Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Julle United

Välkommen till Julle Uniteds hemsida.
Julle Uniteds dansförening i Hudiksvall är sveriges största Cheerdansförening och vi erbjuder cheerdans för alla genom att ha både breddgruppsverksamhet och tävlingsverksamhet inom både Cheerdans och Showdrill. 
Kontakta oss på info@julleunited.se
Vill du bli medlem i Julle United? Klicka då här!
Ledare sökes!
2019-12-09 09:33
Är det dig vi söker?!
Julle United söker nya ledare för att vi ska kunna utveckla och utöka vår förening. 

I Hudiksvall finns ett stort intresse och en stor efterfrågan efter dans. Hudik älskar dans! För att kunna möta denna efterfrågan och ge fler barn chansen att dansa söker vi därför nya ledare till våra grupper. 

De grupper vi söker ledare till är:
  • Mini Pom -  Detta är vår yngsta grupp. Vi söker därför i första hand dig som är lite äldre och kan vara en trygghet för dessa unga barn. Då vi har flera yngre tränare som har danstekniken så är det inget krav för den äldre tränaren att ha någon dansbakgrund. 
  • Streetdance - Julle United har ambitionen att starta upp grupper i Streetdance under VT 2020. Vi söker därför ledare som har kunskap i denna dansstil. Vi har tagit emot intresseanmälningar för Streetdance i alla olika åldrar och det finns därför möjlighet till att leda både yngre och äldre grupper. 
Är det dig vi söker?!
Då ser vi fram emot din intresseanmälan! Maila till info@julleunited.se eller ring 073-2068667 så får du veta mer om rollen som ledare. Det går också bra att skriva i intresseformuläret under sidan ”Anmäl dig”. 

Vi ser fram emot att möta just dig!
Du har väl inte missat?!
2019-11-28 16:20
Årets Julföreställning är en förställning i Sagornas Värld!
Du har väl inte missat att köpa biletter året Julföreställning "Det var en gång"?

Årets Julföreställning blir en föreställning i sagornas värld. Under denna föreställning blandas dans med teater och vi lovar att det är en föreställning du inte vill missa! 

Datum
Söndag den 8/12.

Plats
Kulturhuset, Hudiksvall.

Tider
13.00, 15.00 och 17.30. Mini Pom och Cheer Pom 11/12 är ej med på den sista föreställningen. 

Biljetter
Vuxen 100:-
Skolungdom 60:- 
Barn under 7 år går gratis. 
Förköp av biljetter görs på Intersport i Hudiksvall. Du kan också köpa biljetter i entrén på uppvisningsdagen. 

Vi ses där!
Street grupper för barn och ungdomar
2019-11-21 12:44
Är du mellan 6-14 år och vill dansa Streetdance?
Julle United satsar på att starta grupper i Street under Vårterminen 2020. Grupperna är öppna för både tjejer och killar. Vilka åldersgrupper vi startar beror på efterfrågan så gör din intresseanmälan redan idag! Du gör din intresseanmälan här på vår för hemsida under fliken ”Anmäl dig”. 
Vi hör av oss med mer info till er som anmäler ett intresse. 
Halloweendisco
2019-10-31 09:10
Då har det blivit dags för Julle United att anordna säsongens första disco!! 
Temat för discot är Halloween och vi ser gärna att man kommer utklädd då pris kommer att delas ut till den som är bäst utklädd. 

Pris: 
50kr (i inträdet ingår då också popcorn och saft). 

Tider:
17.00-19.00 Lågstadiet och 6-års
19.30-21.30 Mellanstadiet
Vi förtydligar här att ALLA som går i någon av Julle Uniteds dansgrupper är välkomna på discot även om man inte har åldern inne. De som är yngre än 6 år samt Alla kan dansa är välkomna på det första discot. 

Plats:
Köpmanbergsvägen 1 i Julle Uniteds danslokaler. 

Dessa discon är inte bara öppna för Julle Uniteds medlemmar så ta med er alla era kompisar och kom på årets läskigaste disco! 

Köp och Sälj Julle United
2019-10-08 14:00
Sök upp gruppen redan idag!
Som en nyhet introducerar Julle United ett alldeles eget forum för att sälja, köpa, byta och låna Jullekläder, dans- och cheerleadingskor och allt annat som hör föreningen till. 
Man kan också slänga ut en förfrågan om man saknar något inför en uppvisning som man kanske kan få låna eller köpa billigt för att bespara föreningen onödiga utgifter. 

Forumet är i form av en Facebookgrupp som heter ”Köp och Sälj Julle United”. Gruppen är sluten och du måste ansöka om medlemskap i den för att kunna gå med. 
Viktigt är att vi ENBART lägger upp saker i gruppen som är kopplat till vår sport. Att ex. lägga ut att man säljer en möbel är inte tillåtet. 

Sök upp gruppen och gå med redan idag!
Städdag 5/10
2019-09-27 09:19
Glöm inte att kolla kvarglömtlådan!
Lördag den 5/10 kommer föreningen att anordna en städdag för att fräscha upp våra träningslokaler och påbörja en ombyggnation av soffrummet som är tänkt att slutligen bli ett studierum till barnen. Studierummet är ett drömprojekt som planerats under en tid och nu ska det äntligen bli av. 
Vi hoppas att ni har överseende med att det kan vara lite stökigt under tiden vi färdigställer ombyggnationen  :) Resultatet av ombyggnationen kommer att bli ett rejält lyft för våra lokaler och dansare!

