022:

Minior (Risingstars): 11-13 år/Född 2011-2009

Junior (Smallstars, Divas): 13-17 år/Född 2009-2005

Senior (Lightningstars och Allstars): 15 år och uppåt/Född 2007 eller tidigare. Observera att föreningen har som målsättning att hålla en högre ålder i seniorlagen. Detta sett till skaderisken samt den mentala påfrestning som är högre i seniorlagen. 

Äntligen kan du se Cheer- och Dansfilmen En Jule Cirkus!
2021-03-05 13:35

Äntligen kan du se Cheer- och Dansfilmen En Jule Cirkus!

 

Det senaste året har varit ett av det tuffaste någonsin i Svensk idrottshistoria. Just därför är vi extra stolta över att kunna presentera lite ljus i detta mörker och vi hoppas på att kunna sprida extra mycket dansglädje!

 

Mer info om hur du kan se filmen hittar du HÄR 

Höslovsläger - Stage school
2020-10-16 12:00

På höstlovet arrangerar Julle United ett dansläger för barn och ungdomar. 

Ta chansen att träna med Kim Pastor som dansat i bland annat Melodifestivalen, Idol och på senaste tiden tillsammans med Zara Larsson. Lär dig teknik,tips och tricks samtidigt som du dessutom får chansen att spela in en musikvideo. 


Datum: 26-28/10 (exakta tider får du vid anmälan)

Plats: Köpmanberget (utomhus under tak) 

Ålder: 8 år och uppåt

Kostnad: Gratis för ALLA 

Anmäl dig HÄR

Lägret anordnas i samarbete med Hudiksvalls kommun. Du behöver inte vara medlem i Julle United för att anmäla dig till lägret. Antalet platser är begränsat så först till kvarn gäller. 


Kim Pastor

Kim Pastor är utbildad dansare på House of Shapes i Stockholm. Strax efter sin utbildning fick hon chansen att dansa på Melodifestivalen med Isa Tengblad vilket ledde till turné och medverkan i olika Tv sammanhang. Kim har under åren som proffesionell dansare rest runt i Europa och dansat på olika plattformar. I Sverige har man främst sett henne i Idol, Sommarkrysset, Allsång på Skansen, 
Melodifestivalen, Stjärnornas Stjärna med atister som Wiktoria, Sigrid Bernsson, SVEA, Andreas Weise etc. 
På senaste tiden har hon uppträtt en del med Zara Larsson. Hon är även en av medlemmarna i dansgruppen The Sugar Collective som tog sig till final i Talang 2017. 

”På mina dansklasser kan du räkna med att du blir fylld av energi och glädje. Dans är mitt lyckopiller och just den glädjen och passionen vill jag göra vidare till mina elever. Jag gillar även att utmana mina elever så att dom får kämpa och känna att dom utvecklas!” 
Erbjudande på Pinchos i Hudiksvall för alla medlemmar
2020-09-28 13:10

Den 1 Okt 2020- 30 nov 2020 har alla medlemmar i Julle United ett extra bra erbjudande hos Pinchos i Hudiksvall. 

 

Pinchos bjuder alla medlemmar på 1 valfri efterrätt, samt 20% på maten mot uppvisande av medlemskap i sportadmin medlemsapp. 

Erbjudandet gäller onsdag, torsdag och söndag. 

Rabatten gäller för alla i sällskapet ej i kombination med andra rabatter och bonus.

Passa på!⭐️

Träna med Divas och Spirits
2020-09-20 10:08
Träna med Divas och Spirits
Är du sugen på att prova-på-Cheerleading? 
Vi söker nya medlemmar till våra cheerleadinglag Divas och Spirits. Är det dig vi söker?
I dessa lag tränar vi gymnastik, pyramidbygge, hopp och koreografi. 
Kom och var med på någon av våra träningar med chansen att få en plats i laget.
Under veckorna 39 och 40 har vi öppet hus och låter alla som vill vara med och provträna.
Droppa in eller anmäl ditt intresse i förväg genom att maila till info@julleunited.se
Att prova-på att träna med lagen är helt kostnadsfritt. 
Välkomna!

Divas
Juniorer födda 2008-2005
Träningstider:
Måndagar kl 16.30-18.00
Onsdagar kl 17.30-19.00

Spirits 
Miniorer födda 2011-2009
Träningstider:
Onsdagar kl 16.30-17.30
Söndagar kl 12.00-13.30

När: V. 39 och V.40
Plats: Jullehallen i Aktivitetsfabriken, Köpmanbergsvägen 1. 

Läs mer om Divas HÄR
Läs mer om Spirits HÄR
Julle United Årsmöte 2020
2020-09-07 08:01
Söndagen 18 oktober kl 11:00 har Julle United årsmöte i danssalen på Aktivitetsfabriken. 

På grund av Covid-19 har vi restriktioner på antalet deltagande under mötet. Maila ert intresse av att delta senast 11 oktober så återkommer vi med en konfirmering eller ett alternativt sätt att delta.

Alla motioner ska vara inkomna till styrelsen senast 30 september. Motion inkommen efter detta datum kommer inte att tas upp på årsmötet. En motion ska innehålla Rubrik, Din motion, Motivering, Kontaktdetaljer så ytterligare information kan begäras innan årsmöte. 

Maila intresse och/eller motion till info@julleunited.se .
Vuxendans
2020-08-13 12:03

Snart är det dags för terminsstart i Julle United och i och med det startar också våra dansgrupper för vuxna ⭐️

Våra vuxengrupper med inriktning på Jazzdans finns både som Basic där inga förkunskaper krävs och Advanced för dig som dansat tidigare. 

Kom och provdansa om du är intresserad! Första två veckorna har vi gratis prova-på! 


Startdatum: 1/9

Tider:

▫️Advanced Jazz - Tisdagar kl 19-20

▪️Basic Jazz - Tisdagar kl 20-21

Danslärare: Malin Frisk 

Kostnad: 600kr för hela terminen. 

Ta med dig en vän och kom och prova! 

Eller anmäl dig HÄR. 

Julle söker dig som vill vara med och påverka!
2020-08-12 12:00
Inför den kommande säsongen 2020/2021 söker Julle United nya engagerade personer som vill vara med och påverka föreningen. 

De roller vi söker är:
 • Sekreterare - Styrelsen söker en sekreterare som kan sitta med under ett års tid. Sekreterarens roll är att föra protokoll under föreningens styrelsemöten som hålls en gång i månaden. 
 • Ordförande Tävlingskommittén - Föreningens tävlingskommitté söker en ordförande för det kommande tävlingsåret. TK jobbar med allt som rör de tävlingar föreningen deltar i och beslutar om viktiga frågor som rör tävlingar. 
 • Medlemmar till föreningens kommittéer - Vi i Julle United har en rad olika kommittéer som jobbar med olika frågor inom föreningen. Tanken med kommittéerna är att så många som möjligt ska kunna känna möjlighet att vara delaktig i föreningen. Tanken är också att man ska kunna vara delaktig utan att behöva lägga ner allt för mycket tid och att den tid man lägger ner ska vara på det man är intresserad av. Därför har vi delat in alla arbetsområden i mindre grupper som jobbar med specifika arbetsuppgifter. De olika kommittéer som finns är: Sponsorkommittén, Marknadsföringskommittén, Tävlingskommittén, Uppvisningskommittén, Arrangörskommittén, Aktivitetskommittén och Danssalskommittén. 

Föreningen välkomnar ALLA att delta i dessa grupper. Föräldrar, aktiva, mor- och farföräldrar... Vi ser gärna att medlemmar i våra breddlag engagerar sig i någon av grupperna! 
Kontakta Emelie på 073-2068667 eller maila info@julleunited.se vid intresse så får du veta mer om våra kommittéer, rollen som sekreterare och rollen som ordförande i TK. 
Du kan också läsa mer om våra kommittéer HÄR. 
Sök till Twinklestars och Spirits!
2020-06-11 17:00
Foto: Fredrika Jonsson

Inför den nya säsongen HT 2020 finns fortfarande chansen att anmäla sig till något av föreningens förberedande tävlingslag - Twinklestars och Spirits!Julle Twinklestars är föreningens yngsta förberedande tävlingslag för Miniminiorer i Förberedande Pom. Laget tävlar på så vis inte utan förbereder sig inför att tävla. 

Cheer Pom eller Cheerdans som det också brukar kallas är en dansform som utförs med pom poms. Några av momenten man tränar är dansteknik som piruetter, hopp och leaps. Man tränar också akrobatik samt armrörelser/motions som är karaktäristiska för Cheer. 

Twinklestars tränar två gånger i veckan och deltar i olika uppvisningssammanhang. Julle Spirits är föreningens yngsta förberedande tävlingslag för Miniminiorer i Cheerleading. Laget tävlar på så vis inte utan förbereder sig inför att tävla. 

Cheerleading är en lagsport där man tillsammans tränar på många olika moment. I Cheerleading tränar man gymnastik, stunts/pyramidbygge, koreografi, hopp, hejarramsor och motions (armrörelser som är karaktäristiska för Cheer). 

Spirits tränar två gånger i veckan och deltar i olika uppvisningssammanhang. Ansökan till Twinklestars och Spirits:

Du som vill ansöka till Twinklestars och/eller Spirits gör det genom en intresseanmälan via kontaktformuläret under sidan Anmäl dig. Skriv i kommentarsfältet vilken av grupperna ni önskar att stå i kö till. 

Urvalskriterierna är intresseanmälan samt det antal tidigare terminer som medlemmen har varit aktiv i föreningen. 

För att söka till Twinklestars och Spirits ska du vara född 2011 eller vara äldre. 

Hör av er om ni vill veta mer om någon av grupperna! info@julleunited.se 

Var med och spela in en dansvideo i sommar!
2020-06-03 16:17

Under Sommarlovet den 29/6-1/7 har du möjlighet att delta i Julle Uniteds sommarläger där du får vara med i filminspelningen av en dansvideo.


Videon är en hyllning till vår vackra stad Glada Hudik och spelas därför också in på olika platser i Hudiksvalls centrum. Lägret anordnas av Julle United i samarbete med Hudiksvalls kommun och är helt gratis för alla deltagare. Du behöver alltså inte vara medlem i Julle United för att delta. Alla är välkomna! 


Lägret och inspelningen av filmen pågår under tre dagar (29/6-1/7). Förutom att lära oss koreografi som används i filmen leker vi också danslekar och lär känna nya vänner. Lägret kommer att delas in i två grupper utifrån ålder. Varje grupp dansar 3 timmar/dag. Exakta tider skickas ut i separat mail till de som anmäler sig. 


Ålder: Lägret är för dig som är född 2010-2005. 


För att delta i filmen och lägret krävs ett mediagodkännande från målsman. Godkännandet innebär att Julle United får lägga ut filmen på sociala medier och att filmen får användas i olika reklamsammanhang. 
Fotograf för filmen är Magda Lindblom som också är tränare i Julle United. 


Antalet platser är dock begränsade så först till kvarn gäller. Anmälan sker via kontaktformuläret som du hittar HÄR

Sista anmälningsdatum: 19/6. 


Varmt välkommen till sommarens roligaste läger! 

Ledare i Streetdance sökes
2020-05-29 10:33
Inför HT 2020 söker vi i Julle United nya ledare till våra Streetdance grupper. Streetdance är en stil som är mycket populär och efterfrågad. För att kunna möte denna efterfrågan behöver vi nya eldsjälar som älskar att dansa och vill inspirera våra barn och ungdomar. 
Som ledare i Julle United får du varje termin ett arvode och du får också gå på de utbildningar och workshops som erbjuds till våra ledare. 
Är du intresserad av att veta mer om rollen som ledare? Maila oss på info@julleunited.se så berättar vi mer! 
Audition inför säsongen 2020/2021
2020-04-28 20:05

Säsongen börjar att närma sig sitt slut och det har därför blivit hög tid för uttagningar till tävlingslagen inför säsongen 2020/2021. 

