SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Julle United Dansförening Hudiksvall
Cheerleading

Välkommen till Julle United
 
Välkommen till Julle Uniteds hemsida.
Julle United Dansförening i Hudiksvall är Sveriges största Performance Cheer förening. Vi erbjuder Performance Cheer både som träningsverksamhet och tävlingsverksamhet. Vi erbjuder också Streetdance, Cheerleading, Balett, Jazzdans och Showdrill. 
Vi har grupper för alla från 0 år och uppåt.
 
 
Vill du anmäla dig till någon av våra grupper? Anmäl dig här!
 
Kontakta oss på info@julleunited.se
 

Vad är ett träningslag? 

Ett träningslag är ett lag som är öppet för alla oavsett om du dansat länge eller om du är helt ny. Ett träningslag tävlar inte men deltar två gånger om året på föreningens stora uppvisningar. Att delta på uppvisning är givetvis inte ett krav för att vara med i ett träningslag. Deltagandet är högst frivilligt. I ett träningslag tränar man på grunderna i respektive dansstil och förbereder sig på så sätt för att bli redo för att kunna ta klivet upp till ett tävlingslag om det skulle vara ett önskat mål. 

 

 

Barn födda 2022-2023

För barn mellan 1-2 år erbjuder Julle United lek, rörelseglädje och dans med islag av dansstilen cheer pom. Anmäl dig här!

 

Barn födda 2020-2021

För barn mellan 3-4 år erbjuder Julle United lek, rörelseglädje och dans med islag av dansstilen cheer pom. Anmäl dig här!

 

Barn födda 2019-2014

Från fem års ålder erbjuder Julle United fyra stycken dansstilar, läs nedan om respektive dansstil. Anmäl dig här!

 

Barn 2013 eller tidigare

För barn från 10 år erbjuder vi gruppen Mixed. I Mixed blandas dansstilarna cheer pom, streetdance och jazz. Anmäl dig här!

 

Cheer pom

Cheer Pom är den huvudsakliga dansstilen i Julle United. Cheer Pom eller Cheerdans som det också brukar kallas är dans med Pom Poms som karaktäriseras av raka och tydliga motions. I denna dansstil blandar man också in hopp och akrobatik. 

 

Streetdance

Streetdance är ett samlingsnamn för en rad olika stilar som ursprungligen utvecklades i sociala utrymmen som gator, klubbar och parker. Några exempel på stilar som ingår i Streetdance är HipHop, Poppin, Locking, House och Vouge. 

 

Balett 

Balett är en dansform som är uppbyggd på formaliserade positioner och rörelser. Dansklassen består i huvudsak av teknisk träning som är den grundteknik som används i många andra dansstilar. Något som också kännetecknar balett är musiken som är i form av klassisk pianomusik.

 

Jazzdans

Jazzdans är en scenisk dansstil med en stor bredd. Jazzdans kan ses i många olika sammanhang, allt ifrån kommersiella som artister och shower men också scenkonstnärliga. Musiken är mycket varierande och det är även koreografierna. En jazzkoreografi kan både vara lugn och flödande likaväl som att den kan vara fartfylld med snabba växlingar mellan hårda och mjuka rörelser.

 

Cheerleading

Cheerleading är en mix av stunts som utförs av 2-5 personer, hopp, tumbling samt ramsa. Sporten kommer ursprungligen från USA där cheerleading laget stöttade fram sitt fotbollslag till vinst.

 

2023 2022 - 2023 2020-2021 2018 -2019
Baby Pom Pytte Pom Knytte Pom 

Mini Pom

Mini Street

Mini Jazz

Mini Cheerleading

Mini Balett

2016 - 2017 2014 - 2015 2013 eller tidigare  

Pom 15/16

Street 15/16

Jazz 15/16

Cheerleading 15/16

Pom 13/14

Street 13/14

Jazz 13/14

Cheerleading 13/14

Mixed  
 

Du kan läsa mer om respektive träningslag, om dess träningstider och tränare under toppmenyn "Träningsverksamhet".

 

Priser 

 

Medlemavgift 100 kr/år

 

Träningslag - 700 kr/termin

 

Baby, Pytte & Knytte Pom - 400 kr/termin

 

 

Är du intresserad av föreningens tävlingsverksamet Klicka här!

Sommar Disco
2024-05-28 11:46

Välkomna att fira in sommaren tillsammans med oss fredagen den 31 Maj. Ser mer info i bifogad bilaga!☀️

Nu anställer vi igen! Är det dig vi söker?
2024-04-22 13:20

Vill du vara en del av Julle Uniteds utvecklingsresa och bidra till dansglädje i alla åldrar?

Nu har du chansen att bli föreningens nya verksamhetsutvecklare!

