SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Julle United

Välkommen till Julle Uniteds hemsida.
Julle United Dansförening i Hudiksvall är sveriges största Performance Cheer förening. Vi erbjuder Performance Cheer både som breddgruppsverksamhet och tävlingsverksamhet. Vi erbjuder också Streetdance, Cheerleading, Jazzdans och Showdrill. 
Vi har grupper för alla från 5 år och uppåt. 
Kontakta oss på info@julleunited.se
Vill du bli medlem i Julle United? Klicka då här!
Sök till tävlingslag i Julle United
2021-04-18 20:41

Vill du ansöka om en plats i Julle United?

Just nu söker vi nya dansare till alla våra lag. I vår förening har vi både tävlingslag och träningslag. Vi söker alltid efter nya talanger. Är det just dig vi söker?

I år kör vi enbart digitala uttagningar. Filma dig själv enligt checklistan nedan och skicka till info@julleunited.se

Alla som skickar in en video får personlig feedback på vad ni gör bra och om det kanske är något ni behöver träna lite extra på. Utefter det får ni sedan erbjudande om en plats i någon av våra grupper.

 

Alla som ansöker tilldelas en plats i någon av våra grupper (träningslag eller tävlingslag). Givetvis behöver du inte göra en ansökningsvideo för att få vara med i vår förening. Om ditt mål är att vara med i ett träningslag så kan du ansöka direkt HÄR. Den digitala uttagningen är för dig som söker större utmaning och vill satsa högre inom dansen.

 

Filma dig själv när du gör följande moment:

  • Hopp (ex. Kryss, ljus eller toe)
  • Piruett (ex. Enkel, dubbel eller à la second)
  • Akrobatik (ex. Hjulning, handvolt eller huvudvolt)
  • Vighet (ex. Spagat eller split)
  • Koreografi (valfri/egen koreografi eller den koreografi vi publicerat på instagram). 

    Se videoexempel på alla teknikmoment på vår Instagram. 

Du behöver inte utföra alla moment om du inte vill/kan. Du väljer själv vad du vill visa. Helst av allt vill vi se ett klipp i varje kategori.

Klipp ihop alla dina klipp till 1 video. Maila din video till oss och skriv i mailet ditt namn, vilket år du är född och vilket lag du önskar att söka till. Ex. Sparklingstars eller Allstars.

Vi önskar din video senast den 2/5.

Du som redan går i tävlingslag och önskar att söka dig till ett högre lag behöver inte spela in en video. Uttagningsgruppen kommer att besöka en av era ordinarie träningar.

Stort lycka till!!

Läs mer om våra uttagningar HÄR.

 

Åldersindelningen i våra tävlingslag under säsongen 2021/2022:

Minior (Risingstars): 11-13 år/Född 2011-2009

Junior (Smallstars, Divas): 13-17 år/Född 2009-2005

Senior (Lightningstars och Allstars): 15 år och uppåt/Född 2007 eller tidigare. Observera att föreningen har som målsättning att hålla en högre ålder i seniorlagen. Detta sett till skaderisken samt den mentala påfrestning som är högre i seniorlagen. 

Äntligen kan du se Cheer- och Dansfilmen En Jule Cirkus!
2021-03-05 13:35

Äntligen kan du se Cheer- och Dansfilmen En Jule Cirkus!

 

Det senaste året har varit ett av det tuffaste någonsin i Svensk idrottshistoria. Just därför är vi extra stolta över att kunna presentera lite ljus i detta mörker och vi hoppas på att kunna sprida extra mycket dansglädje!

 

Mer info om hur du kan se filmen hittar du HÄR 

Höslovsläger - Stage school
2020-10-16 12:00

På höstlovet arrangerar Julle United ett dansläger för barn och ungdomar. 

Ta chansen att träna med Kim Pastor som dansat i bland annat Melodifestivalen, Idol och på senaste tiden tillsammans med Zara Larsson. Lär dig teknik,tips och tricks samtidigt som du dessutom får chansen att spela in en musikvideo. 


Datum: 26-28/10 (exakta tider får du vid anmälan)

Plats: Köpmanberget (utomhus under tak) 

Ålder: 8 år och uppåt

Kostnad: Gratis för ALLA 

Anmäl dig HÄR

Lägret anordnas i samarbete med Hudiksvalls kommun. Du behöver inte vara medlem i Julle United för att anmäla dig till lägret. Antalet platser är begränsat så först till kvarn gäller. 


Kim Pastor

Kim Pastor är utbildad dansare på House of Shapes i Stockholm. Strax efter sin utbildning fick hon chansen att dansa på Melodifestivalen med Isa Tengblad vilket ledde till turné och medverkan i olika Tv sammanhang. Kim har under åren som proffesionell dansare rest runt i Europa och dansat på olika plattformar. I Sverige har man främst sett henne i Idol, Sommarkrysset, Allsång på Skansen, 
Melodifestivalen, Stjärnornas Stjärna med atister som Wiktoria, Sigrid Bernsson, SVEA, Andreas Weise etc. 
På senaste tiden har hon uppträtt en del med Zara Larsson. Hon är även en av medlemmarna i dansgruppen The Sugar Collective som tog sig till final i Talang 2017. 