Under städdagen kommer vi även att tömma kvarglömtlådan som står i hallen. 
Jag vill därför uppmana alla till att ta en titt under veckan som kommer om ni glömt något i denna låda. 
De kläder som ligger kvar på städdagen kommer vi att ge till klädinsamling.
En show med dans i världsklass!
2019-09-17 12:20
Tider för föreställningen
Datum: Torsdag 14 november
Tid: 19.00 (föreställningen är ca 1 timme och 15 min  lång)
Plats: Kulturhuset, Hudiksvall

Dessa priser gäller endast för dig som är medlem i Julle United. Ordinarie priser är Vuxen: 180:- och Under 26 år: 80:-
Var med och påverka vår förening!
2019-09-11 15:50
Ta chansen och var med och påverka vår förening genom att vara aktiv i någon av våra kommittéer!

Vill du jobba i någon av Julle Uniteds kommittéer? 

Inför säsongen 2019/2020 kommer vi i Julle United att införa (och återinföra) en rad kommittéer. Införandet av dessa kommittéer är tänkt att underlätta föreningens arbete samtidigt som det hjälper föreningen att utvecklas i snabbare takt. Är du intresserad av att hjälpa vår förening att växa och bli starkare? Anmäl då ditt intresse för någon av våra kommittéer till info@julleunited.se

Här nedan finner du en kortfattad beskrivning på vad respektive kommitté arbetar med.

Vill du ha mer info? Maila oss! :) 


Sponsorkommittén 


Detta är vår viktigaste kommitté. Denna kommitté arbetar för att jobba in pengar till vår förening genom sponsorer. De jobbar både med att dra in nya och gamla sponsorer och att uppdatera föreningens sponsoravtal. Att sitta i denna kommitté behöver inte innebära att man själv ringer runt till alla sponsorer. Det innebär att man ser till att jobbet blir gjort. Aktivitetskommittén 


Aktivitetskommittén jobbar med alla aktiviteter som ska genomföras i föreningen. Dessa aktiviteter kan vara att anordna kick-off dagar, läger/Cheer camps, workshops och andra aktiviteter som gör det roligare att vara medlem i vår förening.Tävlingskommittén 


Tävlingskommittén jobbar med allt som har med tävlingar att göra. Den ansvarar för anmälningar, licenser, bokningar av resor och uppföljning av tävlingsregler. 

Tävlingskommittén tar också upp föreningsfrågor gällande tävling. Ex. Förfrågningar om att få åka på Internationell tävling eller strukturen för de olika tävlingslagen (åldersindelning, level m.m.). 

Under denna grupp finns sedan ytterligare arbetsgrupper för varje internationell tävling som föreningen ska åka på. Ex. EM gruppen och VM gruppen. Dessa grupper samarbetar med tävlingskommittén. Marknadsföringskommitén


Denna kommitté jobbar med hur vi ska marknadsföra Julle United som varumärke. Det gäller alltifrån sociala medier till hemsida och profilkläder. Marknadsföringskommittén tar fram föreningens ansikte utåt. Arrangörskommittén 


Denna kommitté jobbar med föreningens alla arrangemang. De största arrangemang som anordnar under året är jul- och våruppvisning. Det är då arrangörskommittén som planerar allt arbete runt uppvisningen. Ex. Fikaförsäljning, Julleshop, biljettförsäljning m.m. De jobbar inte med innehållet i föreställningen. 

Denna kommitté samarbetar med Uppvisningskommittén. Uppvisningskommittén 


Uppvisningskommittén jobbar med innehållet i föreningens stora jul- och våruppvisningar. De jobbar med alltifrån att bestämma tema för uppvisningen till bokningar av lokal, ljud- och ljus, konferencierer/skådespelare/musiker m.m. Utbildningskommittén 


Denna kommitté lägger upp utbildningsplanen för föreningen. De tar fram vilka utbildningar och/eller föreläsningar som ska erbjudas (både interna och externa) till alla ledare, dansare, styrelse och övriga arbetsgrupper. Danssalskommittén 


Denna kommitté ansvarar för allt som har med danssalarna och dess innehåll att göra. De har en helhetsbild av förbättringar som behöver göras i danssalen och ser till att dessa förbättringar blir genomförda. Både föräldrar, ledare, dansare och andra supportrar är välkomna att jobba i dessa kommittéer! 

I varje kommitté kommer det att finnas en representant från Styrelsen eller Verksamhetsutvecklare (Emelie) för att underlätta arbetet. 

Inför den kommande säsongen så finns arbete påbörjat i respektive kommitté men vi är öppna och tacksamma för alla nya idéer som ni vill komma med! Några av platserna till kommittéerna är redan tillsatta men alla grupper är öppen för anmälan :) 

Hur mycket tid varje arbetsgrupp kommer att behöva lägga ner varierar beroende på grupp och säsong. Ex. är Tävlingskommittén mera aktiv på våren och Utbildningskommittén är mera aktiv på hösten. Den tid man lägger ner kan vara alltifrån några enstaka timmar till några dagar men ju fler som engagerar sig desto mindre tid krävs i respektive grupp ;) 

Ta chansen och var med och påverka vår förening i en positiv riktning! 

 
Våra sponsorer