SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Julle United Dansförening Hudiksvall
Cheerleading

Hur anmäler jag mig?

Hur anmäler jag mig till ett breddlag?

Du anmäler dig till våra breddlag genom att fylla i kontaktformuläret under sidan Anmäl dig
Skriv i kommentarsfältet vilken dansstil du är intresserad av. Lär om våra stilar HÄR
 
Kostnad:
Terminsavgiften för att vara med i ett breddlag i Julle United är 700:-/termin. Däremot skiljer det sig beroende på ålder/grupp, t.ex baby, pytte och knytte POM som har en lägre terminskostnad. Mer om detta kan du läsa om under fliken "Dansa hos oss" där det finns en prislista för vad som gäller för just dig. Utöver detta så tillkommer det en medlemsavgift på 100:-/år. Betalningsavi skickas ut först när du blir erbjuden plats i någon av våra grupper. När denna avi kommer så kan du välja att tacka ja eller nej till platsen. Tackar nu nej makuleras betalningsavin och du blir inte betalningsskyldig. Hos oss får du också alltid provträna två tillfällen innan du bestämmer dig för om du vill fortsätta eller inte. 
 

Ansökan till Twinklestars och Spirits:

Du som vill ansöka till något av våra förberedande tävlingslag Twinklestars (Cheerdans) eller Spirits (Cheerleading) gör det genom en intresseanmälan via samma kontaktformulär. Skriv i kommentarsfältet att ni önskar att stå i kö till Twinklestars/Spirits.

 
FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM
Våra sponsorer