Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Familjemedlemskap

Du som vill vara med och stötta och påverka vår förening i en positiv riktning kan teckna ett familjemedlemskap i Julle United. Som familjemedlem får du rösträtt på våra årsmöten (gäller alla medlemmar från 15 år och uppåt) och får samtidigt ta del av fantastiska erbjudanden av företagare i Hudiksvall. 

Att vara familjemedlem kostar endast 200:-/år. Dessa 200:- används för att utveckla föreningen och ge våra barn och ungdomar bättre förutsättningar att utöva sin idrott. 


De erbjudanden som du får nyttja som medlem i Julle United är:

  • 10% rabatt på Espressohouse i Hudiksvall 
  • 10% rabatt på mat och fika på Aktivitetsfabriken 
  • Handla för 500:- och få 100:- i rabatt på Mekonomen i Hudiksvall
  • Gratis kaffe/te vid köp av entré på Buspalatset i Hudiksvall

Alla våra aktiva är medlem i föreningen och kan nyttja dessa erbjudanden.  Medlemskortet för våra aktiva är personligt och kan ej nyttjas av annan individ. 

Vill du som anhörig också kunna nyttja våra medlemserbjudanden? Teckna då ett familjemedlemskap genom att fylla i formuläret under sidan Anmälan familjemedlemskap.  
Skriv i kommentarsfältet att du önskar teckna ett Familjemedlemskap. Fakturan skickas till er mail. Familjemedlemskapet gäller då för alla familjemedlemmar. Hoppas att just DU vill vara med och stötta föreningen! 

 
Våra sponsorer