Julle united välkomnar dig till årets Audition!


Hur går audition till?

Audition anordnas i Julle Uniteds dansstudios i Aktivitetsfabriken på Köpmanbergsvägen 1. Registrering sker utomhus utanför huvudentrén. Därefter kommer mindre grupper att slussas vidare in till Julle Uniteds lokaler. Det är då en grupp i taget med max 10 personer/grupp som befinner sig i lokalen. Audition beräknas att ta ca 30 min/grupp. Du behöver inte anmäla dig till audition i förväg. Drop-in gäller. Du behöver inte vara medlem i Julle United för att delta på audition. Alla är välkomna! 

Under auditiontillfället visar de sökande upp sina färdigheter inför en jury. Det man visar upp är en koreografi som lärs ut på plats samt tekniska färdigheter i piruetter, hopp och akrobatik. Det juryn kollar på är dansteknik (teknik i piruetter, hållning m.m.), cheerteknik (motions/armrörelser, hopp m.m.) och utstrålning så glöm inte bort att ha roligt under tiden!


Datum för audition: 

Lördag 16 maj 


Tider: 

Kl. 10-12 Audition för sökande födda 2010-2007 (sökande till Cheerdans)

Kl. 12-14 Audition för sökande födda 2006 eller är äldre (sökande till Cheerdans)

Kl. 14-15 Audition för sökande födda 2008-2005 (sökande till Cheerleading)


Anpassning till Corona:

På grund av rådande omständigheter med Corona kommer vi i år att jobba för att hålla audition i mindre grupper med max 10 personer/grupp. 

Innan och efter audition är det obligatorisk handtvätt som gäller. Vi kommer också att desinficera golv och sprita kontaktytor i lokalen. 

Om den sökande (eller familjemedlem till den sökande) tillhör någon av riskgrupperna finns möjligheten till audition via video. Maila till info@julleunited.se för mer info om hur den ansökningen går till. 


Vad händer efter audition?

Efter audition gör juryn en bedömning och återkopplar till alla sökande om svaret blir ja eller nej på ansökan. Alla som söker kommer inte att kunna erbjudas en plats då antalet platser i ett tävlingslag är begränsade. 

Audition är en helt individuell bedömning. Det innebär att det inte tas någon hänsyn till om någon av ens kompisar hamnar i ett specifikt lag. Att delta på audition är helt frivilligt och detsamma gäller om man tackar ja eller nej till erbjudande om en eventuell plats i tävlingslag. 


Om du kommer med i ett tävlingslag:

Att vara en del av ett tävlingslag innebär mycket större ansvar än att vara med i en breddgrupp. Träningstillfällena blir fler och man åtar sig också att delta på olika event, städdagar, utbildningsdagar m.m. Terminsavgiften för att vara med i ett tävlingslag är också högre. Att komma med i ett tävlingslag är därför något som den aktive bör diskutera med sin målsman innan beslut tas. 

Första träningen med det nya laget kommer att ske redan innan sommaruppehållet för att vi i tidigt skede ska lära känna vårt nya lag. 


Om du inte kommer med i ett tävlingslag:

Om du inte kommer med i något av våra tävlingslag finns det grupper i föreningen från 5 år och upp till vuxen som är öppna för alla. Om du varit med i någon av dessa grupper under VT 2020 har du automatiskt en plats i den gruppen och du behöver inte göra en ny ansökan för att vara med där. 


Nya åldersgränser:

Under de kommande åren kommer det att vara nya åldersgränser som gäller för de olika tävlingsklasserna minior, junior och senior. ICU (International Cheer Union) har beslutat att höja åldersgränserna för tävlingsklasserna och SCF (Svenska Cheerleading Förbundet) har sedan i uppgift att verkställa dessa i Sverige. Åldersgränserna kommer att höjas successivt år för år.


Åldersindelningen i klasserna inför kommande säsongen är:

Minior (Risingstars): 11-13 år/Född 2010-2008

Junior (Smallstars): 13-17 år/Född 2008-2004

Junior (Divas): 13-16 år/Född 2008-2005

Senior (Lightningstars och Allstars): 15 år och uppåt/Född 2006 eller tidigare


För Sparklingstars som tävlar i Förberedande Pom bestämmer föreningen själv åldersgränsen. Den åldersgräns som varit för detta lag under den senaste säsongen kan man säga har varit mittemellan minior och junior. Gränsen här har alltså inte varit lika strikt som i övriga klasser. Tanken är att laget är bryggan från Risingstars upp till Smallstars.


Ansökan till Twinklestars och Spirits:

Ni som vill ansöka till Twinklestars (Cheerdans) eller Spirits (Cheerleading) gör det genom en intresseanmälan under sidan Anmäl dig. Det är alltså inte audition till de grupperna då lagen är förberedande tävlingslag. Fyll i intresseanmälan och skriv i kommentarsfältet att ni önskar att stå i kö till Twinklestars/Spirits.


Läs mer om audition under sidan Audition


Varmt välkomna på årets Audition!


Spela Påskbingo och stötta Julle United!
2020-04-08 08:39

Inställda påskplaner? 

Ta chansen att säkra upp påskens underhållning samtidigt som du stöttar Julle United Dansförening och dessutom har chansen att vinna pengar!

Aldrig har trycket efter bingolotter varit så stort som just denna påsk! Passa därför på att köpa din lott innan de tar slut. Rent praktiskt så går det till så att du köper en e-lott via länken nedan som är kopplad till Julle Uniteds sälj ID. Behållningen för alla lotter som säljs via denna länk går direkt till vår förening. Att köpa sin lott är enkelt! 

Länken för att stötta just Julle United är:
https://www.bingolotto.se/bingolotter/?customerId=5001702

Vi tackar för ert stöd!

Easter Dance Break
2020-04-06 15:52

Julle United bjuder under Påsklovet 2020 in till danslägret Easter Dance Break! 

Danslägret sker utomhus och pågår under 3 dagar. 

Under lägret leker vi lekar och gör andra roliga aktiviteter som är kopplade till dans. Alla deltagare får också lära sig en speciell lägerkoreografi. Som final sista dagen kör vi en Easter Egg Hunt där man i lag letar ägg i en stor äggjakt och kan vinna priser till sig och sitt lag. 


Ålder: 6-15 år

Datum: 14/4, 15/4 och 16/4. 

Tid: Exakta tiderna för lägret inte helt satta ännu då det beror på hur många anmälningar som kommer in. Varje lägergrupp tränar i 1,5 timme/dag. 

Kostnad: Gratis för alla!

Plats: Glysisvallens konstgräsplan (platsen kan komma att ändras). 


Alla aktiviteter sker utomhus enligt Folkhälsomyndighetens och Riksidrottsförbundets rekommendationer. 

Anmäl dig till lägret idag genom att klicka HÄR. 

Vi hoppas att just DU vill komma och dansa in våren med oss i påsk!
Julle United söker ledare inför HT 2020! Är det dig vi söker?
2020-04-03 15:27

Julle United är just nu i full gång med att planera inför HT 2020. En stor del av denna planering är att rekrytera ledare till alla våra grupper. Vi söker därför ledare både till våra tävlingslag och breddgrupper. 


Vi har grupper för alla nivåer från nybörjare upp till elit. De inriktningar vi har på våra grupper idag är Cheer Pom/Cheerdans, Cheerleading, Jazz, Sreet och Drill. Är du intresserad av att vara ledare inom någon av dessa stilar eller skulle du vilja undervisa i en ny stil som vi inte erbjuder i dagsläget? 


Vi söker dig som älskar du att dansa och vill inspirera och utmana barn, ungdomar eller vuxna. 

Är det dig vi söker? 


Kontakta oss då genom att maila till info@julleunited.se eller ring Emelie på 073-2068667 så berättar vi mer om rollen som ledare. 

Alla träningar inställd på grund av Coronaviruset!
2020-03-16 16:10
Tyvärr så måste vi i Julle United meddela att vi med omedelbar verkan tvingas ställa in alla våra träningsgrupper. Detta med anledningen att förebygga smittspridning av Coronaviruset. Våra grupper är inställda på obestämd tid framöver då vi inte vet hur länge detta virus kommer att vara en risk för våra aktiva. 

Vi är så klart ledsna över att ta detta beslut men i dagsläget är det inte mycket vi kan göra åt situationen. Vi gör allt för att förhindra spridningen av viruset och vi hoppas att ni har förståelse för detta beslut. 

Vi kommer att återkomma så fort vi har mer info!
Information om Corona
2020-03-11 08:04
Med anledning av spridningen av Coronaviruset informerar vi här nu vad som gäller i vår förening. 
Vi i Julle United följer rekommendationerna från Svenska Cheerleadingförbundet som i sin tur följer rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet. Mer om detta finns att läsa under denna länk:


Som främsta försiktighetsåtgärd uppmanar vi alla att sköta sin handhygien noga och vid minsta tecken på sjukdom vill vi att den aktive stannar hemma för att undvika smittspridning. 
Med vänlig hälsning, 
Julle United 

Webshop för föreningskläder återigen öppnad!
2020-03-03 20:00
Äntligen har vår webbshop för föreningskläder öppnat igen!
Från och med idag kan du återigen handla föreningskläder via vår webbshop hos Intersport. 
Varje plagg i shopen trycks upp med Julle Uniteds föreningslogga. Tryckkostnad ingår i priset. Du kan sedan också göra ett tillval för namntryck, initialer eller ledartryck (ingår ej i ordinarie pris). 
Observera att det inte går att beställa en föreningsoverall under denna länk då vår föreningsoverall har utgått ur sortimentet. Vi jobbar för fullt i dagsläget med att ta fram en ny föreningsoverall. 

Klicka HÄR för att komma till shoppen! 

Du vet väl om att du som medlem i Julle United alltid har 20% rabatt på Intersport i Hudiksvall? 

Trevlig shopping! 
Alla Hjärtans Dag Disco
2020-02-13 08:00
Julle bjuder in till ett disco i Kärlekens och vänskapens tecken! 

Datum: 14/2
Tid: Lågstadiet och 6-års kl. 17.00-19.00, Mellanstadiet kl. 19.30-21.30
Plats: Julle Uniteds dansstudios i Aktivitetsfabriken. 
Inträde: 50:- I priset ingår popcorn och saft. Fiskdamm finns att köpa för 10:- 

Discot är öppet för alla oavsett om du är medlem i Julle United eller inte. Så ta med dig alla dina vänner, ta på dig något rött och kom på ALLA hjärtans disco! 

Du som går i Mini Pom och ej fyllt 6 år är givetvis också välkommen på discot! 
Gratis Entré på Hudik Hockeys hemmamatch den 12/2
2020-02-12 09:13
Exklusivt erbjudande som gäller endast idag till Julle Uniteds medlemmar!
Idag 12/2 står Julle United som Matchens Förening på Hudik Hockeys viktiga hemmamatch mot Väsby. Alla våra medlemmar går därför gratis på denna match⭐️ Teckna medlemskap idag för att ta del av erbjudandet! 

Ett Familjemedlemskap i Julle United kostar 200kr för ett helt år. Som medlem får du ta del av erbjudanden från företagare i Hudiksvall. Några fasta erbjudanden till våra medlemmar är:
 • 20% rabatt på Intersport i Hudiksvall. 
 • 10% rabatt på mat och fika på Aktivitetsfabriken. 
 • Handla för 500kr och få 100kr i rabatt hos Mekonomen i Hudiksvall. 
 • 10% rabatt på Espressohouse. 
 • 10% rabatt på Buspalatset. 
Du tecknar medlemskap genom att klicka på Anmäl dig och fyll i kontaktformuläret. Skriv Familjemedlemskap i kommentaren. 
Ta chansen att ta del av dessa erbjudanden samtidigt som du stödjer vår förening!⭐️ 

Bli familjemedlem i Julle United!
2020-02-06 12:01

NYHET! Från och med nu kan du teckna Familjemedlemskap i Julle United. 

