SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Julle United Dansförening Hudiksvall
Cheerleading

En förtrollad värld
En förtrollad film om att hitta sig själv.

 

En Förtrollad Värld är resultatet av den filminspelning som Julle United anordnade istället för den traditionella Våruppvisningen som föreningen arrangerar årligen. Pga den pandemi som pågår var det inte möjligt att genomföra Våruppvisningen. Under julen 2020 då samma läge rådde valde vi att storsatsa på en filminspelning istället för att ställa in helt och hållet. Julfilmen blev en succé och vi valde därför att göra en favorit i repris och anordna en till inspelning under våren 2021. Filmpremiären gjordes till en utomhusbio på Köpmanberget i Hudiksvall. 

 

Förutom Julle Uniteds dansare och cheerleaders medverkar också Alva Trané och Iris Ahlzén. 

Filmteamet består av Per Lindberg och Magda Lindblom.

 

För att se filmen klickar du på länken nedan. Länken är en youtube-länk som inte kostar något att klicka på. Om du ändå vill stötta föreningen ekonomiskt, vilket vi uppskattar väldigt mycket om du vill, så har vi rekommenderade priser för alla åskådare. Våra uppvisningar är normalt sett en av våra största inkomster under en säsong så det är ett rejält bortfall ekonomiskt att vi inte har möjlighet att anordna uppvisningar i dagsläget. 


De rekommenderande priserna är:

 

Vuxen: 100kr

Skolungdom: 50kr

Digital fika: 40kr

 

Deltagare i filmen betalar givetvis ingenting för att titta!

Du swishar ditt bidrag till: 123 037 22 19

Inget meddelande behövs.

 

 

Klicka på den här länken för att se filmen:

 

Filmen - En förtrollad värld

 

Filmen går att se hur många gånger som helst så du kan njuta av vårt mästerverk både en, två eller flera gånger.

 

Ps. Önskar du att köpa filmen i dvd format? Fyll i kontaktformuläret HÄR för att göra din beställning. DVD-filmen kostar 120 kr. Vi har redan gjort en beställning av filmen som dvd men det finns några extra exemplar som inte är förhandsbokade. Först till kvar gäller. 

 
FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM
Våra sponsorer