SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Julle United Dansförening Hudiksvall
Cheerleading

Digital bedömning 2021

Under denna sida hittar du samlingslänkarna till den digitala bedömning som genomfördes våren 2021 som ett komplement till DM.

På grund av den pågående pandemin så har inte alla lag haft förutsättningarna för att färdigställa sin koreografi. Därför har några av lagen kortare program än normalt.

Efter nästan 2 år av uppehåll från tävlingar är vi som förening otroligt glada för att ha kunnat genomföra denna digitala bedömning. Bedömningen går till på så vis att alla deltagare får ett skriftligt omdöme (inte poäng) för att få kommentarer på vad man gjorde bra och vad man behöver träna lite extra på. MVP priser i flera kategorier finns att vinna. Resultatet kommer att publiseras under den här sidan så snart det blir offentligt. Fram tills dess kan du njuta av att se våra fantastiska tävlingslag framföra sina koreografier.

Klicka direkt på det lag du önskar att se.

 

Julle Twinklestars

Julle Risingstars

Julle Sparklingstars

Julle Smallstars

Julle Lightningstars

Julle Allstars

Julle Spirits

Julle Divas

 
FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM
Våra sponsorer