SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Våra Breddlag
Vad är ett breddlag? 
Ett breddlag är ett lag som är öppet för alla oavsett om du dansat länge eller om du är helt ny. Ett breddlag tävlar inte men deltar två gånger om året på föreningens stora uppvisningar. Att delta på uppvisning är givetvis inte ett krav för att vara med i ett breddlag. Deltagandet är högst frivilligt. 
I ett breddlag tränar man på grunderna i respektive dansstil och förbereder sig på så sätt för att bli redo för att kunna ta klivet upp till ett tävlingslag om det skulle vara ett önskat mål. 
I Julle United har vi breddgrupper från 5 års ålder upp till vuxen. Här nedan kan du läsa om vårt utbud. 

Cheeer Pom 
Cheer Pom är den huvudsakliga dansstilen i Julle United. Det är i denna dansstil som vi har alla våra tävlingslag. Cheer Pom eller Cheerdans som det också brukar kallas är dans med Pom Poms som karaktäriseras av raka och tydliga motions. I denna dansstil blandar man också in hopp och akrobatik. 
Vi erbjuder Cheer Pom för de som är födda 2005-2016. 

Streetdance
Streetdance är ett samlingsnamn för en rad olika stilar som ursprungligen utvecklades i sociala utrymmen som gator, klubbar och parker. Några exempel på stilar som ingår i Streetdance är HipHop, Poppin, Locking, House och Vouge. 
Vi erbjuder Streetdance för alla som är födda 2005-2014. 

Jazzdans
Jazzdans är en scenisk dansstil med en stor bredd. Jazzdans kan ses i många olika sammanhang, allt ifrån kommersiella som artister och shower men också scenkonstnärliga. Musiken är mycket varierande och det är även koreografierna. En jazzkoreografi kan både vara lugn och flödande likaväl som att den kan vara fartfylld med snabba växlingar mellan hårda och mjuka rörelser.
Vi erbjuder Jazzdans till dig som är vuxen. Vi har här två grupper: Basic för dig som inte dansat tidigare eller som vill ta det lite lugnare och Advanced för dig som dansat tidigare och gärna vill ha lite utmaning. 


Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Julle United Dansförening Hudiksvall, 05/11 08:00 
Julle United Dansförening Hudiksvall, 26/10 10:00 
Julle United Dansförening Hudiksvall, 19/10 15:15 
Julle United Dansförening Hudiksvall, 04/10 15:30 
Julle United Dansförening Hudiksvall, 30/09 08:00 
Julle United Dansförening Hudiksvall, 29/09 08:00 
 
Våra sponsorer