SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Julle Lightningstars
Julle Lightningstars, tidigare kända som Shiningstars, är ett av föreningens seniorlag som tävlar i Freestyle Pom. De tävlar i klassen Freestyle Pom Senior och tävlar på både DM och SM. 
Lightningstars skapades 2019. Innan det hette laget Shiningstars och tävlade i klassen Förberedande Pom. Lightningstars har på så vis klättrat upp till en högre tävlingsklass och därmed också en högre svårighetsgrad. 

Lightningstars tränar 3 gånger i veckan. 

Tränare 2020/2021: Agnes Fockström Haubitz och Emma Samuelsson. 

För att komma med i detta tävlingslag ansöker du via audition som anordnas en gång om året på våren/sommaren. Mer information om audition hittar du under sidan Audition
Åldersgränsen för detta lag är: 15 år och uppåt. 
Julle Shiningstars DM 2016
6 mars 2016 hölls DM i Uppsala, Fyrishov, och Julle Shiningstars tog hem ett GULD med fina poäng. Laget hade två motståndare.
Julle Shiningstars RM 2016
22 maj 2016 hölls RM i Malmö, Baltiska Hallen, och Julle Shiningstars tog hem ett GULD med väldigt fina poäng. Laget hade två motståndare.
 
Våra sponsorer