Som familjemedlem stöttar du vår förening samtidigt som du får ta del av fantastiska erbjudanden av företagare i Hudiksvall. Som medlem har du också rösträtt på föreningens årsmöten (gäller alla medlemmar från 15 år och uppåt). 
Att vara familjemedlem kostar endast 200:-/år. Dessa 200:- används för att utveckla föreningen och ge våra barn och ungdomar bättre förutsättningar att utöva sin idrott. 

Som ett erbjudande till dig som vill teckna medlemskap redan idag bjuder Hudik Hockey på inträde till HHC´s hemmamatch den 12/2 mot Väsby. 

Våra fasta erbjudanden till alla våra medlemmar är: 

 • 20% rabatt på Intersport i Hudiksvall. Erbjudandet gäller på ordinarie priser. 
 • 10% rabatt på mat och fika på restaurangen Fabriken Mat och Möten i Aktivitetsfabriken. 
 • Handla för 500:- och få 100:- i rabatt på Mekonomen i Hudiksvall. 
 • 10% rabatt på hela köpet på Espressohouse i Hudiksvall. 
 • Gratis kaffe och te vid köp av entré på Buspalatset i Hudiksvall. 

Alla våra aktiva i föreningen är givetvis redan medlem och kan nyttja dessa erbjudanden. Medlemskortet för våra aktiva är personligt och kan ej delas med andra individer. Vill du som anhörig också kunna nyttja våra medlemserbjudanden? Teckna då ett Familjemedlemskap! Familjemedlemskapen gäller då för alla familjemedlemmar. 

Teckna ditt Familjemedlemskap genom att klicka på Anmäl dig och fyll i kontaktformuläret. Skriv i kommentarsfältet att du önskar teckna ett Familjemedlemskap. Fakturan skickas till er mail. 

Hoppas att just DU vill vara med och stötta föreningen! 

2020 Disco
2020-01-15 13:18
Vad passar bättre än att kick-starta året och terminen med ett Disco i Glitter-Tema?! 

Datum: 24/1
Tid: Lågstadiet och 6-års kl. 17.00-19.00, Mellanstadiet kl. 19.30-21.30
Plats: Julle Uniteds dansstudios i Aktivitetsfabriken. 
Inträde: 50:- I priset ingår popcorn och saft. Fiskdamm finns att köpa för 10:- 

Discot är öppet för alla oavsett om du är medlem i Julle United eller inte. Så ta med dig alla dina vänner, ta på er något glittrigt och kom och dansa in det nya decenniet med oss! 

Dans för dig som vuxen
2020-01-09 14:30

Om en vecka kör vi äntligen igång med Vårterminen i Julle United⭐️ Då börjar också våra dansklasser i Jazzdans för vuxna. Våra vuxengrupper finns både som nybörjare där inga förkunskaper krävs och fortsättning för dig som dansat tidigare. 

Kom och dansa in det nya 2020 med oss! 

Första veckan har vi gratis prova-på! 

Startdatum: 15/1

Tider:

▫️Fortsättning - Onsdagar kl 18-19

▪️Nybörjare - Onsdagar kl 19-20

Danslärare: Malin Frisk 

Kostnad: 600kr för 15 tillfällen. 

Ta med dig en vän och kom och prova! 

Eller anmäl dig under sidan ”Anmäl dig” i menyn. 

Vinnaren av Snöslungan från Åkes Motor
2019-12-23 16:11
Idag hade vi dragningen av Smallstars lotteri där vinsten var en snöslunga från Åkes Motor. 
Den vinnande lotten blev nr. 375. Den vinnande lotten är köpt av Sanna Hansson.
Stort grattis till Sanna och tack till alla er som deltog i lotteriet och på så vis är med och stöttar Julle Smallstars EM satsning 2020!
Vi på Julle United önskar er en God Jul! 
Ledare sökes!
2019-12-09 09:33
Är det dig vi söker?!
Julle United söker nya ledare för att vi ska kunna utveckla och utöka vår förening. 

I Hudiksvall finns ett stort intresse och en stor efterfrågan efter dans. Hudik älskar dans! För att kunna möta denna efterfrågan och ge fler barn chansen att dansa söker vi därför nya ledare till våra grupper. 

De grupper vi söker ledare till är:
 • Mini Pom -  Detta är vår yngsta grupp. Vi söker därför i första hand dig som är lite äldre och kan vara en trygghet för dessa unga barn. Då vi har flera yngre tränare som har danstekniken så är det inget krav för den äldre tränaren att ha någon dansbakgrund. 
 • Streetdance - Julle United har ambitionen att starta upp grupper i Streetdance under VT 2020. Vi söker därför ledare som har kunskap i denna dansstil. Vi har tagit emot intresseanmälningar för Streetdance i alla olika åldrar och det finns därför möjlighet till att leda både yngre och äldre grupper. 
Är det dig vi söker?!
Då ser vi fram emot din intresseanmälan! Maila till info@julleunited.se eller ring 073-2068667 så får du veta mer om rollen som ledare. Det går också bra att skriva i intresseformuläret under sidan ”Anmäl dig”. 

Vi ser fram emot att möta just dig!
Du har väl inte missat?!
2019-11-28 16:20
Årets Julföreställning är en förställning i Sagornas Värld!
Du har väl inte missat att köpa biletter året Julföreställning "Det var en gång"?

Årets Julföreställning blir en föreställning i sagornas värld. Under denna föreställning blandas dans med teater och vi lovar att det är en föreställning du inte vill missa! 

Datum
Söndag den 8/12.

Plats
Kulturhuset, Hudiksvall.

Tider
13.00, 15.00 och 17.30. Mini Pom och Cheer Pom 11/12 är ej med på den sista föreställningen. 

Biljetter
Vuxen 100:-
Skolungdom 60:- 
Barn under 7 år går gratis. 
Förköp av biljetter görs på Intersport i Hudiksvall. Du kan också köpa biljetter i entrén på uppvisningsdagen. 

Vi ses där!
Street grupper för barn och ungdomar
2019-11-21 12:44
Är du mellan 6-14 år och vill dansa Streetdance?
Julle United satsar på att starta grupper i Street under Vårterminen 2020. Grupperna är öppna för både tjejer och killar. Vilka åldersgrupper vi startar beror på efterfrågan så gör din intresseanmälan redan idag! Du gör din intresseanmälan här på vår för hemsida under fliken ”Anmäl dig”. 
Vi hör av oss med mer info till er som anmäler ett intresse. 
Halloweendisco
2019-10-31 09:10
Då har det blivit dags för Julle United att anordna säsongens första disco!! 
Temat för discot är Halloween och vi ser gärna att man kommer utklädd då pris kommer att delas ut till den som är bäst utklädd. 

Pris: 
50kr (i inträdet ingår då också popcorn och saft). 

Tider:
17.00-19.00 Lågstadiet och 6-års
19.30-21.30 Mellanstadiet
Vi förtydligar här att ALLA som går i någon av Julle Uniteds dansgrupper är välkomna på discot även om man inte har åldern inne. De som är yngre än 6 år samt Alla kan dansa är välkomna på det första discot. 

Plats:
Köpmanbergsvägen 1 i Julle Uniteds danslokaler. 

Dessa discon är inte bara öppna för Julle Uniteds medlemmar så ta med er alla era kompisar och kom på årets läskigaste disco! 

Köp och Sälj Julle United
2019-10-08 14:00
Sök upp gruppen redan idag!
Som en nyhet introducerar Julle United ett alldeles eget forum för att sälja, köpa, byta och låna Jullekläder, dans- och cheerleadingskor och allt annat som hör föreningen till. 
Man kan också slänga ut en förfrågan om man saknar något inför en uppvisning som man kanske kan få låna eller köpa billigt för att bespara föreningen onödiga utgifter. 

Forumet är i form av en Facebookgrupp som heter ”Köp och Sälj Julle United”. Gruppen är sluten och du måste ansöka om medlemskap i den för att kunna gå med. 
Viktigt är att vi ENBART lägger upp saker i gruppen som är kopplat till vår sport. Att ex. lägga ut att man säljer en möbel är inte tillåtet. 

Sök upp gruppen och gå med redan idag!
Städdag 5/10
2019-09-27 09:19
Glöm inte att kolla kvarglömtlådan!
Lördag den 5/10 kommer föreningen att anordna en städdag för att fräscha upp våra träningslokaler och påbörja en ombyggnation av soffrummet som är tänkt att slutligen bli ett studierum till barnen. Studierummet är ett drömprojekt som planerats under en tid och nu ska det äntligen bli av. 
Vi hoppas att ni har överseende med att det kan vara lite stökigt under tiden vi färdigställer ombyggnationen  :) Resultatet av ombyggnationen kommer att bli ett rejält lyft för våra lokaler och dansare!

Under städdagen kommer vi även att tömma kvarglömtlådan som står i hallen. 
Jag vill därför uppmana alla till att ta en titt under veckan som kommer om ni glömt något i denna låda. 
De kläder som ligger kvar på städdagen kommer vi att ge till klädinsamling.
En show med dans i världsklass!
2019-09-17 12:20
Tider för föreställningen
Datum: Torsdag 14 november
Tid: 19.00 (föreställningen är ca 1 timme och 15 min  lång)
Plats: Kulturhuset, Hudiksvall

Dessa priser gäller endast för dig som är medlem i Julle United. Ordinarie priser är Vuxen: 180:- och Under 26 år: 80:-
Var med och påverka vår förening!
2019-09-11 15:50
Ta chansen och var med och påverka vår förening genom att vara aktiv i någon av våra kommittéer!

Vill du jobba i någon av Julle Uniteds kommittéer? 

Inför säsongen 2019/2020 kommer vi i Julle United att införa (och återinföra) en rad kommittéer. Införandet av dessa kommittéer är tänkt att underlätta föreningens arbete samtidigt som det hjälper föreningen att utvecklas i snabbare takt. Är du intresserad av att hjälpa vår förening att växa och bli starkare? Anmäl då ditt intresse för någon av våra kommittéer till info@julleunited.se

Här nedan finner du en kortfattad beskrivning på vad respektive kommitté arbetar med.

Vill du ha mer info? Maila oss! :) 


Sponsorkommittén 


Detta är vår viktigaste kommitté. Denna kommitté arbetar för att jobba in pengar till vår förening genom sponsorer. De jobbar både med att dra in nya och gamla sponsorer och att uppdatera föreningens sponsoravtal. Att sitta i denna kommitté behöver inte innebära att man själv ringer runt till alla sponsorer. Det innebär att man ser till att jobbet blir gjort. Aktivitetskommittén 


Aktivitetskommittén jobbar med alla aktiviteter som ska genomföras i föreningen. Dessa aktiviteter kan vara att anordna kick-off dagar, läger/Cheer camps, workshops och andra aktiviteter som gör det roligare att vara medlem i vår förening.Tävlingskommittén 


Tävlingskommittén jobbar med allt som har med tävlingar att göra. Den ansvarar för anmälningar, licenser, bokningar av resor och uppföljning av tävlingsregler. 

Tävlingskommittén tar också upp föreningsfrågor gällande tävling. Ex. Förfrågningar om att få åka på Internationell tävling eller strukturen för de olika tävlingslagen (åldersindelning, level m.m.). 

