SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Julle United
 
Välkommen till Julle Uniteds hemsida.
Julle United Dansförening i Hudiksvall är Sveriges största Performance Cheer förening. Vi erbjuder Performance Cheer både som breddgruppsverksamhet och tävlingsverksamhet. Vi erbjuder också Streetdance, Cheerleading, Jazzdans, Bugg och Showdrill. 
Vi har grupper för alla från 0 år och uppåt.
 
 
Vill du anmäla dig till någon av våra grupper? Klicka då här!
 
Kontakta oss på info@julleunited.se
 
Vill du arbeta i någon av Julle Uniteds Kommittéer?
2022-08-04 12:40

Inför säsongen 2022/2023 kommer vi i Julle United fortsätta med våra kommittéer samt några nya. Införandet av dessa kommittéer är tänkt att underlätta föreningens arbete samtidigt som det hjälper föreningen att utvecklas i snabbare takt. Är du intresserad av att hjälpa vår förening att växa och bli starkare? Anmäl då ditt intresse för någon av våra kommittéer till info@julleunited.se

Här nedan finner du en kortfattad beskrivning på vad respektive kommitté arbetar med.

Vill du ha mer info? Maila oss! :) 

 

Sponsorkommittén 

Detta är vår viktigaste kommitté. Denna kommitté arbetar för att jobba in pengar till vår förening genom sponsorer. De jobbar både med att dra in nya och gamla sponsorer och att uppdatera föreningens sponsoravtal. Att sitta i denna kommitté behöver inte innebära att man själv ringer runt till alla sponsorer. Det innebär att man ser till att jobbet blir gjort. 

 

Aktivitetskommittén 

Aktivitetskommittén jobbar med alla aktiviteter som ska genomföras i föreningen. Dessa aktiviteter kan vara att anordna sponsorlopp, kick-off dagar, läger/Cheer camps, workshops och andra aktiviteter som gör det roligare att vara medlem i vår förening.

 

Tävlingskommittén 

Tävlingskommittén jobbar med allt som har med tävlingar att göra. Den ansvarar för anmälningar, licenser, bokningar av resor och uppföljning av tävlingsregler. 

Tävlingskommittén tar också upp föreningsfrågor gällande tävling. Ex. Förfrågningar om att få åka på Internationell tävling eller strukturen för de olika tävlingslagen (åldersindelning, level m.m.). 

Under denna grupp finns sedan ytterligare arbetsgrupper för varje internationell tävling som föreningen ska åka på. Ex. EM gruppen och VM gruppen. Dessa grupper samarbetar med tävlingskommittén. 

 

Marknadsföringskommitén

Denna kommitté jobbar med hur vi ska marknadsföra Julle United som varumärke. Det gäller alltifrån sociala medier till hemsida och profilkläder. Marknadsföringskommittén tar fram föreningens ansikte utåt. 

 

Arrangörskommittén 

Denna kommitté jobbar med föreningens alla arrangemang. De största arrangemang som anordnar under året är jul- och våruppvisning. Det är då arrangörskommittén som planerar allt arbete runt uppvisningen. Ex. Fikaförsäljning, Julleshop, biljettförsäljning m.m. De jobbar inte med innehållet i föreställningen. 

Denna kommitté samarbetar med Uppvisningskommittén. 

 

Uppvisningskommittén 

Uppvisningskommittén jobbar med innehållet i föreningens stora jul- och våruppvisningar. De jobbar med alltifrån att bestämma tema för uppvisningen till bokningar av lokal, ljud- och ljus, konferencierer/skådespelare/musiker m.m. 

 

Utbildningskommittén 

Denna kommitté lägger upp utbildningsplanen för föreningen. De tar fram vilka utbildningar och/eller föreläsningar som ska erbjudas (både interna och externa) till alla ledare, dansare, styrelse och övriga arbetsgrupper. 

 

Danssalskommittén 

Denna kommitté ansvarar för allt som har med danssalarna och dess innehåll att göra. De har en helhetsbild av förbättringar som behöver göras i danssalen och ser till att dessa förbättringar blir genomförda. 

 

Både föräldrar, ledare, dansare och andra supportrar är välkomna att jobba i dessa kommittéer! 

