Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Anlita oss!
Sugen på att lära er eller testa på cheerdans? Varför inte anlita oss till en möhippa/svensexa eller för en teambuildning i ert företag? Behöver ni extra hjälp för att klara av inventering, dela ut broschyrer, hänga in kläder i garderoben osv så har Julle United lång erfarenhet av allt det här och vi hoppas att ni kontaktar oss!
Sockervadd/servering
Vår uppskattade sockervaddsmaskin kan lånas ut tillsammans med några dansare som sköter den. 
Mycket uppskattat av alla barn och även vuxna. 

Vi kan även stötta vid olika serveringar eller vid specifika tillfällen då lite extra personal kan behövas.
Stämningshöjare/Sportevenemang

Vi kan liva upp stämningen med lite cheerdans på mässor, konferenser eller andra evenemang som ditt företag anordnar. Vi står gärna och hejar på er om ni deltar i något lopp eller har en match som behöver extra pepp! Vi hjälper gärna till med att vara t ex tidtagare eller flagghållare. Det finns en sockervaddsmaskin i föreningen som gör det möjligt att göra sockervadd till besökarna. Vi kan dansa innan och i pausen på t ex fotbollsmatcher, innebandymatcher eller andra sportevenemang ni anordnat.

Dela ut broschyrer/reklam
Sprida reklam eller information om ert företag till förbipasserande på stan.
Möhipppor/Svensexor/Födelsedagar

Våra ledare lär gärna ut en enklare koreografi för en cheerdans till ert sällskap eller endast den utvalda beroende på tidigare erfarenhet men det inkluderar alltid hopp och andra typiska cheerdanssteg. Detta är perfekt att filma och sedan visa upp på den stora dagen inför familj och vänner. Behövs extra servitriser till bröllopsdagen som sedan hittar på en flashmob eller liknande så älskar dansarna utmaningar och roliga jippon!

Inventering/plockjobb

Våra dansare och ledare hjälper mer än gärna till med inventering eller pack- och plockjobb på ert företag. Det går snabbt och blir noggrant gjort av våra duktiga medlemmar. 

Teambuilding/Kick Off

För att lyckas med cheerdans krävs bra samarbete och laganda. Detta gäller även för att driva ett företag. Förbättra ert samarbete genom att tillsammans lära er en danskoreografi gjord och lärs ut av våra duktiga cheerdansare. Varför inte filma den och visa för övriga företaget eller anhöriga på en trevlig middag.

 
Våra sponsorer