 

Som verksamhetsutvecklare i Julle United kommer du arbeta med:

 • Finnas som stöd för Julles ledare och hjälpa dem i deras utveckling. Ledarrekrytering ingår också i detta utvecklingsarbete.  
 • Aktivt jobb med utvecklingen av föreningens olika lag. Detta innebär att praktiskt delta på träningar och leda grupper på såväl dagtid som kvällar och helger. 
 • Samarbete och utvecklingsarbete med andra aktörer, tex andra föreningar, förbund, skolor och företag. 
 • Administrativa uppgifter som mailutskick, schemaläggning och sköta Julles Sociala medier.
 • Vara drivande i projektarbeten som kommittéer, uppvisningar, läger och andra evenemang.
 • Ha en samordnande roll vid jobbförfrågningar, uppträdanden och andra förfrågningar som inkommer till föreningen. 
 • Kommunikation med ledare, aktiva och föräldrar. 
 • Delta på och kalla till möten som gäller föreningsutveckling samt vardaglig verksamhet. 
 • Utföra ärenden som inköp m.m. 
 • Städa Jullehallen. 

 

För att genomföra arbetsuppgifterna behövs ett starkt driv samt förmågan att ta egna initiativ. Du behöver också ha erfarenhet av föreningsverksamhet inom dans och/eller cheerleading. Vi ser gärna också att du är bekväm med att prata inför större grupper. 

Inför hösten 2024 har föreningen 2 anställda: Emelie Holmberg (Verksamhetschef) och Lisa Lindberg (Administration och Ekonomiansvarig). Den som tidigare haft anställningen som Verksamhetsutvecklare är Emma Söderlund. Det är pga flytt som vi nu söker en ny anställd i denna roll. 

En anställning innebär jobb både på kvällar och helger. 

 

Profil 

 • Utbildning - Ingen särskild utbildning krävs. Ett plus är om man gått en ledarutbildning av något slag. Vi ser gärna att den sökande har körkort. 
 • Kunskaper - Vi ser gärna att du har kunskaper inom cheerleading eller dans. 
 • Erfarenhet – Du har erfarenhet av att leda grupper och är van vid att jobba med barn och ungdomar, gärna inom föreningslivet. Vi söker dig som har erfarenhet av administrativa uppgifter och är bra på att formulera dig i skrift. 
 • Egenskaper – Vi vill att du är en social och positivt inställd person som är bra på att bemöta alla sorters människor. Du ska vara bra på att ta initiativ, vara kreativ och lösningsorienterad. 
 • Ålder – Du behöver vara minst 18 år. 

 

Typ av anställning

Visstidsanställning (med 6 månader provanställning). Anställningen är på 50%. Önskat tillträde: 1 augusti 2024.  

 

Om Julle United 

Julle United bildades 2007. Föreningen bedriver både tävlingsverksamhet samt breddverksamhet. Vi erbjuder Cheer Pom, Cheerleading, Streetdance, Jazz och Drill. Vår ambition är att erbjuda dans för alla från 0-100.

Föreningen arrangerar två gånger om året uppvisningar och deltar på tävlingar både nationellt och internationellt (däribland EM och VM i Performance cheer). 

2021 utnämndes Julle United till Årets Idrottsförening på Eldsjälsgalan. I motiveringen till vinsten nämndes Julles jobb med demokrati och värdegrund. Att jobba aktivt med projekt som kan stärka samhörigheten i föreningen och få alla att känna sig välkommen ligger föreningen varmt om hjärtat. Du som sökande får gärna ha ett driv till att vilja fortsätta detta arbete. 

Under de senaste åren har föreningen vuxit och blivit en av Hudiksvalls största idrottsföreningar. Det har lett till att  vi inte enbart kan bedriva den med ideell arbetskraft längre. Ambitionen är också att växa ännu mer. Föreningen har flera stora framtidsplaner. 

 

Ansökan

Du som vill söka tjänsten mailar in ditt CV samt ett personligt brev till info@julleunited.se. Vi önskar din ansökan senaste den 6/5. 

Vid eventuella frågor om tjänsten kontaktas Emelie på 073-2068667 eller genom att maila till samma mailadress. 

Vi ser fram emot din ansökan!Invigning av nya Jullehallen!
2024-02-14 14:17

Aldrig har vi varit så stolta över att kunna bjuda in till ett evenemang som denna gång! 

Efter många år av drömmar och hårt arbete så står nu våra nya hallar redo för att invigas.

Kom och var med när vi klipper bandet. 

Vi bjuder på tilltugg och uppträdanden.

NYTT Medlemserbjudande!
2024-01-29 20:01

Vi kan med glädjande besked meddela att Hudiksvall Gym Mall Of Fitness kommit med ett riktigt bra erbjudande till medlemmar och vårdnadshavare i Julle United!

 

Som medlem eller vårdnadshavare till en medlem i Julle United får du som tecknar ett nytt Autogiro Premium medlemskap hos Hudiksvalls Gym Mall Of Fitness medlemskapet till ett rabatterat pris.