I varje kommitté kommer det att finnas en representant från Styrelsen eller Verksamhetsutvecklare (Emelie, Isabelle eller Celine) för att underlätta arbetet. 

Inför den kommande säsongen så finns arbete påbörjat i respektive kommitté men vi är öppna och tacksamma för alla nya idéer som ni vill komma med! Några av platserna till kommittéerna är redan tillsatta men alla grupper är öppen för anmälan :) 

Hur mycket tid varje arbetsgrupp kommer att behöva lägga ner varierar beroende på grupp och säsong. Ex. är Tävlingskommittén mera aktiv på våren och Utbildningskommittén är mera aktiv på hösten. Den tid man lägger ner kan vara alltifrån några enstaka timmar till några dagar men ju fler som engagerar sig desto mindre tid krävs i respektive grupp ;) 

Ta chansen och var med och påverka vår förening i en positiv riktning! 

Vi välkomnar våra nya anställda!
2022-08-02 11:37

Vi vill idag presentera och välkomna våra 3 anställda i föreningen. Emelie Holmberg, Isabelle Eklund och Celine Frövall.

 

Emelie Holmberg, 34 år, har nu under 3 års tid jobbat som Verksamhetsansvarig i föreningen. Hon har utöver det varit en del av föreningen både som aktiv och som tränare sedan länge tillbaka.

 

Isabelle Eklund, 21 år, hoppar nu på rollen som verksamhetsutvecklare. Hon har länge varit engagerad i föreningen som både aktiv och tränare.

 

Celine Frövall, 20 år, hoppar nu även hon på rollen som verksamhetsutvecklare. Hon har länge varit engagerad i föreningen som både aktiv och tränare.

Sommarläger med Keisha Von Arnold
2022-06-23 11:32

Under sommarlovet arrangerar Julle United ett dansläger för barn och ungdomar. 

Temat för lägret är Beach Party. 

Keisha Von Arnold som är proffsdansare i Melodifestivalen samt bakgrundsdansare till en mängd kända artister kommer att lära ut en koreografi under dag ett som sedan filmas och klipps ihop till en musikvideo under dag 2.

Antalet platser är begränsade. Först till kvarn gäller. 

 

Datum: 2-3/8 (exakta tider får du vid anmälan)

Plats: Malnbaden 

Ålder: 7 år och uppåt (född 2014 eller tidigare)

Kostnad: Gratis för ALLA 

Anmäl dig HÄR

 

Lägret anordnas i samarbete med Hudiksvalls kommun. Du behöver inte vara medlem i Julle United för att anmäla dig till lägret. Antalet platser är begränsat så först till kvarn gäller. 

Välkomna!

 

Sök till våra tävlingslag
2022-06-09 11:18

 

Älskar du Cheerleading och söker nya utmaningar? Just nu söker vi nya dansare till alla våra lag. I vår förening har vi både tävlingslag och träningslag.

Vi söker alltid efter nya talanger. Är det just dig vi söker?

 

I Julle finns flera olika typer av tävlingslag. Nivån ligger från förberedande nivå hela vägen upp till elitsatsning. Ansökan till de olika lagen ser olika ut (se bilden ovan). De yngre grupperna ansöker via ansökningsformulär där urvalet sker efter ålder och erfarenhet (antal år i föreningen). För de äldsta lagen arrangerar vi en uttagning/provträning där man får testa sina kunskaper för att sedan få erbjudande om en plats i någon av föreningens lag (tävlingslag eller träningslag). 

Läs mer om hur uttagningen för respektive lag går till HÄR.

 

 

Uttagning av Smallstars, Lightningstars och Allstars

 

För dig som önskar att söka till Smallstars, Lightningstars eller Allstars anordnar vi en uttagningsdag. 

  • Datum: Onsdag den 15/6
  • Tid: 18.00. Uttagningen pågår i ca en timme. Om antalet sökande skulle vara väldigt högt så  reserverar vi oss för att uttagningen pågår längre än så. 
  • Plats: Jullehallen, Aktivitetsfabriken, Köpmanbergsvägen 1
  • Uttagningsgruppen består av: Elsa Jonsson, Celine Frövall, Isabelle Eklund och Marie Vikhammar. Verksamhetsansvarig Emelie Holmberg finns också på plats. 