”På mina dansklasser kan du räkna med att du blir fylld av energi och glädje. Dans är mitt lyckopiller och just den glädjen och passionen vill jag göra vidare till mina elever. Jag gillar även att utmana mina elever så att dom får kämpa och känna att dom utvecklas!” 
Erbjudande på Pinchos i Hudiksvall för alla medlemmar
2020-09-28 13:10

Den 1 Okt 2020- 30 nov 2020 har alla medlemmar i Julle United ett extra bra erbjudande hos Pinchos i Hudiksvall. 

 

Pinchos bjuder alla medlemmar på 1 valfri efterrätt, samt 20% på maten mot uppvisande av medlemskap i sportadmin medlemsapp. 

Erbjudandet gäller onsdag, torsdag och söndag. 

Rabatten gäller för alla i sällskapet ej i kombination med andra rabatter och bonus.

Passa på!⭐️

Träna med Divas och Spirits
2020-09-20 10:08
Träna med Divas och Spirits
Är du sugen på att prova-på-Cheerleading? 
Vi söker nya medlemmar till våra cheerleadinglag Divas och Spirits. Är det dig vi söker?
I dessa lag tränar vi gymnastik, pyramidbygge, hopp och koreografi. 
Kom och var med på någon av våra träningar med chansen att få en plats i laget.
Under veckorna 39 och 40 har vi öppet hus och låter alla som vill vara med och provträna.
Droppa in eller anmäl ditt intresse i förväg genom att maila till info@julleunited.se
Att prova-på att träna med lagen är helt kostnadsfritt. 
Välkomna!

Divas
Juniorer födda 2008-2005
Träningstider:
Måndagar kl 16.30-18.00
Onsdagar kl 17.30-19.00

Spirits 
Miniorer födda 2011-2009
Träningstider:
Onsdagar kl 16.30-17.30
Söndagar kl 12.00-13.30

När: V. 39 och V.40
Plats: Jullehallen i Aktivitetsfabriken, Köpmanbergsvägen 1. 

Läs mer om Divas HÄR
Läs mer om Spirits HÄR
Julle United Årsmöte 2020
2020-09-07 08:01
Söndagen 18 oktober kl 11:00 har Julle United årsmöte i danssalen på Aktivitetsfabriken. 

På grund av Covid-19 har vi restriktioner på antalet deltagande under mötet. Maila ert intresse av att delta senast 11 oktober så återkommer vi med en konfirmering eller ett alternativt sätt att delta.

Alla motioner ska vara inkomna till styrelsen senast 30 september. Motion inkommen efter detta datum kommer inte att tas upp på årsmötet. En motion ska innehålla Rubrik, Din motion, Motivering, Kontaktdetaljer så ytterligare information kan begäras innan årsmöte. 

Maila intresse och/eller motion till info@julleunited.se .
Vuxendans
2020-08-13 12:03

Snart är det dags för terminsstart i Julle United och i och med det startar också våra dansgrupper för vuxna ⭐️

Våra vuxengrupper med inriktning på Jazzdans finns både som Basic där inga förkunskaper krävs och Advanced för dig som dansat tidigare. 

Kom och provdansa om du är intresserad! Första två veckorna har vi gratis prova-på! 


Startdatum: 1/9

Tider:

▫️Advanced Jazz - Tisdagar kl 19-20

▪️Basic Jazz - Tisdagar kl 20-21

Danslärare: Malin Frisk 

Kostnad: 600kr för hela terminen. 

Ta med dig en vän och kom och prova! 

Eller anmäl dig HÄR. 

Julle söker dig som vill vara med och påverka!
2020-08-12 12:00
Inför den kommande säsongen 2020/2021 söker Julle United nya engagerade personer som vill vara med och påverka föreningen. 

De roller vi söker är:
  • Sekreterare - Styrelsen söker en sekreterare som kan sitta med under ett års tid. Sekreterarens roll är att föra protokoll under föreningens styrelsemöten som hålls en gång i månaden. 
  • Ordförande Tävlingskommittén - Föreningens tävlingskommitté söker en ordförande för det kommande tävlingsåret. TK jobbar med allt som rör de tävlingar föreningen deltar i och beslutar om viktiga frågor som rör tävlingar. 
  • Medlemmar till föreningens kommittéer - Vi i Julle United har en rad olika kommittéer som jobbar med olika frågor inom föreningen. Tanken med kommittéerna är att så många som möjligt ska kunna känna möjlighet att vara delaktig i föreningen. Tanken är också att man ska kunna vara delaktig utan att behöva lägga ner allt för mycket tid och att den tid man lägger ner ska vara på det man är intresserad av. Därför har vi delat in alla arbetsområden i mindre grupper som jobbar med specifika arbetsuppgifter. De olika kommittéer som finns är: Sponsorkommittén, Marknadsföringskommittén, Tävlingskommittén, Uppvisningskommittén, Arrangörskommittén, Aktivitetskommittén och Danssalskommittén. 

Föreningen välkomnar ALLA att delta i dessa grupper. Föräldrar, aktiva, mor- och farföräldrar... Vi ser gärna att medlemmar i våra breddlag engagerar sig i någon av grupperna! 
Kontakta Emelie på 073-2068667 eller maila info@julleunited.se vid intresse så får du veta mer om våra kommittéer, rollen som sekreterare och rollen som ordförande i TK. 
Du kan också läsa mer om våra kommittéer HÄR. 
 
Våra sponsorer