Under denna grupp finns sedan ytterligare arbetsgrupper för varje internationell tävling som föreningen ska åka på. Ex. EM gruppen och VM gruppen. Dessa grupper samarbetar med tävlingskommittén. Marknadsföringskommitén


Denna kommitté jobbar med hur vi ska marknadsföra Julle United som varumärke. Det gäller alltifrån sociala medier till hemsida och profilkläder. Marknadsföringskommittén tar fram föreningens ansikte utåt. Arrangörskommittén 


Denna kommitté jobbar med föreningens alla arrangemang. De största arrangemang som anordnar under året är jul- och våruppvisning. Det är då arrangörskommittén som planerar allt arbete runt uppvisningen. Ex. Fikaförsäljning, Julleshop, biljettförsäljning m.m. De jobbar inte med innehållet i föreställningen. 

Denna kommitté samarbetar med Uppvisningskommittén. Uppvisningskommittén 


Uppvisningskommittén jobbar med innehållet i föreningens stora jul- och våruppvisningar. De jobbar med alltifrån att bestämma tema för uppvisningen till bokningar av lokal, ljud- och ljus, konferencierer/skådespelare/musiker m.m. Utbildningskommittén 


Denna kommitté lägger upp utbildningsplanen för föreningen. De tar fram vilka utbildningar och/eller föreläsningar som ska erbjudas (både interna och externa) till alla ledare, dansare, styrelse och övriga arbetsgrupper. Danssalskommittén 


Denna kommitté ansvarar för allt som har med danssalarna och dess innehåll att göra. De har en helhetsbild av förbättringar som behöver göras i danssalen och ser till att dessa förbättringar blir genomförda. Både föräldrar, ledare, dansare och andra supportrar är välkomna att jobba i dessa kommittéer! 

I varje kommitté kommer det att finnas en representant från Styrelsen eller Verksamhetsutvecklare (Emelie) för att underlätta arbetet. 

Inför den kommande säsongen så finns arbete påbörjat i respektive kommitté men vi är öppna och tacksamma för alla nya idéer som ni vill komma med! Några av platserna till kommittéerna är redan tillsatta men alla grupper är öppen för anmälan :) 

Hur mycket tid varje arbetsgrupp kommer att behöva lägga ner varierar beroende på grupp och säsong. Ex. är Tävlingskommittén mera aktiv på våren och Utbildningskommittén är mera aktiv på hösten. Den tid man lägger ner kan vara alltifrån några enstaka timmar till några dagar men ju fler som engagerar sig desto mindre tid krävs i respektive grupp ;) 

Ta chansen och var med och påverka vår förening i en positiv riktning! 

Erbjudande från Intersport till dig som är medlem i Julle United
2019-09-10 11:50
Som medlem i Julle United handlar du alltid till ett rabatterat pris hos Intersport i Hudiksvall. Uppge i kassan att du är medlem hos oss så får du alltid 20% rabatt. 
Den 11-15 september får du som föreningsmedlem ett extra bra erbjudande hos Intersport med hela 25% rabatt. Se rabattkoden i bilden ovan. 

Föreningskläder: 
Vi har fått frågor gällande föreningskläder och var man kan beställa det. Beställningar av föreningskläder görs via Intersports onlineshop för föreningar. Denna shop håller i dagsläget på att uppdateras och därför går det inte att lägga en order just nu men uppdateringarna kommer att vara klara inom kort. Så fort det är klart kommer vi att länka till shopen här på vår hemsida. 
Fram tills dess får ni ta del av detta fantastiska erbjudande från Intersport! 
Julle United Årsmöte 2019
2019-09-01 17:50
Söndagen 20 oktober klockan 10:30 har Julle United årsmöte i danssalen på Aktivitetsfabriken. 

Alla motioner ska vara inkomna till styrelsen senast 30 september. Motion inkommen efter detta datum kommer inte att tas upp på årsmötet. 

En motion ska innehålla Rubrik, Vad du vill att föreningen ska göra, Motivering, Kontaktdetaljer så ytterligare information kan begäras innan årsmöte. 

Maila motion till info@julleunited.se .
Dans för vuxna
2019-08-28 07:00
Idag går startskottet för terminsstarten för de mer mogna dansarna!
Älskar du att dansa? Då är detta gruppen för dig! 
Malin Frisk är danspedagog och kan med sin pedagogik lära vem som helst att dansa. 
Inga som helst förkunskaper krävs därför för att delta i denna grupp. Kom endast med ett öppet sinne för att lära dig något nytt! 

Tiden som gäller för vuxengruppen är onsdagar kl. 19-20. 
Droppa in om du vill prova på en gång eller anmäl i förväg ditt intresse genom att maila info@julleunited.se
Du kan också ringa 073-2068667 om du vill veta mer om gruppen. 
Första gången att prova är gratis!
Känn dig varmt välkommen! 
Äntligen dags för Street och Jazz!
2019-08-21 08:00
Under v. 35 kör vi gratis prova-på på dessa klasser! Vi ses i Julle Uniteds dansstudios! Gruppen är för dig som är född 2003 eller är äldre.
 
Nyheterna för HT 2019!
2019-08-20 15:04
Anmäl dig idag!
 
Nya grupper i Drill och Cheerleading
2019-07-09 11:15
Under hösten 2019 kommer föreningen att utökas med flertalet nya grupper för att ge fler chansen att göra det bästa som finns - dansa! 
Två nyheter är en breddgrupp för Drill samt ett Cheerleadinglag för Mini miniorer. Här följer mer info om grupperna. 

Drill:
Denna grupp är för dig som är född 2010-2007 och vill lära dig att drilla. Gruppen tränar en gång/vecka.
Inga förkunskaper krävs. 

Cheerleading Mini Minior:
Denna grupp är för dig som är född 2011-2009 och vill lära dig Cheerleading. Denna grupp är ett förberedande tävlingslag och kommer därför inte att tävla. De kommer att vara med på föreningens uppvisningar.
Inga förkunskaper krävs. 

Du gör en intresseanmälan till grupperna genom att göra en intresseanmälan under sidan ”Anmäl dig” här på vår hemsida. Skriv i kommentarsfältet vilken grupp du är intresserad av. 
Vinnaren av Robotgräsklipparen
2019-07-07 18:28
Nu har dragningen av Julle Smallstars lotteri av Robotgräsklipparen ägt rum. Den lyckliga vinnaren av gräsklipparen är Emma Forsvik Hell. Stort grattis Emma! Nu behöver du aldrig klippa gräs igen. 

Förutom detta hade vi två st presentkort på 300kr från Fastighetsbyrån i Hudiksvall som vi lottade ut. Vinnarna av dessa presentkort är Sven Berqvist och Anders Bergström. 

Stort grattis till vinnarna och tack till alla er som bidrog med att köpa en lott och därmed stödja Julle Smallstars EM resa till St Petersburg! 
Tack också till vår sponsor Åkes Motor som sponsrat med gräsklipparen! 
Ansök till Twinkelstars
2019-06-25 18:00
Nu söker vi nya medlemmar till föreningens förberedande tävlingslag Twinkelstars. Är det dig vi söker?
Här följer lite information angående Twinkelstars:

 • Julle Twinklestars är föreningens Miniminior Pom lag och är ett träningslag som är förberedande för tävlingslag.
  Twinkelstars tränar två gången/vecka. Under säsongen sätter laget ihop en tävlingskoroeografi som de sedan visar upp på våruppvisningen och eventuellt vid andra tillfällen i föreningens regi. Utöver tävlingskoreografin övar laget också in uppvisningskoreografier.

 • Ålder på laget är enligt Svenska Cheerleading Förbundets regler 8-10 år (under tävlingsterminen) men föreningen kan välja att sätta egna gränser för åldrarna i laget. Vi söker i första hand dansare som är födda 2010-2008.

 • Inga Auditions sker för Miniminior Pom lag i Julle Uniteds Dansförening.

 • Urval sker med hänsyn till:

  • Intresseanmälan (med ett senaste datum)

  • Antal terminer som medlemmen tidigare dansat i föreningen

 • Intresseanmälan kan ske konstant under året men ett slutdatum på våren sätts för att kunna planera nästa säsong. Det som är slutdatum för intresseanmälan inför den kommande säsongen är 5 juli.
  Anmälan sker via "Anmäl dig" på www.julleunited.se och i kommentarsfältet noterar ni intresse för Twinkelstars.

 • Kostnaden för att dansa i Twinkelstars är 850:-/termin.

Trött på att klippa gräset?
2019-06-05 08:00
Husqvarna automower 315
Har du tröttnat på att klippa gräsmattan? Då har du nu chansen att se till så att du aldrig mera behöver klippa släpa fram gräsklipparen ur förrådet. 
Julle Smallstars har nu fram till midsommar ett lotteri för att samla in pengar till sin EM resa till St Petersburg där du kan vinna en robotgräsklippare. Modellen heter Husqvarna automower 315 (med installationspaket) och vår stolta prissponsor till detta är Åkes Motor i Delsbo. 
Vill du sponsra Julle Smallstars EM resa samtidigt som du själv kan vinna en sommar med den perfekta gräsmattan? Skicka då ett mail till info@julleunited.se eller ta direkt kontakt med en dansare eller förälder i Smallstars för att köpa din lott.
Lottpris: 50:-
Sommarläger - Alla kan dansa
2019-06-02 08:00
På bilden: Haninge Cheer Elit Para Cheer ”Stjärnorna”.

Under sommaren 2019 kommer Julle United stolt att kunna presentera sommarlägret Alla kan dansa. 


Alla kan dansa är ett dansläger för barn och ungdomar med funktionsnedsättning. Här får alla oavsett funktionsnedsättning chansen att dansa Cheerdans utefter sina egna förutsättningar. 

Alla som går på detta läger får lunch varje dags samt en läger t-shirt.


Datum: 17/6-20/6

Tid: 9.00-12.30

Plats: Julle Uniteds Dansstudio (Aktivitetsfabriken, Köpmanbergsvägen 1)

Kostnad: Gratis

Ålder: 6-15 år

Anmälan skickas till: info@julleunited.se


Välkommen!

Disco - Sommar och sol
2019-05-31 08:00
Det har blivit dags för säsongens sista Julle Disco! 

Efter två succéer har det blivit dags för ett tredje och sista Julle Disco innan vi tar sommarledigt. Temat för denna gång är sommarlov så kom gärna i sommarkläder och solglasögon. 

Datum: Onsdag 5/6.
Tid: 17.00-19.00 Lågstadiet och 6-års
19.30-21.30 Mellanstadiet. 
Plats: Aktivitetsfabriken, Köpmanbergsvägen 1 i Julle Uniteds lokaler. 
Pris: 50:- (i priset ingår popcorn, sockervadd och saft).
Fiskdamm finns också för 10:- Alla är välkomna på detta disco oavsett om man är medlem i föreningen eller inte så ta med alla dina vänner! 

Missa inte årets sommaravslutning! 

Vinnare av Lotterier
2019-05-30 22:50
Under våren har Julie United haft två stora lotterier där man kunnat vinna mycket fina priser.
Sponsorerna till dessa lotterier har varit Mio möbler Hudiksvall och PO radio Hudiksvall.
På Mio lotteriet var det en soffa som låg i vinstpotten och på PO lotteriet kunde man vinna en robotdammsugare, en TV, en bärbar högtalare och trådlösa hörlurar. 
Vi vill meddela att vi haft dragningen av dessa lotterier och att de lyckliga vinnarna har meddelats. 
Vi vill säga stort tack till alla som bidragit till vår verksamhet genom att köpa en lott och vi vill så klart säga ett extra stort tack till våra sponsorer Mio möbler och PO radio!!
Julie Uniteds valberedning söker nomineringar till styrelsemedlemmar 2019/2020
2019-05-27 21:05
Det är dags att nominera kandidater till Julle Uniteds styrelse för det kommande arbetsåret. Det här är Er chans att vara med att påverka föreningen genom att själva visa intresse eller nominera någon ni har förtroende för och som är seriös och skulle arbeta för föreningens framtid.
Vi söker driftiga personer som vill jobba för ett utveckla vår förening. Är det kanske dig vi söker? 