Läs mer om hur uttagningen går till HÄR.

 

Ansök digitalt

 

För dig som inte har möjlighet att delta på uttagningen finns också möjligheten att ansöka digitalt. Alla som ansöker tilldelas en plats i någon av våra grupper (träningslag eller tävlingslag). Givetvis behöver du inte göra en ansökningsvideo för att få vara med i vår förening. Detta gäller enbart sökande till Smallstars, Lightningstars och Allstars. Ansökning till öviga lag sker direkt HÄR

 

Filma dig själv när du gör följande moment:

  • Hopp (ex. Kryss, ljus eller toe)
  • Piruett (ex. Enkel, dubbel eller à la second)
  • Akrobatik (ex. Hjulning, handvolt eller huvudvolt)
  • Vighet (ex. Spagat eller split)
  • Koreografi (valfri/egen koreografi). 

Du behöver inte utföra alla moment om du inte vill/kan. Du väljer själv vad du vill visa. Helst av allt vill vi se ett klipp i varje kategori.

Klipp ihop alla dina klipp till 1 video. Maila din video till info@julleunited.se och skriv i mailet ditt namn, vilket år du är född och vilket lag du önskar att söka till. Ex. Lightningstars eller Allstars.

Vi önskar din video senast den 15/6.

Stort lycka till!!

Läs mer om våra uttagningar HÄR.

 

Åldersindelningen i våra tävlingslag under säsongen 2022/2023:

 

Klass Lag Ålder Född år
Mini Minior Twinklestars 10-13 år 2013-2010
Minior Risingstars, Spirits 12-14 år 2011-2009
Junior Smallstars 14-18 år 2009-2005
Junior Divas, Sparklingstars 13-17 år 2010-2006
Senior Lightningstars, Allstars 16 år och uppåt 2007 eller tidigare

 

Observera att föreningen har som målsättning att hålla en högre ålder i alla lag (framförallt i seniorlagen). Detta sett till skaderisken samt den mentala påfrestning som är högre i lagen. 

Åldersindelningen gäller utifrån den ålder den aktive har/fyller 2023. 

 

Julle söker Verksamhetsutvecklare
2022-06-08 10:09

Julle United växer som förening. I och med det så söker föreningen en anställd som kan bidra till att utveckla verksamheten. Tjänsten innebär både administrativa samt praktiska uppgifter. 

 

Tjänsten innebär:

o   Kommunikation med aktiva, tränare och föräldrar.

o   Administrativa uppgifter som schemaläggning, arbete med Lok-stöd, ansökan av fonder och bidrag, uppdatering av hemsida m.m. 

o   Vara drivande i projektarbeten som uppvisningar, läger och andra evenemang.

o   Planering av tävlingsresor och alla tillhörande arbetsuppgifter i samband med tävling (ex. Licenser, anmälan till tävling, bokning av boende och mat m.m.)

o   Aktivt jobb med utvecklingen av föreningens olika lag. Detta innebär att praktiskt delta på träningar.

För att genomföra arbetsuppgifterna behövs ett starkt driv samt förmågan att ta egna initiativ. Ett stort plus är om du är insatt i sporten cheerleading men det är inget måste. 

Eftersom det är ett väldigt brett arbetsområde kommer tjänsten att anpassas och skräddarsys efter den som får anställningen. Föreningen har i dagsläget en anställd, Emelie Holmberg. Du som får en anställning kommer att jobba nära Emelie och ni kommer att dela upp arbetsuppgifterna mellan varandra. 

En anställning innebär jobb både på kvällar och helger. 

 

Profil för den sökande

o   Utbildning - Ingen särskild utbildning krävs. Ett plus är om man gått en ledarutbildning av något slag. 

o   Kunskaper - Vi ser gärna att den sökande har kunskaper inom sporten cheerleading eller dans. 

o   Erfarenhet - Vi ser gärna att den sökande har erfarenhet av att leda grupper och är vad vid att jobba med barn och ungdomar, gärna inom föreningslivet. Vi ser också att den sökande har erfarenhet av administrativa uppgifter och bra på att formulera sig i skrift. 

o   Egenskaper - Vi vill att den sökande är en social och positivt inställd person som är bra på att bemöta alla sorters människor. Den sökande ska också vara bra på att ta initiativ och vara kreativ och lösningsorienterat. 

o   Ålder - Yngsta ålder för att söka tjänsten är 18 år. 

