SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bli medlem hos oss!
Foto: Magda Lindblom

Älskar du att dansa? Då har du hittat rätt förening!

I Julle United har vi dansgrupper för alla som är från 5 år och upp till vuxen ålder. Vi erbjuder stilarna Cheerdans/Cheer Pom, Cheerleading, Street, Jazz, Bugg och Drill. Vi har både tävlingsverksamhet och breddverksamhet. Till våra breddlag har vi öppen anmälan där ingen förkunskap krävs. Du kan börja i våra grupper oavsett om du dansat tidigare eller inte. 
 
Läs mer om vårt utbud inom breddverksamheten HÄR
Gör en anmälan HÄR.
 
Att dansa i några av våra breddlag kostar 600:-/termin. Utöver detta betalar du en medlemsavgift på 100:-/år. 
Som medlem får du ta del av alla våra medlemserbjudanden. Som aktiv i föreningen får du också en olycksfallsförsäkring via Svedea försäkringar. 
 
Om du är intresserad av att börja i något av våra tävlingslag är du välkommen att delta på provträningar som anordnas minst en gång om året. Provträning/audition till våra tävlingslag anordnas vanligtvis på våren. Läs mer om audition HÄR
Familjemedlemskap

Du som vill vara med och stötta och påverka vår förening i en positiv riktning kan teckna ett familjemedlemskap i Julle United. Som familjemedlem får du rösträtt på våra årsmöten (gäller alla medlemmar från 15 år och uppåt) och får samtidigt ta del av fantastiska erbjudanden av företagare i Hudiksvall. 

Att vara familjemedlem kostar endast 200:-/år. Dessa 200:- används för att utveckla föreningen och ge våra barn och ungdomar bättre förutsättningar att utöva sin idrott. 


De erbjudanden som du får nyttja som medlem i Julle United är:

  • 10% rabatt på Espressohouse i Hudiksvall 
  • Handla för 500:- och få 100:- i rabatt på Mekonomen i Hudiksvall

Alla våra aktiva är medlem i föreningen och kan nyttja dessa erbjudanden.  Medlemskortet för våra aktiva är personligt och kan ej nyttjas av annan individ. 

Vill du som anhörig också kunna nyttja våra medlemserbjudanden? Teckna då ett familjemedlemskap genom att fylla i formuläret under sidan Anmälan familjemedlemskap.  
Skriv i kommentarsfältet att du önskar teckna ett Familjemedlemskap. Fakturan skickas till er mail. Familjemedlemskapet gäller då för alla familjemedlemmar. Hoppas att just DU vill vara med och stötta föreningen! 

 
Våra sponsorer