Vi önskar Era nomineringar senast 2019-06-30 till mejladress lisa.w@utb.hudiksvall.se . Mejl till denna adress når endast valberedningen. Önskar ni komma i kontakt med någon i valberedningen nås vi på följande nummer: Lisa Wall 0702627926 Lena Larsson 0702772442

Audition Lördag 1/6
2019-05-24 13:15

Det är dags för audition till Julle Uniteds tävlingslag och vi ser fram emot att träffa DIG som vill få en plats i någon av föreningens tävlingslag för den kommande säsongen 2019/2020!


Dagen som gäller för audition är lördag den 1/6. 

Ingen anmälan krävs! Det är Drop-in men kom ca 30 minuter innan den tid ni önskar delta så vi hinner registrera er i god tid utan stress. Det finns även plats för uppvärmning om så önskas innan audition startar.


 • Kl. 10.00-11.00 för de som är födda 2009-2006 som önskar att söka till våra cheerdanslag Risingstars, Shiningstars och Smallstars. Denna tid är för de som redan går i ett tävlingslag. 
 • Kl. 11.30-12.30 för de som är födda 2009-2006 som önskar att söka till våra cheerdanslag Risingstars och Shiningstars. Denna tid är för de som inte redan går i ett tävlingslag. 
 • Kl. 13.00-14.00 för de som är födda 2005 och äldre som önskar att söka till våra cheerdanslag Shiningstars, Smallstars och Allstars. 
 • Kl. 14.30-15.30 för de som är födda 2009 och äldre som önskar att söka till vårt cheerleadinglag Divas. 

Plats för audition: Julle Uniteds danssalar på Aktivitetsfabriken, Köpmanbergsvägen 1 i Hudiksvall

För mer information om Julle Uniteds Audition - läs denna länk.


Observera att vi inte har audition till Twinkelstars. Du som vill söka till Twinkelstars gör det via en intresseanmälan på vår hemsida under sidan Anmälan. 


Vi ser fram emot att träffa just DIG!

Våruppvisning 2019 - Svenska Hits
2019-05-16 13:12
Då har det äntligen blivit dags för Julle Uniteds Våruppvisning 2019!
Temat för vårens uppvisning är Svenska Hits och vi lovar att det kommer att vara en uppvisning du inte vill missa! Förutom våra fantastiska dansare så kommer även Östen Eriksson, Lennart Hämäläinen och Cecilia Olsson att medverka. 
Biljetterna har nu släppts och finns att köpa på Intersport i Hudiksvall. Det går också att köpa sin biljett i entrén på uppvisningsdagen i mån av plats. 
Pris: 80:- för vuxen, 60:- for skolungdom (barn under 7 år går gratis). 
Tid: 13.00, 16.00, 19.00
Varmt välkomna till årets show! 

De som är födda 2014-2011 deltar endast på föreställningarna kl. 13.00 och 16.00. 


Uppvisningsansvariga:
Emilia Binett
Klara Nord-Norén 
Moa Westerlund

2019-04-07 20:22
Dansa i Neon - DISCO
Fredag den 12/4 händer något som du inte vill missa. Julle Allstars anordnar ytterligare ett disco och denna gång får ni Dansa i Neon!

Kom och dansa med oss! Kvällen bjuder också på lek och ansiktsmålning. Här följer lite information om kvällen. 

Datum: Fredag 12/4f.
Tid: 17.00-19.00 Lågstadiet och 6-års
19.30-21.30 Mellanstadiet. 
Plats: Aktivitetsfabriken, Köpmanbergsvägen 1. I Julle Uniteds lokaler. 
Pris: 50:- (i priset ingår popcorn, sockervadd och saft).
Fiskdamm finns också för 10:- 

Alla är välkomna på detta disco oavsett om man är medlem i föreningen eller inte så ta med alla dina vänner! 

Vi ses! 

2019-02-06 15:50
Alla Hjärtans dag Disco!
Fredag den 15/2 händer något som du inte vill missa. Julle Allstars anordnar Alla Hjärtans Dag Disco!
Kom och dansa med oss! Kvällen bjuder också på lek och ansiktsmålning. Här följer lite information om kvällen. 

Datum: Fredag 15/2.
Tid: 17.00-19.00 Lågstadiet och 6-års
19.00-21.30 Mellanstadiet. 
Plats: Aktivitetsfabriken, Köpmanbergsvägen 1. I Julle Uniteds lokaler. 
Pris: 50:- (i priset ingår popcorn, sockervadd och saft).
Fiskdamm finns också för 10:- 

Alla är välkomna på detta disco oavsett om man är medlem i föreningen eller inte så ta med alla dina vänner! 
Vi ses! 
Lediga platser för åldrarna 2007/2008
2019-01-18 13:30
Under vårterminen 2019 har vi i Julle United utökat med flera nya grupper för att ge så många som möjligt chansen att dansa med oss! 
Köerna till våra dansgrupper har minimerats och i några åldersgrupper finns det till och med någon plats kvar att söka. En av grupperna där vi har lediga platser är Cheerdans 2007/2008. 
Anmäl dig genom att klicka på: Anmäl dig 

Du har väl inte missat vårens nyheter? 
Vuxengrupp och Jazz/Street för de som är födda 2003 eller är äldre. Ansök via länken ovan. 

Nyhet VT 2019 - Vuxengrupp
2019-01-12 10:10
Äntligen finns det en grupp för dig som är vuxen och älskar att dansa!!
Under denna dansklass blandas dansteknik med stretch och koreografi. Vilken typ av dansstil som dansas får deltagarna själva önska. Här finns inga gränser! 
För att börja i denna grupp krävs inga förkunskaper - bara ett öppet sinne! Till skillnad från föreningens andra grupper är detta inte heller en uppvisningsgrupp. 
Kom och låt dansglädjen sprida sig i kroppen! 

Träningstider: 
Måndagar: 20.00-21.00

Ledare: Emelie Holmberg 

Kostnad: 800:-/termin

Anmäl dig idag på: Anmäl dig 
OBS! Skriv i kommentaren att du är intresserad av Vuxengruppen.
Ny grupp för VT2019 - Jazz och Street
2019-01-08 10:11
För dig som är född 2003 eller är äldre kommer här en nyhet: Jazz- och Streetdance.
Du som anmäler dig till Jazz- och Street får möjligheten att dansa två dagar/vecka utan tvång på att vara med på uppvisning. Givetvis finns möjlighet att vara med på uppvisning om gruppen själv vill det. Fokus ligger på dansteknik, koreografi och så klart det viktigaste av allt - Dansglädje! 
Gruppen är en fortsättningsgrupp som förutsätter att du dansat tidigare. Gruppen passar också dig som tränat gymnastik. 

Träningstider: 
Måndagar: 17.30-18.30
Torsdagar: 17.30-18.30

Ledare: Emelie Holmberg 

Kostnad: 800:-/termin

Anmäl dig idag på: Anmäl dig till Jazz och Street
OBS! Skriv i kommentaren att du är intresserad av Jazz/Street
Beställ och prova föreningskläder!
2018-12-11 16:06
Under denna vecka finns föreningens garderob att prova på Intersport vid omklädningsrummen.
Beställning och betalning görs direkt via denna länk: Julle Uniteds föreningskläder 

På alla plagg kan ni välja att trycka namn och Julle United logga mot en kostnad. När ni klickat på ett plagg kan ni göra dessa val och se kostnader som tillkommer. 

Tryckfärger är Svart på vita plagg och Vitt på svarta plagg.

Föreningens overall som alla tävlingslag har på sig på tävlingar är den som heter CONDIVO18 och det finns jacka och byxa i Senior och Junior storlekar. På dessa kommer det att tryckas Julle Uniteds logga samt eventuella sponsorer.

Beställning av föreningens kläder finns via denna länk året om från och med nu.
2018-12-03 23:11

Julle Uniteds Höstuppvisning 24 november 2018
2018-11-08 13:34
FEELINGS, 
biljetter säljs på Intersport i Hudiksvall. 
Kostnad 80kr st och betalas med Swish eller kontanter. 
Barn under 7 år sitter gratis i knä.

Det blir TRE uppvisningar lördag 24 november
med temat Feelings så kommer grupperna visa upp olika känslor genom sin dans på Kulturhuset i Glada Hudik.
Kl 12.00
Kl 15.00
Kl 18.00

OBS! Dansgruppen födda 13/14 är endast med under första föreställningen. De födda 10/11 är endast med under första och andra föreställningen!

Uppvisningsansvariga är:
Ellinor Binett
Moa Brink
Klara Larm 

Kassör sökes!
2018-10-03 15:04
Julle United söker en kassör som har god ordning och erfarenhet av att vara kassör eller vill lära sig vad det innebär att vara kassör i en ideell förening. Vi har från vår tidigare kassör estimerat att det är ett jobb som tar ca 8-16 timmar i månaden. Ett mindre arvode utgår till vår kassör som har skött allt från bokföring till deklaration och rapportering till styrelsen. 

Om du är intresserad eller vill veta mer så ser vi fram emot att höra från dig senast den 12 oktober via vår mail: info@julleunited.se


Julle United årsmöte 2018
2018-08-26 23:18
Söndagen 30 september klockan 11:00 har Julle United årsmöte i danssalen på Aktivitetsfabriken. 

Alla motioner ska vara inkomna till styrelsen senast 14 september. Motion inkommen efter detta datum kommer inte att tas upp på årsmötet. 

En motion ska innehålla Rubrik, Vad du vill att föreningen ska göra, Motivering, Kontaktdetaljer så ytterligare information kan begäras innan årsmöte. 

Maila motion till info@julleunited.se .
Julle United Årsmöte 2018
2018-08-26 10:06
Söndagen 30 september klockan 11:00 har Julle United årsmöte i danssalen på Aktivitetsfabriken. 

Alla motioner ska vara inkomna till styrelsen senast 14 september. Motion inkommen efter detta datum kommer inte att tas upp på årsmötet. 

En motion ska innehålla Rubrik, Vad du vill att föreningen ska göra, Motivering, Kontaktdetaljer så ytterligare information kan begäras innan årsmöte. 

Maila motion till info@julleunited.se .
AUDITION CHEERLEADING
2018-08-10 11:26
Vill DU bli endel av DIVAS - Julle Uniteds första Cheerleading lag!

Kom på audition!
Söndag 19 augusti kl 14.00 (Kom ca 15 min innan för registrering)
Plats: Julle Uniteds danssalar på Aktivitetsfabriken i Hudiksvall (Köpmanbergsvägen 1)

Förkunskaper:
Du måste vara född 2008 eller tidigare.
Du ska kunna göra en kullerbytta framåt och bakåt.
Du ska kunna eller vara på god väg att göra rondat och mjukis.
Stort plus om du även kan flickis.

VÄLKOMMEN!
Intresseanmälan till Twinklestars!
2018-06-08 08:07

Intresseanmälan kan nu ske till vårt tävlingsförberedande lag i cheerdans, Julle Twinklestars, för alla födda mellan 2009-2008.

 

Anmälan sker här Anmäl dig

VIKTIGT!!! Att ni i kommentarsfältet noterar ni "Intresse för Twinklestars”.

 

Urvalskriterierna är: intresseanmälan senast den 30 juni 2018 och det antal tidigare terminer som medlemmen har dansat i föreningen.

