SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Julle United Dansförening Hudiksvall
Cheerleading

Välkommen till Julle United
 
Välkommen till Julle Uniteds hemsida.
Julle United Dansförening i Hudiksvall är Sveriges största Performance Cheer förening. Vi erbjuder Performance Cheer både som breddgruppsverksamhet och tävlingsverksamhet. Vi erbjuder också Streetdance, Cheerleading, Jazzdans, Bugg och Showdrill. 
Vi har grupper för alla från 0 år och uppåt.
 
 
Vill du anmäla dig till någon av våra grupper? Klicka då här!
 
Kontakta oss på info@julleunited.se
 
Nu anställer vi igen - Sök jobb hos oss!
2023-06-03 11:22

Vill du vara en del av Julle Uniteds utvecklingsresa och bidra till dansglädje i alla åldrar?

Nu har du chansen att bli föreningens nya verksamhetsutvecklare!

 

Som verksamhetsutvecklare i Julle United kommer du arbeta med:

 • Kommunikation med aktiva, tränare och föräldrar.
 • Administrativa uppgifter som schemaläggning, arbete med Lok-stöd, ansökan av fonder och bidrag, uppdatering av hemsida m.m. 
 • Vara drivande i projektarbeten som uppvisningar, läger och andra evenemang.
 • Planering av tävlingsresor och alla tillhörande arbetsuppgifter i samband med tävling (ex. Licenser, anmälan till tävling, bokning av boende och mat m.m.)
 • Aktivt jobb med utvecklingen av föreningens olika lag. Detta innebär att praktiskt delta på träningar.
 • Samarbete och utvecklingsarbete med andra aktörer, tex andra föreningar, förbund och företag.
 • Vid årsskiftet kommer föreningen flytta till nya, stora och fräscha lokaler där du och din kollega kommer ha ett eget kontor. I höst kommer du bland annat arbeta med att samordna flytten till de nya lokalerna.

 

För att genomföra arbetsuppgifterna behövs ett starkt driv samt förmågan att ta egna initiativ. Ett stort plus är om du har erfarenhet av föreningsverksamhet inom dans och/eller cheerleading, men det är inget måste. 

Eftersom det är ett väldigt brett arbetsområde kommer tjänsten att anpassas och skräddarsys efter den som får anställningen. Föreningen har i dagsläget tre anställda, Emelie Holmberg, Celine Frövall och Isabelle Eklund. Pga flytt söker vi nu en ny anställd till vår Jullefamilj. Du som får en anställning kommer att jobba nära Emelie och ni kommer att dela upp arbetsuppgifterna mellan varandra. 

En anställning innebär jobb både på kvällar och helger. 

 

Profil

 • Utbildning - Ingen särskild utbildning krävs. Ett plus är om man gått en ledarutbildning av något slag. 
 • Kunskaper - Vi ser gärna att du har kunskaper inom cheerleading eller dans. 
 • Erfarenhet  Du har erfarenhet av att leda grupper och är vad vid att jobba med barn och ungdomar, gärna inom föreningslivet. Vi söker dig som har erfarenhet av administrativa uppgifter och bra på att formulera dig i skrift. 
 • Egenskaper  Vi vill att du är en social och positivt inställd person som är bra på att bemöta alla sorters människor. Du ska vara bra på att ta initiativ, vara kreativ och lösningsorienterad.
 • Ålder  Du behöver vara minst 18 år. 

 

Typ av anställning

Tillsvidareanställning (med 6 månader provanställning). Anställningen är på 50% men det kan finns chans till ökad sysselsättningsgrad i framtiden. Önskat tillträde: 1 augusti 2023.  

 

Om Julle United 

Julle United bildades 2007. Föreningen bedriver både tävlingsverksamhet samt breddverksamhet. Vi erbjuder Cheer Pom, Cheerleading, Streetdance, Jazz och Drill. Vår ambition är att erbjuda dans för alla från 0-100.

Föreningen arrangerar två gånger om året uppvisningar och deltar på tävlingar både nationellt och internationellt (däribland EM och VM i PomFreestyle). 

2021 utnämndes Julle United till Årets Idrottsförening på Eldsjälsgalan. I motiveringen till vinsten nämndes Julles jobb med demokrati och värdegrund. Att jobba aktivt med projekt som kan stärka samhörigheten i föreningen och få alla att känna sig välkommen ligger föreningen varmt om hjärtat. Du som sökande får gärna ha ett driv till att vilja fortsätta detta arbete. 

Under de senaste åren har föreningen vuxit och blivit så stor att den inte enbart kan bedrivas med ideell arbetskraft längre. Ambitionen är också att växa ännu mer. Föreningen har flera stora framtidsplaner. Lösningen för att genomföra dessa planer är att utöka med en anställning. Till en början innebär anställningen 50% men möjligheten till att utöka tjänsten i framtiden finns under förutsättning att erforderliga beslut tas. 

 

Ansökan

Du som vill söka tjänsten mailar in ditt CV samt ett personligt brev till info@julleunited.se. Vi önskar din ansökan senaste den 16/6. 

Vid eventuella frågor om tjänsten kontaktas Emelie på 073-2068667 eller genom att maila till samma mailadress. 

Vi ser fram emot din ansökan!

