SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Julle United Dansförening Hudiksvall
Cheerleading

Bli medlem hos oss!
Foto: Magda Lindblom

Älskar du att dansa? Då har du hittat rätt förening!

I Julle United har vi dansgrupper för alla åldrar, mellan 0 år - vuxen ålder. Vi erbjuder stilarna Cheerdans/Cheer Pom, Cheerleading, Street, Jazz, Bugg och Drill. Vi har både tävlingsverksamhet och breddverksamhet. Till våra breddlag har vi öppen anmälan där ingen förkunskap krävs. Du kan börja i våra grupper oavsett om du dansat tidigare eller inte. Till våra äldre tävlingslag anordnas det auditions en gång per år och till våra yngre tävlingslag ansöker man via en intresseanmälan, där urvalskritererna är antalet terminer som medlemmen dansat i föreningen. 
 
Läs mer om vårt utbud inom breddverksamheten HÄR
Gör en anmälan HÄR.
Läs mer om våra tävlingslag och vad som gäller för just dom, under fliken "tävlingsverksamhet"
Läs mer om Audition och hur man gör en ansökan till våra tävlingslag HÄR
 
Kostnader:
- Breddlag kostar 700:-/termin
- Baby Pom/ Pytte Pom/ Knytte Pom kostar 400:-/termin
- Twinklestars 1000:-/termin
- Tävlingslag 1300:-/termin + Extra kostnader som tävlingsavgifter, dansskor osv tillkommer också.
 
Utöver denna kostnad betalar du en medlemsavgift på 100:-/år.
 
Som medlem får du ta del av alla våra medlemserbjudanden. Som aktiv i föreningen får du också en olycksfallsförsäkring via Svedea försäkringar. 
Familjemedlemskap

Du som vill vara med och stötta och påverka vår förening i en positiv riktning kan teckna ett familjemedlemskap i Julle United. Som familjemedlem får du rösträtt på våra årsmöten (gäller alla medlemmar från 15 år och uppåt) och får samtidigt ta del av fantastiska erbjudanden av företagare i Hudiksvall. 

Att vara familjemedlem kostar endast 200:-/år. Dessa 200:- används för att utveckla föreningen och ge våra barn och ungdomar bättre förutsättningar att utöva sin idrott. 


De erbjudanden som du får nyttja som medlem i Julle United är:

  • 10% rabatt på Espressohouse i Hudiksvall 
  • Handla för 500:- och få 100:- i rabatt på Mekonomen i Hudiksvall

Alla våra aktiva är medlem i föreningen och kan nyttja dessa erbjudanden.  Medlemskortet för våra aktiva är personligt och kan ej nyttjas av annan individ. 

Vill du som anhörig också kunna nyttja våra medlemserbjudanden? Teckna då ett familjemedlemskap genom att fylla i formuläret under sidan Anmälan familjemedlemskap.  
Skriv i kommentarsfältet att du önskar teckna ett Familjemedlemskap. Fakturan skickas till er mail. Familjemedlemskapet gäller då för alla familjemedlemmar. Hoppas att just DU vill vara med och stötta föreningen! 

 
FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM
Våra sponsorer