Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Julle United

Välkommen till Julle Uniteds hemsida.
Julle Uniteds dansförening i Hudiksvall är sveriges största Cheerdansförening och vi erbjuder cheerdans för alla genom att ha både breddgruppsverksamhet och tävlingsverksamhet inom både Cheerdans och Showdrill. 
Kontakta oss på info@julleunited.se
Vill du bli medlem i Julle United? Klicka då här!
Halloweendisco
2019-10-31 09:10
Då har det blivit dags för Julle United att anordna säsongens första disco!! 
Temat för discot är Halloween och vi ser gärna att man kommer utklädd då pris kommer att delas ut till den som är bäst utklädd. 

Pris: 
50kr (i inträdet ingår då också popcorn och saft). 

Tider:
17.00-19.00 Lågstadiet och 6-års
19.30-21.30 Mellanstadiet
Vi förtydligar här att ALLA som går i någon av Julle Uniteds dansgrupper är välkomna på discot även om man inte har åldern inne. De som är yngre än 6 år samt Alla kan dansa är välkomna på det första discot. 

Plats:
Köpmanbergsvägen 1 i Julle Uniteds danslokaler. 

Dessa discon är inte bara öppna för Julle Uniteds medlemmar så ta med er alla era kompisar och kom på årets läskigaste disco! 

Köp och Sälj Julle United
2019-10-08 14:00
Sök upp gruppen redan idag!
Som en nyhet introducerar Julle United ett alldeles eget forum för att sälja, köpa, byta och låna Jullekläder, dans- och cheerleadingskor och allt annat som hör föreningen till. 
Man kan också slänga ut en förfrågan om man saknar något inför en uppvisning som man kanske kan få låna eller köpa billigt för att bespara föreningen onödiga utgifter. 

Forumet är i form av en Facebookgrupp som heter ”Köp och Sälj Julle United”. Gruppen är sluten och du måste ansöka om medlemskap i den för att kunna gå med. 
Viktigt är att vi ENBART lägger upp saker i gruppen som är kopplat till vår sport. Att ex. lägga ut att man säljer en möbel är inte tillåtet. 

Sök upp gruppen och gå med redan idag!
Städdag 5/10
2019-09-27 09:19
Glöm inte att kolla kvarglömtlådan!
Lördag den 5/10 kommer föreningen att anordna en städdag för att fräscha upp våra träningslokaler och påbörja en ombyggnation av soffrummet som är tänkt att slutligen bli ett studierum till barnen. Studierummet är ett drömprojekt som planerats under en tid och nu ska det äntligen bli av. 
Vi hoppas att ni har överseende med att det kan vara lite stökigt under tiden vi färdigställer ombyggnationen  :) Resultatet av ombyggnationen kommer att bli ett rejält lyft för våra lokaler och dansare!

Under städdagen kommer vi även att tömma kvarglömtlådan som står i hallen. 
Jag vill därför uppmana alla till att ta en titt under veckan som kommer om ni glömt något i denna låda. 
De kläder som ligger kvar på städdagen kommer vi att ge till klädinsamling.
En show med dans i världsklass!
2019-09-17 12:20
Tider för föreställningen
Datum: Torsdag 14 november
Tid: 19.00 (föreställningen är ca 1 timme och 15 min  lång)
Plats: Kulturhuset, Hudiksvall

Dessa priser gäller endast för dig som är medlem i Julle United. Ordinarie priser är Vuxen: 180:- och Under 26 år: 80:-
Var med och påverka vår förening!
2019-09-11 15:50
Ta chansen och var med och påverka vår förening genom att vara aktiv i någon av våra kommittéer!

Vill du jobba i någon av Julle Uniteds kommittéer? 

Inför säsongen 2019/2020 kommer vi i Julle United att införa (och återinföra) en rad kommittéer. Införandet av dessa kommittéer är tänkt att underlätta föreningens arbete samtidigt som det hjälper föreningen att utvecklas i snabbare takt. Är du intresserad av att hjälpa vår förening att växa och bli starkare? Anmäl då ditt intresse för någon av våra kommittéer till info@julleunited.se

Här nedan finner du en kortfattad beskrivning på vad respektive kommitté arbetar med.

Vill du ha mer info? Maila oss! :) 


Sponsorkommittén 


Detta är vår viktigaste kommitté. Denna kommitté arbetar för att jobba in pengar till vår förening genom sponsorer. De jobbar både med att dra in nya och gamla sponsorer och att uppdatera föreningens sponsoravtal. Att sitta i denna kommitté behöver inte innebära att man själv ringer runt till alla sponsorer. Det innebär att man ser till att jobbet blir gjort. 



Aktivitetskommittén 


Aktivitetskommittén jobbar med alla aktiviteter som ska genomföras i föreningen. Dessa aktiviteter kan vara att anordna kick-off dagar, läger/Cheer camps, workshops och andra aktiviteter som gör det roligare att vara medlem i vår förening.



Tävlingskommittén 


Tävlingskommittén jobbar med allt som har med tävlingar att göra. Den ansvarar för anmälningar, licenser, bokningar av resor och uppföljning av tävlingsregler. 