 

Typ av anställning

Visstid upp till 75% med önskad start från 1/8-2022. 

 

Om Julle United 

Julle United bildades 2007. Föreningen bedriver både tävlingsverksamhet samt breddverksamhet. Vi erbjuder Cheer Pom, Cheerleading, Streetdance, Jazz och Drill. Vår ambition är att erbjuda dans för alla från 0-100.

Föreningen arrangerar två gånger om året uppvisningar och deltar på tävlingar både nationellt och internationellt (däribland EM och VM i Pom Freestyle). 

2021 utnämndes Julle United till Årets Idrottsförening på Eldsjälsgalan. I motiveringen till vinsten nämndes Julles jobb med demokrati och värdegrund. Att jobba aktivt med projekt som kan stärka samhörigheten i föreningen och få alla att känna sig välkommen ligger föreningen varmt om hjärtat. Du som sökande får gärna ha ett driv till att vilja fortsätta detta arbete. 

Under de senaste åren har föreningen vuxit och blivit så stor att den inte enbart kan bedrivas med ideell arbetskraft längre. Ambitionen är också att växa ännu mer. Föreningen har flera stora framtidsplaner. Lösningen för att genomföra dessa planer är att utöka med en anställning. Till en början innebär anställningen upp till 75% men möjligheten till att utöka tjänsten i framtiden till en heltid finns under förutsättning att erforderliga beslut tas. 

 

Ansökan

Du som vill söka tjänsten mailar in ditt CV samt ett personligt brev till info@julleunited.se. Vi önskar din ansökan senaste den 30/6. 

Vid eventuella frågor om tjänsten kontaktas Emelie på 073-2068667 eller genom att maila till samma mailadress. 

Vi ser fram emot din ansökan! 

Biljettsläpp!
2022-05-04 14:32

Idag släpper vi biljetterna till Julles Våruppvisning som äger rum på Kulturhuset den 22/5.


Temat för våruppvisningen är gala där vi förutom att bjuda på dansnummer med glitter och glamour också kommer att samla in pengar till organisationen BRIS❤️ Det vill du inte missa!


Som vanligt så kör vi 3 föreställningar under dagen. Kl 12.00, 15.00 och 18.00.
Pris för vuxen: 100kr

Pris för skolungdom: 60kr

 

Biljetterna säljs på Rizzo i Guldsmeden.

Varmt välkomna!❤️

Välkommen på genrep inför VM
2022-03-30 09:00

Det börjar närma sig avresa för det Svenska Landslaget i Pom. Innan de flyger iväg till Orlando i USA så kommer de att köra ett genrep på hemmaplan i Hudiksvall.

Här följer lite infomation om genrepet:

 

Datum: Söndag 3/4

Tid: 12.00 och 14.00

Plats: Håstaholmens idrottshall

Pris: 60:- (barn under 7 år går in gratis)

I priset ingår fika.

Biljettförsäljning: Rizzo (väskbutiken i Hudiksvall) samt på plats på uppvisningsdagen. 

 

Utöver uppvisning av Landslaget så kommer ni att få se alla Julle Uniteds tävlingslag och förberedande tävlingslag. De visar upp sina tävlingskoreografier som de nyligen tävlat med på DM i Nyköping. 

 

Välkommen att heja, stötta och fika!

Let´s go Sweden, Blue and Gold!

 

Alla hjärtans dag Disco❤️
2022-02-15 19:42

Du har väl inte missat att vi anordnar Alla hjärtans dag disco nu på fredag?
Vi är så glada för att vi äntligen kan anordna discon igen och vi vet att det är många av våra dansare som längtat efter Julledisco.

 

På affischen står det att discot är från 6 års ålder. Men givetvis så är ALLA som är medlem i Julle välkomna på discot även om man inte fyllt 6 år. De som är yngre än 6 år behöver ha en vuxen med sig som kan finnas nära till hands under hela discot. 6 års gränsen gäller de som inte är medlem i föreningen. 

 

Vi ses där!!❤️

 
Våra sponsorer