REFLECT - En Dansföreställning du inte vill missa!
2023-05-25 11:54

Imorgon den 26/5 kommer sistaårselever från Danscenters yrkesdansarlinje till Kulturhuset i Hudiksvall för att visa deras avgångsföreställning. Nio olika koreografer har skapat denna föreställning med jazzdans, modern och nutida dans samt hiphop. En av koreograferna är Linn Mossnelid som tidigare dansat i Julle United. Det blir en show du inte vill missa!

 

Datum: Fredag 26:e Maj 
Tid: 19:00
Plats: Kulturhuset i Hudiksvall 

Pris: För barn och unga under 25 år kostar det endast 50kr. 100kr för vuxna. 


Biljetter går att köra via RIKSTEATERN.SE/HUDIKSVALL. 
Biljetter går också att köpa på plats på Föreställningsdagen. 

Våruppvisning!
2023-05-04 20:20
Julle United bjuder in till "EN PERFEKT MUSIKAL"

Årets våruppvisning närmar sig med stormsteg!

 

Precis som juluppvisningen så kommer vi köra 2 olika föreställningar. En yngre och en äldre föreställning. 

 

Datum: 

 

-Äldre föreställning, lördag den 13/5

Kl. 12:00, 15:00 och 18:00

 

-Yngre föreställning, söndag den 14/5

Kl. 11:00 och 14:00

 

Plats: Kulturhuset

 

Biljetter finns att köpa på Rizzo i Hudiksvall. Vilken grupp som dansar vilken föreställning finns listad hos dom! OBS, endast Swish vid förköp. 

Det går även att köpa biljetter på plats på kulturhuset på föreställningsdagen.

 

Detta vill ni bara INTE MISSA, hoppas vi ses!!

Team Sweden Pom i final på VM
2023-04-21 05:31

Under gårdagens semifinal tog Team Sweden Pom en 9:e plats av 19 lag vilket innebär att laget kvalat vidare till final. Det är första gången i Svensk Cheerleadinghistoria som ett Pom lag från Sverige tar sig till final. Samtliga dansare i laget är medlemmar i Julle United.

Finalen sänds ikväll Kl 18.47 Svensk tid.

För er som vill se finalen live så sänds den under samma länk som semifinalen. Här kommer den:

 

https://internationalcheerunion.org/streams/fieldhouse

 

Det ni gör under länken är att fylla i e-postadress, namn och ålder. Sedan kommer ni till streamingsidan. Ni väljer där fliken Advent Health Arena South.

 

Let’s go Sweden! Blue and Gold! 🇸🇪

Länk till livestream VM
2023-04-20 15:35

Ikväll Kl 23.20 Svensk tid tävlar Team Sweden Pom på Landslags VM i USA. Här kommer länken till alla som vill se tävlingen och heja på hemmaplan.

Team Sweden Pom tävlar mot 18 andra lag.

 

https://internationalcheerunion.org/streams/fieldhouse

 

Det ni gör under länken är att fylla i e-postadress, namn och ålder. Sedan kommer ni till streamingsidan. Ni väljer där fliken State Farm Field House.

 

Let’s go Sweden! Blue and Gold! 🇸🇪

MISSA INTE LANDSLAGSUPPVISNINGEN 10/4
2023-04-06 09:53
Svenska Landslaget i Pom bjuder in till LANDSLAGSUPPVISNING!

Den 10:e April har ni chansen att komma och se Landslaget innan de reser till USA för att representera Sverige på VM!

 

Alla Julle Uniteds tävlingslag kommer också att vara på plats och visa upp sina program! Tillskillnad från tidigare år så blir detta enda chansen till att se Julles tävlingslag köra sina koreografier då de i år inte kommer att visa upp sina tävlingsprogram live på våruppvisningen. SÅ MISSA INTE CHANSEN!!

 

Plats: Oilquick Arena Hudiksvall 

Tid: Kl 12:00

 

Hoppas vi ses!! Nu peppar vi våra landslagsmedlemmar allt vad vi kan innan det är dags för avresa!

 

Ha nu en riktigt fin påsk allesammans!

LANDSLAGSUPPVISNING 10: April
2023-03-22 12:30
Det Svenska Landslaget i Pom bjuder nu in till Landslagsuppvisning!

Den 10:e April har ni chansen att komma och se Landslaget innan de reser till USA för att representera Sverige på VM!

 

Alla Julle Uniteds tävlingslag kommer också att vara på plats och visa upp sina program! Tillskillnad från tidigare år så blir detta enda chansen till att se Julles tävlingslag köra sina koreografier då de i år inte kommer att visa upp sina tävlingsprogram live på våruppvisningen. SÅ MISSA INTE CHANSEN!!

 

Plats: Oilquick Arena Hudiksvall 

Tid: Kl 12:00

 

Hoppas vi ses!! Nu peppar vi våra landslagsmedlemmar allt vad vi kan innan det är dags för avresa!

 

 

Missa inte Julle på Bingolotto!
2023-03-17 13:58

Imorgon lördag den 18/3 kl. 18.00 tipsar vi alla att bänka sig i tv-sofforna för att kolla på veckans program av Bingolotto. Just den här veckan kommer Julle att visas som inslag i Bingolottos Föreningsresa. Det vill du bara inte missa! 

Så klart bjuder programmet på mängder av annan spännande underhållning, bingospel och vinstglädje. Programmet visas på TV4 och i Sjuan. 

Vi ses där! 

 
FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM
Våra sponsorer