 

Julle Twinklestars tränar två gånger i veckan (1-1,5 timme per träningstillfälle). Under säsongen 2018/2019 sätter laget ihop en ”Tävlingsdans” som visas under våruppvisning tillsammans med föreningens tävlingslag. Utöver det tränar även laget inför två uppvisningsdanser och kan ibland vara med vid olika event runt om i Hudiksvall.

 

Kostnaden är 900kr/termin (medlemsavgiften ingår).

 

Vilka ledare det blir och träningsdagar är ännu inte fastställt men information kommer så snart det är klart.

Audition 10 juni
2018-06-07 13:00

Det är dags för Audition nu på söndag den 10 juni och vi ser fram emot att träffa DIG som vill få en plats i någon av föreningens Tävlingslag för den kommande säsongen 2018/2019!

 

Ingen anmälan krävs! Det är Drop-in men kom ca 30 minuter innan den tid ni önskar delta så vi hinner registrera er i god tid utan stress. Det finns även plats för uppvärmning om så önskas innan Audition startar.

 

·        10 juni kl 16.00-17.00 för de födda 2008-2005 som önskar söka till Risningstars och Shiningstars

·        10 juni kl 17.30-18.30 för de födda 2006 och äldre som önskar söka till Shiningstars, Smallstars och Allstars

 

Plats för audition: Julle Uniteds danssalar på Aktivitetsfabriken, Köpmanbergsvägen 1 i Hudiksvall

För mer information om Julle Uniteds Audition - läs denna länk.

 

VÄLKOMNA J

Julle Uniteds Våruppvisning 26 maj 2018
2018-05-15 10:14
PRIDE, 
biljetter säljs på Intersport i Hudiksvall. 
Kostnad 80kr st och betalas med Swish eller kontanter. 
Barn under 7 år sitter gratis i knä.

Det blir TRE uppvisningar lördag 26 maj
med temat PRIDE på Kulturhuset i Glada Hudik.
Kl 12.00
Kl 15.00
Kl 18.30

OBS! dansgrupperna födda 09/10 kommer inte uppträda under sista föreställningen.

Uppvisningsansvariga är:
Nora Persson
Liiv Fagerli
Alva Bergsman
Vill du vara tränare under nästa säsong 2018/19?
2018-04-18
Vi söker alltid tränare och är glada över att intresset är stort till vår fina förening med så mycket glädje och kreativitet från våra tränare i både breddverksamhet och olika tävlingsnivåer.

Julle United Dansförening i Hudiksvall bedriver verksamhet inom:
* Cheerdans (Cheer Pom)
* Showdrill
* Cheerleading
* Hip Hop

Är du född 2006 eller tidigare och har du kunskaper inom något av detta eller är en bra barn- och ungdomsledare som vill lära dig någon av dessa fanstastiska idrotter så sök via länken nedan senast den 21 maj


Julle United goes HIPHOP!
2018-01-16 16:12
Fredag den 26 januari startar en HipHop grupp för killar och tjejer födda 2009, 2010 och 2011. 

Träningstid blir fredagar kl 17-18
Platsen är Julle Uniteds lokaler i Aktivitetsfabriken, Hudiksvall.

Så kom själv eller dra med din bästa hiphop kompis och träffa ledarna Robert, Wilma och Saga!

Gör din anmälan idag! Klicka på länken och skriv i kommentaren att intresset är HipHop.


Jullov
2017-12-11 14:41
Fantastiskt framträdande av alla härliga dansgrupper på uppvisningen igår där vi alla fick en inblick i föreningens historia och musikens utveckling mellan 1997-2017.

Nu önskar vi att ett härligt jullov och ses efter jul igen. Så om ni inte har fått en specifik information från era ledare att ni har träning denna vecka så är det nu juluppehåll 🎅
Föreningskläder och overall 20-27 november på Intersport
2017-11-21 10:44
Mellan 20-27 november står det en ställning vid omklädningsrummet på Intersport i Hudiksvall där ni kan prova overallen och se våra övriga föreningskläder. När ni bestämt storlekar så går ni till kassan och anger er beställning, betalar samt lämnar er kontaktinformation. Så snart kläderna är beställda och tryckta så får ni ett sms från Intersport och hämtar er beställning där.

Utöver overallen så finns det även att välja på en vit eller svart träningstshirt. Svarta tights och hotpants. Även en ryggsäck. På alla dessa kommer det att tryckas JULLE UNITED som ingår i priset. VIll ni lägga till ert namn så blir det ytterligare 70kr/namn. Priserna på dessa plagg finns på ställningen vid omklädningsrummet.

Kostnad overall: 
Overall - 600kr 
Endast byxa - 250kr
Endast Jacka - 350 kr
och om ni vill ha ert namn på overallen så är kostnaden ytterligare 70kr/namn.

Föreningsoverallen är en Adidas overall med vit jacka och svarta byxor. Jackan är en ny modell för säsongen. Overallen har Julle Uniteds tryck på ryggen samt sponsorers tryck på jacka och byxa.

KOM IHÅG ERT MEDLEMSKORT som ger er 15% rabatt på allt övrigt i butiken!!!

Välkomna in på Intersport i Hudiksvall!
Lördag 28 oktober på Aktivitetsfabriken
2017-10-27 16:22
Ni har väl inte missat ett fullspäckat schema med massa prova-på aktiviteter, föreläsning, uppvisning mm på AKTIVITETSFABRIKEN imorgon!?!?!  
Gå in på www.aktivitetsfabriken.se för mer information och annars schemat i korthet nedan:

i STORA SALEN (ingen kostnad!):
Kl 9.00     Yin yoga med Yantra studio* Tips att ta med egen Yoga matta men det finns att låna
Kl 10-15   Padel tennis turnering hos PDL
Kl 10.15  Uppvisning av några Julle United grupper
Kl 10.30   Uppvisning av HudikGympan
Kl 11.00   Träningspass med HudikGym
Kl 12.15   Föreläsning och Soma Move pass med Linus Johansson

i STORA ENTRÉN:
Kl 11-14  Premiär för BRUNCH på lördagar på The Factory 
Kl 14.00  och framåt HETA STOLEN med Hudiksvalls Hydraulik kluster och flera andra hyresgäster.

KVÄLLEN!
På kvällen kan man boka bord hos The Factory för en tre-rätters middag och senare kliva in i STORA SALEN igen (20-årsgräns) där det blir party fram till kl 02.00 tillsammans med DJ Alle Tabrizi och artisterna Anna Sahlene och De Sotos. 


Julle Uniteds höstuppvisning 10 december 2017
2017-10-26 13:56
Höstens affisch skapad av Elsa Jonsson.
The Evolution of the Years, 
biljetter säljs från och med den 20 november på Intersport i Hudiksvall. 
Kostnad 80kr st och betalas med Swish eller kontanter. 
Barn under 7 år sitter gratis i knä.

Det blir TRE uppvisningar söndag 10 December
med temat The Evolution of the Years på Kulturhuset i Glada Hudik.
Kl 12.30
Kl 15.00
Kl 17.30

OBS! dansgrupperna födda 09/10 kommer inte uppträda under sista föreställningen.

Uppvisningsansvariga är:
Klara Larm
Cerine Ström
Casandra Åström
Terminsstart vecka 35 - finns platser kvar!
2017-08-23 08:46
Foto: Fredrica Jonsson, @Fotofredrica
Efter lång sommar startar vi äntligen terminen för hösten! Våra breddgrupper startar söndag 27 augusti och under veckan som följer. Har ni inte fått information så hör av er till info@julleunited.se . 

Vi har fortfarande några platser kvar i dessa grupper:
0708 måndag
0708 söndag
0506 onsdag
0304 onsdag
Teknikgruppen som tränar tisdagar - denna grupp är för de födda 2004 och äldre samt att man ska ha dansvana sedan tidigare.

Anmäl dig genom att klicka på denna länk, Anmäl dig, eller gå in via menyn under "Anmäl dig".

Ta chansen att prova på Drill
2017-08-08 12:37
Någon gång funderat på att börja drilla? Eller bara funderat på hur man drillar? Välkommen på en Prova-på stund då föreningens drill ledare visar grunderna och ni får testa att använda drillpinnar :) 

Vart: Julle Uniteds danssalar på Aktivitetsfabriken
När: lördag 19 augusti
Tid: kl 13.00 - 14.30

Välkomna!!!
CHEERLEADING sista anmälningsdag...
2017-08-07 20:46
... nu på fredag 11 augusti. 
Julle United Årsmöte 2017
2017-08-07 18:38
Söndagen 24 september klockan 10:00 har Julle United årsmöte i danssalen på Aktivitetsfabriken. 

Alla motioner ska vara inkomna till styrelsen senast 10 september. Motion inkommen efter detta datum kommer inte att tas upp på årsmötet. 

En motion ska innehålla Rubrik, Vad du vill att föreningen ska göra, Motivering, Kontaktdetaljer så ytterligare information kan begäras innan årsmöte. 

Maila motion till info@julleunited.se 
CHEERLEADING!
2017-07-20 09:45
Julle United kommer för första gången någonsin att starta upp ett Cheerleading lag! Detta har funnits som intresse under många år från både aktiva och ledare och vi har nu äntligen en bra grund för att kunna starta!

Vi vill att just DU, tjej/kille, ska vara med! Vi kommer att träna 1,5 timme/2 gånger i veckan i våra lokaler på Aktivitetsfabriken i Hudiksvall (Köpmanbergsvägen 1). Om du är intresserad av att vara en del av detta lag så anmäler du dig genom att klicka på följande länk Anmälan Cheerleading OBS! Sista anmälningsdag på fredag 11 augusti.

Ålder: Födda 2009-2006
Krav: Kullerbytta, Hjulning och Rondat
Fördel: Om du har tidigare gymnastik- eller danserfarenhet och om du kan mjukis, flickis, handvolt etc.

Träningsavgift:
100kr i medlemsavgift (1 juli-30 juni)
800kr/termin i terminsavgift

Säsongen som anmälan gäller är augusti 2017 - maj 2018.

Är du osäker på vad kraven och fördelar betyder så sök gärna på google. Nedan finns några förslag på länkar.

Kullerbytta: https://www.youtube.com/watch?v=jnMk4dDXlW4&feature=youtu.be 
Hjulning: https://www.youtube.com/watch?v=Rel360gVvpQ&feature=youtu.be 
Rondat: https://www.youtube.com/watch?v=6JsKAkydQGc&feature=youtu.be 
Grundgymnastik: https://www.youtube.com/watch?v=vy_eR6R7aGM 

Varmt välkomna med er anmälan!

Är du intresserad av att tävlingsdansa?
2017-05-29 12:46

Det är dags för Audition nu på söndag den 4 juni. Det är tre tillfällen och ni kan anmäla er via denna länk, Anmälan till Audition.


·        4 juni kl 10.00 för de födda 2007-2005 som önskar söka till Risningstars och Shiningstars

·        4 juni kl 11.30 för de födda 2007-2005 som önskar söka till Risningstars och Shiningstars

·        4 juni kl 13.00 för de födda 2006 och äldre som önskar söka till Shiningstars, Smallstars och    Allstars


Plats för audition: Julle Uniteds danssalar på Aktivitetsfabriken, Köpmanbergsvägen 1 i Hudiksvall


Kom gärna ca15 minuter innan den tid ni anmält er till så vi hinner registrera er och ge er en nummerlapp i god tid utan stress. Det finns även plats för uppvärmning om så önskas innan Audition startar.


För mer information om vår audition läs denna länk. Får du inte dina frågor besvarade där så kan du fram till audtion dagen ställa dina frågor på audition.julleunited@gmail.com 

 

Vi ser fram emot att träffa er alla!