Tävlingskommittén tar också upp föreningsfrågor gällande tävling. Ex. Förfrågningar om att få åka på Internationell tävling eller strukturen för de olika tävlingslagen (åldersindelning, level m.m.). 

Under denna grupp finns sedan ytterligare arbetsgrupper för varje internationell tävling som föreningen ska åka på. Ex. EM gruppen och VM gruppen. Dessa grupper samarbetar med tävlingskommittén. 



Marknadsföringskommitén


Denna kommitté jobbar med hur vi ska marknadsföra Julle United som varumärke. Det gäller alltifrån sociala medier till hemsida och profilkläder. Marknadsföringskommittén tar fram föreningens ansikte utåt. 



Arrangörskommittén 


Denna kommitté jobbar med föreningens alla arrangemang. De största arrangemang som anordnar under året är jul- och våruppvisning. Det är då arrangörskommittén som planerar allt arbete runt uppvisningen. Ex. Fikaförsäljning, Julleshop, biljettförsäljning m.m. De jobbar inte med innehållet i föreställningen. 

Denna kommitté samarbetar med Uppvisningskommittén. 



Uppvisningskommittén 


Uppvisningskommittén jobbar med innehållet i föreningens stora jul- och våruppvisningar. De jobbar med alltifrån att bestämma tema för uppvisningen till bokningar av lokal, ljud- och ljus, konferencierer/skådespelare/musiker m.m. 



Utbildningskommittén 


Denna kommitté lägger upp utbildningsplanen för föreningen. De tar fram vilka utbildningar och/eller föreläsningar som ska erbjudas (både interna och externa) till alla ledare, dansare, styrelse och övriga arbetsgrupper. 



Danssalskommittén 


Denna kommitté ansvarar för allt som har med danssalarna och dess innehåll att göra. De har en helhetsbild av förbättringar som behöver göras i danssalen och ser till att dessa förbättringar blir genomförda. 



Både föräldrar, ledare, dansare och andra supportrar är välkomna att jobba i dessa kommittéer! 

I varje kommitté kommer det att finnas en representant från Styrelsen eller Verksamhetsutvecklare (Emelie) för att underlätta arbetet. 

Inför den kommande säsongen så finns arbete påbörjat i respektive kommitté men vi är öppna och tacksamma för alla nya idéer som ni vill komma med! Några av platserna till kommittéerna är redan tillsatta men alla grupper är öppen för anmälan :) 

Hur mycket tid varje arbetsgrupp kommer att behöva lägga ner varierar beroende på grupp och säsong. Ex. är Tävlingskommittén mera aktiv på våren och Utbildningskommittén är mera aktiv på hösten. Den tid man lägger ner kan vara alltifrån några enstaka timmar till några dagar men ju fler som engagerar sig desto mindre tid krävs i respektive grupp ;) 

Ta chansen och var med och påverka vår förening i en positiv riktning! 

Erbjudande från Intersport till dig som är medlem i Julle United
2019-09-10 11:50
Som medlem i Julle United handlar du alltid till ett rabatterat pris hos Intersport i Hudiksvall. Uppge i kassan att du är medlem hos oss så får du alltid 20% rabatt. 
Den 11-15 september får du som föreningsmedlem ett extra bra erbjudande hos Intersport med hela 25% rabatt. Se rabattkoden i bilden ovan. 

Föreningskläder: 
Vi har fått frågor gällande föreningskläder och var man kan beställa det. Beställningar av föreningskläder görs via Intersports onlineshop för föreningar. Denna shop håller i dagsläget på att uppdateras och därför går det inte att lägga en order just nu men uppdateringarna kommer att vara klara inom kort. Så fort det är klart kommer vi att länka till shopen här på vår hemsida. 
Fram tills dess får ni ta del av detta fantastiska erbjudande från Intersport! 
Julle United Årsmöte 2019
2019-09-01 17:50
Söndagen 20 oktober klockan 10:30 har Julle United årsmöte i danssalen på Aktivitetsfabriken. 

Alla motioner ska vara inkomna till styrelsen senast 30 september. Motion inkommen efter detta datum kommer inte att tas upp på årsmötet. 

En motion ska innehålla Rubrik, Vad du vill att föreningen ska göra, Motivering, Kontaktdetaljer så ytterligare information kan begäras innan årsmöte. 

Maila motion till info@julleunited.se .
Dans för vuxna
2019-08-28 07:00
Idag går startskottet för terminsstarten för de mer mogna dansarna!
Älskar du att dansa? Då är detta gruppen för dig! 
Malin Frisk är danspedagog och kan med sin pedagogik lära vem som helst att dansa. 
Inga som helst förkunskaper krävs därför för att delta i denna grupp. Kom endast med ett öppet sinne för att lära dig något nytt! 

Tiden som gäller för vuxengruppen är onsdagar kl. 19-20. 
Droppa in om du vill prova på en gång eller anmäl i förväg ditt intresse genom att maila info@julleunited.se
Du kan också ringa 073-2068667 om du vill veta mer om gruppen. 
Första gången att prova är gratis!
Känn dig varmt välkommen! 
 
Våra sponsorer