 

Autogiro Premium: 429 kr/månad, startkostnad 0kr. Ord.pris 598 kr/månad, startkostnad 599kr. Bindningstid 12 månader.

 

Premium ger tillgång till allt utbud på anläggningen. Gymmet, milon, styrketräningcirkel, Stretch Five, gruppträningspass, vanlig konditionsträning och förmånligare priser på andra tjänster.

 

Detta erbjudande gäller för medlemskap som tecknas 2024-01-24 t.o.m 2024-12-31. Hudiksvalls Gym Mall Of Fitness hanterar alla typer av friskvårdsbidrag.

 

För att teckna medlemskap kom in under Hudiksvalls Gym Mall Of Fitness bemannade tider.

 

Mån - Tors 15:00 - 19:30

Fre 08:00 - 15:00

Lör 09:00 - 11:00

Eller ring 0650-156 10 knappval #1

 

Detta erbjudande gäller för NYA medlemmar på Hudiksvalls Gym!

 

Du hittar erbjudandet i appen SportAdmin MedlemsApp under Medlemskort - Erbjudanden. 

 

 

 

Utökning av verksamheten!
2023-12-27 13:33

I och med föreningens flytt till västra hamnen och större lokaler finns det nu utrymme att utöka verksamheten. Från och med kommande terminsstart startar vi upp mini balett och mini jazz/showdance. Grupperna är öppen för barn 6-7 år eller födda 2017-2018. Även nytt för terminen är drill för barn. Lämna din anmälan på www.julleunited.se

Juluppvisning
2023-11-27 13:51
Affisch skapad av: House of Martens

9 December är det äntligen dags för Julle Uniteds årliga juluppvisning. Biljetter till uppvisningen finns att köpa hos Rizzo inne på Guldsmeden. 

 

10:00 uppvisning för föreningens Pytte, Knytte och Mini grupper samt för våra junior och senior tävlingslag.

14:00 & 17:30 uppvisning för föreningens lag födda 15/16 och 14/14 och mixed samt för samtliga tävlingslag.

 

Hoppas vi ses på Camp Igge Iggesund den 9 december, detta är något ni inte vill missa!

Halloween Disco
2023-10-13 09:41

Nu har väl inte missat att vi har halloween disco fredagen den 27/10!🦹🏽🧙🏻‍♂️🧛🏼🎃
TIDER:
Lågstadiet+6 års: 17.30-19.00
Mellanstadiet: 19.30-21.00
Klä ut dig och ha chansen att vinna pris för bästa utklädnad!🏆🥇 

Ta med alla du känner så har vi världens roligaste kväll tillsammans!🕺🏽🎊

VI LÄNGTAR EFTER ER, HOPPAS VI SES!🔮🪅

Sponsorlopp
2023-09-14 12:12

Nu är det snart dags för Julle Uniteds sponsorlopp!😍🏃🏽‍♀️

Alla medlemmar är välkomna att delta för att tillsammans springa in pengar till vår förening!

OBS, obligatorisk närvaro för tävlingslag!

 

Datum: Lördag 30/9

Plats: Glysisvallen 

Tid: 11:00-13:00

 

Vid 11:00 är det dags för registrering och uppvärmning för att därefter starta loppet runt 11:30 går startskottet för loppet. Under kommande 45 minuter ska alla deltagare röra sig, om detta är genom gång eller löpning är upp till var och en🤩

 

Vårdnadshavare och sponsorer är välkomna att se sponsorloppet från läktaren och fika finns att köpa på plats😉 För våra yngre aktiva som vill delta på sponsorloppet vill vi att det ska finnas en medföljande vuxen! 

 

Hur funkar det med sponsorer?

De aktiva försöker få ihop en eller flera sponsorer som i sin tur bestämmer sig för en summa de vill sponsra per sprunget varv. Det kan exempelvis vara 10kr per varv. 

Har man lyckats skaffa flera sponsorer så räknar man ihop den sammanlagda summan som man får ihop per varv. 

Varven räknar de aktiva på egenhand och när loppet är sprunget så swishar man direkt på plats för antalet sprungna varv. För att göra det så enkelt som möjligt så swishar den aktiva eller dess vårdnadshavare hela summan från sponsorerna och märker swishen med den aktives namn. Swishnummer ges ut på plats.

 

Se till att packa med erat bästa springhumör så ser vi framemot en rolig dag tillsammans!😍

Ingen föranmälan krävs utan registrering sker på plats.

 

!!Vi söker även funktionärer!!

Till loppet behöver vi även funktionärer som kan hjälpa till med registrering, fikaförsäljning, julleshoppen samt som stöd till de aktiva. Anmäl ditt intresse till numret nedan. 

 

Vid eventuella frågor, kontakta Emma Söderlund på nummer 072-206 07 77 eller info@julleunited.se

 
FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM
Våra sponsorer