Julle Uniteds Våruppvisning
2017-05-15 16:48
10-års jubileum, 
biljetter säljs på Intersport i Hudiksvall. 
Kostnad 80kr st och betalas med kontanter. 
Barn under 7 år sitter gratis i knä.

Det blir TRE uppvisningar söndag 21 maj 
med temat 10-års jubileum på Kulturhuset i Glada Hudik.
Kl 13.00
Kl 16.00
Kl 18.30

OBS! dansgruppen födda -09 och -10 kommer inte uppträda under sista föreställningen.

Uppvisningsansvariga är:
Alva Lindgren
Olivia Kvanman
Felicia Smidt
Mars samt total vinnarna i vår SWISH tävling
2017-04-12 13:17

STORT GRATTIS,
till våra två vinnare av Marstävlingen.


1:a pris till Maria Westerlund som Vinner ett presentkort på Ombonat värde 200kr

“Julle tjejer ni är bäst Visa vem som strålar mest"


2:a pris till Ulla Fogesltröm som vinner en biljett till Julle våruppvisning värde 80kr

“Heja Julle friska tag! Ni är vårat superlag”.


STORT GRATTIS,
till våra fyra vinnare av den totala tävlingen.


1:a pris till Maria Westerlund som Vinner ett presentkort på MQ värde 1000kr

“Julle tjejer ni är bäst Visa vem som strålar mest"


2:a pris till Maria Flöjt som vinner ett presentkort på Intersport värde 700kr

“Dansa på och sträck på tå! Allt för att guldet nå!”.


3:e pris till Katrin Franck som vinner 5 st Biljetter till Julles våruppvisning värde 400kr

“Sweden Blue and Gold – The winner I´ve been told!”.


4:e pris till Susanne Bodin som vinner ett presentkort på Intersport värde 300kr

“Med glädje och tolerans går Sparkling som en dans”.


Ni kommer bli kontaktade per telefon om hur ni får era priser.


STORT tack till våra sponsorer Ombonat, MQ och Intersport

Se alla tävlingslag lördag 25 mars
2017-03-24 22:20
... på Idrottshallen (badhuset) i Hudiksvall. 

Tre korta uppvisningar där alla tävlingslag visar sina tävlingsdanser och ni får chansen att se Svenska Landslaget i Cheer Pom som åker på VM om en månad. Hela laget är representerat från Hälsingland.

50kr i inträde och fika ingår
Kl 12.00
Kl 13.00
Kl 14.00
Biljettförsäljning på idrottshallen från kl 10.30.

VÄLKOMNA ATT HEJA PÅ VÅRA FANTASTISKA CHEER POM LAG FRÅN HUDIKSVALL 💛💙

Februari vinnarna i vår SWISH tävling
2017-03-16 09:21
STORT GRATTIS,
till våra två vinnare av Februaritävlingen. Ni tävlar fortfarande med era ramsor om finalpriserna i april som är presentkort på MQ och Intersport!

1:a pris till Lena Fogelström som Vinner ett presentkort på Ombonat värde 200kr

“Heja Julle ni är bäst, i VM går ni längst"

 

2:a pris till Ulla Fogesltröm som vinner en biljett till Julle våruppvisning värde 80kr

“Jobba på det här ska gå! Julle Julle Julle !”.


Ni kommer bli kontaktade per telefon om hur ni får era priser.


Grattis återigen och tack för peppande ramsor!!!


PS. Kom ihåg att swisha DIN ramsa för 20kr på max 50 tecken 123 449 01 73 eller skriv bara ett Lycka till!

"
Leverans av föreningsoverallen...
2017-02-24 11:27
... sker i mitten av mars. Vi har fått hem overallerna och väntar på tryck. 
För er som ska tävla på DM kommer vi göra allt vi kan för att ni ska hinna få dom till den 10 mars men vi återkommer med mer information till er alla så snart de är klara för leverans.

Ha en härlig helg i vintersnön!
Vårppvisning 21 maj
2017-02-15 20:53
Boka kalendern för den 21 maj blir det våruppvisning med 10-årsjubileum som tema!
Januari vinnarna i vår SWISH tävling
2017-02-15 18:08
STORT GRATTIS,
till våra två vinnare av JANUARItävlingen. Ni tävlar fortfarande med era ramsor om finalpriserna i april som är presentkort på MQ och Intersport!

1:a pris till Susanne Bodin som Vinner ett presentkort på Ombonat värde 200kr

“Med glädje och tolerans går Sparkling som en dans"

 

2:a pris till Anna Eklund som vinner en biljett till Julle våruppvisning värde 80kr

“USA here we are now we gonna be the star”.


Ni kommer bli kontaktade per telefon om hur ni får era priser.


Grattis återigen och tack för peppande ramsor!!!


PS. Kom ihåg att swisha DIN ramsa för 20kr på max 50 tecken 123 449 01 73 eller skriv bara ett Lycka till!


"
Beställ föreningsoverallen mellan 23-29 januari
2017-01-22 15:14
Mellan 23-29 januari står det en ställning långt in i butiken på Intersport i Hudiksvall (vid hockey avd) där ni kan prova overallen. Fyll i era uppgifter på den lapp som ligger där och lämna i kassan tillsammans med er betalning. Så snart overallen är klar så får ni ett sms från Intersport och hämtar er overall där.

Kostnad: 600kr och om ni vill ha ert namn på overallen så är kostnaden ytterligare 60kr/namn.

Föreningsoverallen är en Adidas overall med vit jacka och svarta byxor. Jackan är luftig och har huva och byxorna är en tightare modell.

Overallen har Julle Uniteds tryck på ryggen samt sponsorers tryck på jacka och byxa.

Välkomna in på Intersport i Hudiksvall!
December vinnarna i vår SWISH tävling!
2017-01-17 19:08
STORT GRATTIS,
till våra två vinnare av DECEMBERtävlingen. Ni tävlar fortfarande med era ramsor om finalpriserna i april som är presentkort på MQ och Intersport!

1:a pris till Ulla Fogelström som Vinner ett presentkort på Ombonat värde 200kr

“Hurra, Hurra va ni är bra! Heja Heja Heja!"


Ni kommer bli kontaktade per telefon om hur ni får era priser.


Grattis återigen och tack för peppande ramsor!!!


PS. Kom ihåg att swisha DIN ramsa för 20kr på max 50 tecken 123 449 01 73 eller skriv bara ett Lycka till!

"
Vårterminen 2017 startar söndag 22 januari
2017-01-15 19:25
Förseningar i flytten gör att vi även börjar vårterminen något senare än vanligt. Vi hoppas vara klara under kommande vecka men det kan fortfarande finnas risk för andra lokaler för vissa grupper under de första veckorna. Vi visar kommande veckas schema här på hemsidan under torsdagen varje vecka fram tills att allt blir normalt.

VÄLKOMMEN TILL EN NY CHEER TERMIN!
November vinnarna i vår SWISH tävling
2016-12-14 08:20
STORT GRATTIS,
till våra två vinnare av NOVEMBERtävlingen. Ni tävlar fortfarande med era ramsor om finalpriserna i april som är presentkort på MQ och Intersport!

1:a pris till Anny Kvist som Vinner ett presentkort på Ombonat värde 200kr

“Kämpa på, Gå på tå, Dansa stila, Utan vila”   (Viga kroppen, Når snart toppen!)

 

2:a pris till Katrin Franck som vinner en biljett till Julle våruppvisning värde 80kr

“Sweden Blue and Gold - The winner Ive been told!”.


Ni kommer bli kontaktade per telefon om hur ni får era priser.


Grattis återigen och tack för peppande ramsor!!!


PS. Kom ihåg att swisha DIN ramsa för 20kr på max 50 tecken 123 449 01 73 eller skriv bara ett Lycka till!

Julle Allstars + Jonathan Lewis = sant
2016-11-18 00:27
Starstrucked!
Team Sweden Pom 2017, glada och nöjda efter en hel dags finslipning av VM dansen!

Den 1 november tillbringade Julle Allstars hela dagen med att finslipa koreografin inför VM. Till hjälp hade de långväga besök av koreografen Jonathan Lewis från USA, en av de absolut skickligaste koreograferna inom cheer! 
Oktober vinnarna i vår SWISH tävling!
2016-11-17 19:40
STORT GRATTIS,
till våra två vinnare av oktobertävlingen. Ni tävlar fortfarande med era ramsor om finalpriserna i april som är presentkort på MQ och Intersport!

1:a pris till Linda Nilsson som Vinner ett presentkort på Ombonat värde 200kr

”Hela hudik hejar på, högst på pallen Julle stå.” .

 

2:a pris till Ulla Fogelström som vinner en biljett till Julle våruppvisning värde 80kr

”Heja heja på! Till toppen skall ni nå!!”.


Ni kommer bli kontaktade per telefon om hur ni får era priser.


Grattis återigen och tack för fina ramsor!!!


PS. Kom ihåg att SWISHA din ramsa för 20kr på max 50 tecken 123 449 01 73

Biljetter släpps till höstens Julle Uppvisning 2016
2016-11-08 15:12
Music Awards, 
biljetter säljs från och med NU på Intersport i Hudiksvall. 
Kostnad 80kr st och betalas med kontanter. 
Barn under 7 år sitter gratis i knä.

Det blir TRE uppvisningar lördag 26 november 
med temat Music Awards på Kulturhuset i Glada Hudik.
Kl 13.00
Kl 15.30
Kl 18.00

OBS! dansgruppen födda -09 och -10 kommer inte uppträda under sista föreställningen.

Uppvisningsansvariga är:
Lydia Fröberg
Fanny Samnell
Ika Johansson
TACK till Sociala Fonden i Iggesund
2016-10-31 09:55
Foto: @Fotofredrica
Stort tack till Sociala Fonden i Iggesund som i våras beviljade Julle United ett bidrag som gör det möjligt för oss att lägga ett sportgolv till en fullstor tävlingsyta för framtida träningar och utveckling av alla våra danslag. Vi fick även bidrag till dansmatta och cheerleeding matta så vi kan fortsätta bedriva cheerdans i båda våra nya lokaler samt utvecklas vidare med en framtida sport såsom Cheerleading. 

Vi ser fram emot flytten och en ny start den 1 januari i våra nya lokaler på Köpmanberget 1.

Återigen stort tack Sociala Fonden för att ni gjort detta möjligt för oss!!!
Save the Date
2016-10-04 21:06
Julle Uniteds höstuppvisning blir lördag den 26 november!

Så håll utkik i början av november efter mer information om biljettförsäljning.

Temat är:   Julle United Music Awards
Julle United Årsmöte den 23 oktober
2016-10-02 19:25
Söndagen 23 oktober klockan 10:00 har Julle United årsmöte i danssalen på Håstaholmen. 

Alla motioner ska vara inkomna till styrelsen senast 21 september. Motion inkommen efter detta datum kommer inte att tas upp på årsmötet. 
En motion ska innehålla Rubrik, Vad du vill att föreningen ska göra, Motivering, Kontaktdetaljer så ytterligare information kan begäras innan årsmöte. Maila motion till info@julleunited.se.

Välkommen!
Styrelsen
Stötta Julle Uniteds tävlingslag - skriv en Hejaramsa och TÄVLA samtidigt om fina priser
2016-10-01 12:37
Tävlingen startar idag den 1 oktober 2016.
 
Julle United Årsmöte 2 oktober inställt
2016-10-01 10:50
Återkommer med nytt datum inom några dagar.
Julle United årsmöte
2016-08-27 10:00
Söndagen 2 oktober klockan 10:00 har Julle United årsmöte i danssalen på Håstaholmen. 

