SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Julle United Dansförening Hudiksvall
Cheerleading

Anlita oss!
Sugen på att lära er eller testa på cheerdans? Varför inte anlita oss till en möhippa/svensexa eller för en teambuildning i ert företag? Behöver ni extra hjälp för att klara av inventering, dela ut broschyrer, hänga in kläder i garderoben osv så har Julle United lång erfarenhet av allt det här och vi hoppas att ni kontaktar oss!
Sockervadd/Popcorn/Servering
Vår uppskattade sockervaddsmaskin och popcornmaskin kan lånas ut tillsammans med några dansare som sköter den. 
Mycket uppskattat av alla barn och även vuxna. 

Vi kan även stötta vid olika serveringar eller vid specifika tillfällen då lite extra personal kan behövas. Våra dansare är otroligt trevliga och utåtriktade och perfekta att använda som serveringspersonal eller värdinnor. 
Garderobsuppdrag
Våra dansare har stor erfarenhet av garderobsuppdrag på både större och mindre evenemang. Det första och sista era besökare möts av är ett vackert leende. 
Stämningshöjare/Sportevenemang

Vi kan liva upp stämningen med lite cheerdans på mässor, konferenser eller andra evenemang som ditt företag anordnar. Vi står gärna och hejar på er om ni deltar i något lopp eller har en match som behöver extra pepp! Vi hjälper gärna till med att vara t ex tidtagare eller flagghållare. Det finns en sockervaddsmaskin i föreningen som gör det möjligt att göra sockervadd till besökarna. Vi kan dansa innan och i pausen på t ex hockeymatcher, fotbollsmatcher, innebandymatcher eller andra sportevenemang ni anordnat.

Fikaförsäljning
Har ni ett event där ni vill erbjuda era kunder fika? Vi bakar, kokar kaffe och fixar allt så ni slipper att tänka på något av det praktiska. 
Dela ut broschyrer/reklam
Sprida reklam eller information om ert företag till förbipasserande på stan.
Möhipppor/Svensexor/Födelsedagar

Våra ledare lär gärna ut en enklare koreografi för en cheerdans till ert sällskap eller endast den utvalda beroende på tidigare erfarenhet. Detta är perfekt att filma och sedan visa upp på den stora dagen inför familj och vänner. Behövs extra servitriser till bröllopsdagen som sedan hittar på en flashmob eller liknande så älskar dansarna utmaningar och roliga jippon!

Inventering/plockjobb

Våra dansare och ledare hjälper mer än gärna till med inventering eller pack- och plockjobb på ert företag. Det går snabbt och blir noggrant gjort av våra duktiga medlemmar. 

Teambuilding/Kick Off

För att lyckas med cheerdans krävs bra samarbete och laganda. Detta gäller även för att driva ett företag. Förbättra ert samarbete genom att tillsammans lära er en danskoreografi gjord och lärs ut av våra duktiga cheerdansare. Varför inte filma den och visa för övriga företaget eller anhöriga på en trevlig middag.

 
FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM
Våra sponsorer