SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Julle United Dansförening Hudiksvall
Cheerleading

Frågor och svar
Blir jag direkt erbjuden en plats i en grupp när jag gör anmälan?
När du gör en anmälan till Julle United blir du först placerad i kö. När det sedan finns en plats i den grupp som ni önskar hör vi av oss och erbjuder er en plats. Ni väljer då om ni vill tacka ja eller nej till platsen. 
Anmälan via kontaktformuläret under sidan Anmäl dig är en intresseanmälan och du måste på så vis inte tacka ja till platsen. Du kan välja att stå kvar i kön eller att gå ur den när som helt. 
 

Hur mycket kostar det att vara med i ett breddlag?

Terminsavgiften för att vara med i ett breddlag i Julle United är 700:-/termin. Däremot skiljer det sig beroende på ålder/grupp, t.ex baby, pytte och knytte POM som har en lägre terminskostnad. Mer om detta kan du läsa om under fliken "Medlemskap" för vad som gäller för just dig. Utöver detta så tillkommer det en medlemsavgift på 100:-/år. Betalningsavi skickas ut först när du blir erbjuden plats i någon av våra grupper. När denna avi kommer så kan du välja att tacka ja eller nej till platsen. Tackar du nej makuleras betalningsavin och du blir inte betalningsskyldig. Hos oss får du också alltid provträna två tillfällen innan du bestämmer dig för om du vill fortsätta eller inte. 
 
Hur länge behåller jag min köplats?
Du behåller din köplats så länge som du önskar. Om du skulle bli erbjuden en plats som du tackar nej till behåller du fortfarande din köplats och behöver inte göra en ny anmälan. 
 
Hur länge kommer jag att stå i kö?
Hur lång tid du står i kö innan du blir erbjuden en plats varierar från grupp till grupp. I vissa fall kommer du att bli erbjuden en plats direkt och i andra kan det vara flera års kötid. Exempel på en grupp med lång kötid är Sparklingstars. 
Vi jobbar för att hålla kötiderna så korta som möjligt då vi vill kunna erbjuda alla som vill dansa hos oss en plats. 
 
Vilken är den yngsta åldern för att börja i Julle United? 
Vi erbjuder dansglädje till alla åldrar, från 0 års ålder till vuxen ålder. Vår ambition är att starta fler grupper för att utöka vår verksamhet och ge fler chansen att få vara en del av den. För att kunna göra det behöver vi fler ledare. Är du intresserad av att leda en grupp? Kontakta oss genom att skicka ett mail till info@julleunited.se så berättar vi mer. 
 
Vad är det för skillnad på Cheerleading och Cheerdans? 
I Cheerdans utövar man en danskoreografi med Pom Poms där man blandar in teknikmomenten hopp, piruetter, laps och akrobatik. Hela programmet utförs med pom poms och man har inga säkerhetsmattor. Man blandar inte in hejaramsor och man bygger inga pyramider. 
I Cheerleading består stora delar av programmet av gymnastikmoment och pyramidbygge. I koreografin blandar man också in hopp samt hejaramsor. Programmet utförs på mjuka säkerhetsmattor. I Julle United har vi två Cheerleadinglag: Divas (vårt juniorlag) och Spirits (vårt miniorlag). 
Både Cheerleading och Cheerdans karakteriseras givetvis också av de skarpa armrörelserna (så kallade motions). 
 
Vad är det för skillnad på Cheerdans, Cheer Pom och Freestyle Pom?
I detta fall är det kärt barn har många namn. Dansklassen i Cheerleading har bytt namn vid flertal tillfällen vilket kan vara väldigt frustrerande. Från början hette klassen Cheerdans och det är också det namn som flest känner till. På senare år har sedan klassen bytt namn till Freestyle Pom, Cheer Pom och det nyaste namnet är Performance Cheer. Men innehållet och betydelsen är detsamma. 
 
FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM
Våra sponsorer