Alla motioner ska vara inkomna till styrelsen senast 21 september. Motion inkommen efter detta datum kommer inte att tas upp på årsmötet. 
En motion ska innehålla Rubrik, Vad du vill att föreningen ska göra, Motivering, Kontaktdetaljer så ytterligare information kan begäras innan årsmöte. Maila motion till info@julleunited.se eller julleunited.adm@gmail.com.

Välkommen!
Hälsning från Barcelona
2016-08-05 16:39
En hälsning från 5 av våra tävlingsledare samt ledaransvarig för säsongen 2016/17 som just nu är på Cheercation i Barcelona och hämtar inspiration och ny kunskap på ett tre dagar långt läger.
 
Intresseanmälan till Miniminior Pom – Julle Twinklestars
2016-05-18 21:47

Intresseanmälan kan nu ske till vårt Miniminiorlag (i cheerdans), Julle Twinklestars, för alla födda mellan 2006-2008.

Julle Twinklestars tränar två gånger i veckan (1-1,5 timme per träningstillfälle). 


Under säsongen 2016/2017 sätter laget ihop en ”Tävlingsdans” som kan visas upp på ett DM under våren 2017 (utifrån att inbjudan sker från Svenska Cheerleading Förbundet – SCF). 


Utöver det tränar även laget inför två uppvisningsdanser och eventuellt andra kortare uppdragsdanser för olika event.


Vilka ledare det blir och träningsdagar är ännu inte fastställt men information kommer så snart det är klart.


Kostnaden är 950kr/termin (medlemsavgiften ingår), det kan tillkomma en DM kostnad på 200-500kr om tävlingen sker på ort där övernattning krävs.


Urvalskriterierna är intresseanmälan senast den 15 juni och antal tidigare terminer som medlemmen har dansat i föreningen.


Anmälan sker via Anmäl dig på www.julleunited.se och i kommentarsfältet noterar ni "Intresse för Twinklestars samt hur många terminer som medlemmen dansat i föreningen".

Audition söndag 5 juni
2016-05-17 12:45
Är du intresserad av att tävlingsdansa?
Julle United bjuder in till Cheerdans Audition!

Plats: 
Julle Uniteds danssal på Håstaholmen

Tider:
Kl 12.00-13.00 för de födda 2006 - 2004 
Kl 13.30 - 14.30 för de födda 2003 och äldre
Kom ca 15 min innan så vi kan registrera er i lugn och ro innan start.

Vår audition liknar en vanlig träning med uppvärmning, dansteknikträning och att utföra en kortare danskoreografi som våra ledare lär ut.


Varmt välkomna!

Audition till Julle Allstars Onsdag 25 maj
2016-05-17 12:35

För dig som är intresserad av att tävla tillsammans med föreningens elitsatsande Julle Allstars inom 

Cheerdans/Pom Freestyle!


Onsdag 25 maj kl 18.00-19.00 

är det Audition i Julle Uniteds danssal på Håstaholmen. 

Kom gärna ca 15 min innan så vi hinner skriva in er.


För att söka behöver du vara född 2002 eller äldre och ha dansat en längre tid inom Julle United eller ha annan erfarenhet inom dans och gymnastik.


Vår audition liknar en vanlig träning med uppvärmning, dansteknikträning och att utföra en kortare danskoreografi som våra ledare lär ut.


Varmt välkomna!

Lotterivinst kvar från uppvisningen!
2016-05-12 19:46
Dessa två lotterivinster blev inte uthämtade under uppvisningsdagen. 

GUL LOTT nummer 80
GRÖN LOTT nummer 31

Har du vinstlotten så ta kontakt med oss via info@julleunited.se så hör vi av oss om hur vinsten kan överlämnas mot uppvisande av lott.
Inbjudan till föreningens medlemmar och föräldrar!
2016-04-24 10:06

Måndag 25 april kl 18.00-21.00 har föreningen en första visning av lokalerna där våra nya danssalar kommer att stå färdiga den 1 januari 2017. 


Vi träffas i de tidigare Hiab lokalerna på Köpmanbergsvägen 1 och har en kort genomgång innan vi får en guidad tur genom lokalerna. Sedan kör vi en workshop om hur vi vill utforma våra lokaler och hur vi når fram till målet.


Kaffe/te/saft och fikabröd kommer det att bjudas på under kvällen.


Varmt välkomna!

/Styrelsen från Julle United

Grattis Johanna Julle till Eriksstipendiet i Hudiksvall
2016-04-21 16:59

På Eriksdagen, lördagen den 23 april, delas Eriksstipendiet ut till cirka 40 barn- och ungdomsledare runt om i Sverige. Stipendiaterna är genom sitt ledarskap och engagemang med och ger liv åt barns drömmar.


Erikshjälpen Second Hand i Hudiksvall delar klockan 11.00 den 23 april ut Eriksstipendiet till: Johanna Julle, Julle Uniteds Dansförening i Hudiksvall. 


Med motiveringen: Johanna Julle startade Julle United och har genom åren engagerat många barn och ungdomar i dans, glädje och gemenskap. Johanna arbetar för att alla ska få känna dansglädje efter sin egen förmåga och förutsättning och lägger vikt vid att alla ska känna sig välkomna till Julle United.


Julle Twinklestars kommer i samband med utdelningen att uppträda på plats.


Det blir också barnboksbytardag, där barn kan ta med en bok och byta mot en annan barnbok, alla barn bjuds på glass och det blir en tipsrunda för barn där alla deltagare får en medalj.


Läs artikeln i sin helhet här: Johanna Julle får Eriksstipendiet i Hudiksvall

Biljetter till Julle Uniteds våruppvisning 5 maj
2016-04-21 14:00
Dance of Worlds, 
biljetter säljs från och med NU på Intersport i Hudiksvall. 
Kostnad 80kr st och betalas med kontanter. 
Barn under 7 år sitter gratis i knä.

Det blir TRE uppvisningar med temat Dance Of Worlds på Kulturhuset i Glada Hudik.
Kl 13.00
Kl 16.00
Kl 18.30

OBS! dansgruppen födda -09 kommer inte uppträda under sista föreställningen.

Uppvisningsansvariga är:
Julia Hallberg
Emma Forsberg
Alina Karlsson
Vårens uppvisning 5 maj
2016-03-31 10:20
Den 5 maj är det dags för våruppvisningen och temat är Dance Worlds! Ni kommer att få se massor av olika dansstilar! Det vill ni inte missa! 

Kom ihåg att följa vår Instagram för alla Julle Uniteds uppvisningar och kolla in vad som händer sista månaden fram till uppvisningen :) 
Beställ föreningsoverallen mellan 18-23 januari
2016-01-15 08:58
Mellan 18-23 januari står det en ställning långt in i butiken på Intersport i Hudiksvall (vid hockey avd) där ni kan prova overallen. Fyll i era uppgifter på den lapp som ligger där och lämna i kassan tillsammans med er betalning. Så snart overallen är klar så får ni ett sms från Intersport och hämtar er overall där.

Kostnad: 600kr och om ni vill ha ert namn på overallen så är kostnaden 660kr.

Föreningsoverallen är en Adidas overall med vit jacka och svarta byxor. Modellen är lite annorlunda i år då jackan har huva och byxorna har en tightare modell.

Overallen har Julle Uniteds tryck på ryggen samt sponsorers tryck på jacka och byxa.
Terminsstart 17 januari
2016-01-10 11:02
Vårens träningar startar från och med söndag 17 januari och veckan som följer för alla grupper beroende på vilken dag de tränar. Under kommande dagar ska ni få slutlig information om era tränings- tider, dagar och tränare.

Tränarna är laddade att träffa er och sätta igång med vårens uppvisningstema!
Biljetter släpps 20 november till en Bal på slottet!
2015-11-16 22:54
Höstens uppvisningsansvariga:
Lotta Lindberg, Hanna Hjärpsgård, Saga Persson

Julle Uniteds dansgrupper håller tre uppvisningar på Kulturhuset Glada Hudik den 6 december
Kl 13.30, kl 16.00 och kl 18.00

Biljetter säljs på Intersport för 80 kr per biljett och barn under 7 år har gratis entré om dom sitter i knä.

Eftersläpp för alla föreställningar finns att köpa vid nedre entrén på Kulturhuset Glada Hudik från kl 12.30 den 6 december.


Bugg DM och Sockervadd
2015-10-31 12:40
Förra helgen dansade Julle Smallstars och Julle Twinklestars i pausen på Bugg DM på idrottshallen i Hudiksvall. I pausen fanns även representanter från Forsa Folkdanslag och Bersjö Dansstudio. 

I fredags stod Julle Allstars och Julle Smallstars inne på Guldsmeden i uppdrag från Hudik City och delade ut sockervadd till alla små som stora besökare på Guldsmeden.

Är ni intresserade av att Anlita våra lag för olika event? Mer information hittar ni då här 
Matchens förening
2015-10-07 22:11

Julle United är ”Matchens förening” på Hockeymatchen när


HHC möter Åker/Strängnäs på Glysis/Ishallen

söndag 18 oktober kl 16.00

Ni som kommer med Julle Uniteds kläder på er kommer in gratis

Så kom och hjälp till att heja på HHC och delta i föreningen för kvällens match. Julle Uniteds dansförening har ett representationsbord på plats med några av våra tävlingslag så kom gärna och säg hej!

 

Kom, kom, kom och visa upp vår förening och heja på HHC i en spännande match mot Åker/Strängnäs!

Välkomna!
Julle United och HHC

Save the Date - 6 december
2015-09-29 16:58
Julle Uniteds dansgrupper har denna juluppvisning Disney-tema och våra uppvisningsansvariga hälsar att "Det kommer bli en magisk kväll och vi hoppas att få se er där!"

Uppvisningsansvariga är: Lotta Lindberg, Hanna Hjärpsgård och Saga Persson
Välkommen med din anmälan inför VT2016!
2015-09-27 23:21
Om du är intresserad av Cheerdans eller Showdrill så är du varmt välkommen att anmäla dig nu till våra breddgrupper inför vårens start i slutet av januari. Vi har grupper för de födda 2009 och äldre. Om möjligt kommer vi försöka starta en grupp även för de födda 2010 men det beror på ledare och tider i vår danssal till våren.

Intresserad? Anmäl dig här eller gå in via rubriken Medlemskap ovan!
Julle Uniteds Årsmöte
2015-09-10
Söndagen 18 oktober klockan 10:00 har Julle United årsmöte i danssalen på Håstaholmen. 

Alla motioner ska vara inkomna till styrelsen senast 5 oktober. Motion inkommen efter detta datum kommer inte att tas upp på årsmötet.
En motion ska innehålla Rubrik, Vad du vill att föreningen ska göra, Motivering, Kontaktdetaljer så ytterligare information kan begäras innan årsmöte. Maila motion till info@julleunited.se eller julleunited.adm@gmail.com.

Välkommen!
Terminsstart hösten 2015
2015-09-07 17:16
Våra tävlingslag kom igång under augusti vid olika tillfällen och breddverksamheten startade den 23 augusti. Vi har denna säsong 6 tävlingslag och 11 breddgrupper från de födda 2009 och uppåt. Föreningen ser fram emot en härlig Cheer- och drillsäsong samt våra uppskattade uppvisningar! 

Våruppvisningen 2015
2015-04-27 11:31
Vårens uppvisningsansvariga:
Alva Lindgren
Elsa Jonsson
Emma Samuelsson
Höstuppvisning 2014
2014-11-30 13:28
Höstens uppvisningsansvariga är:
Cajsa Larsson
Elin Elfström
Felicia Smidt
Olivia Kvanman
Våruppvisningen 2014
2014-05-01 23:49
Vårens uppvisningsansvariga är:
Lina Nordin
Magda Lindblom
Ronja Röe
 
FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM
Våra sponsorer